Feedback

CR-V

Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | Industrie

Honda va renunța la diesel în Europa în cel mult 3 ani: “Fiecare nou model lansat va avea cel puțin o versiune electrificată”

Honda va renunța la motorizările diesel în Europa până în 2021, urmând să se concentreze pe propulsia electrică și hibridă. Japonezii spun că actuala generație Honda Civic va fi ultimul model cu motoare pe motorină.
Joi, 23 August 2018 | Intern

Prețuri Honda CR-V în România: noua generație pleacă de la 27.000 de euro

Noua generație Honda CR-V este disponibilă și pe piața din România. SUV-ul constructorului nipon poate fi comandat doar cu un motor pe benzină de 1.5 litri VTEC în două versiuni de putere. Japonezii oferă o versiune cu 7 locuri echipată cu transmisia CVT și sistem de tracțiune integrală.
Miercuri, 18 Iulie 2018 | Modele noi

Detalii despre noua generație Honda CR-V: SUV-ul debutează în Europa cu un singur motor pe benzină

Honda a publicat o serie de informații noi despre SUV-ul CR-V. Modelul producătorului japonez va putea fi comandat începând cu toamna acestui an și va dispune de un singur motor pe benzină. Din 2019, clienții vor putea alege și o variantă cu sistem hibrid de propulsie.
Miercuri, 27 Iunie 2018 | Modele noi

Honda dezvăluie din secretele noii generații CR-V: suspensie Multilink spate și tracțiune integrală inteligentă disponibilă opțional

Honda desface puțin câte puțin cutia cu informații vitale legate de noua generație CR-V. Nu știm încă ce putere va avea versiunea hibridă care înlocuiește dieselul, dar aflăm detalii tehnice despre structura mașinii.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | GENEVA 2018

Noua generație Honda CR-V se lansează în Europa: SUV-ul japonez va avea o versiune hibridă, dar renunță la diesel

Honda a anunțat că versiunea de producție a noului CR-V va ajunge în Europa în toamna acestui an. Noua generație a SUV-ului japonez va fi prezentată în cadrul Salonului Auto de la Geneva. Honda CR-V va veni în premieră în Europa cu propulsie hibridă și nicio motorizare diesel.
Vineri, 08 Septembrie 2017 | Modele noi

Adio, CR-V diesel! Honda CR-V renunță la motorină pe noua generație și adoptă moda hibridă

Honda face un pas interesant pe piață și va renunța la motorizarea diesel odată cu lansarea noii generații sa SUV-ului CR-V. Aceasta va fi înlocuită cu un hibrid clasic benzină-electric fără încărcare la priză.
Marti, 05 Septembrie 2017 | FRANKFURT 2017

Honda CR-V Hybrid Prototype: noua generație a SUV-ului japonez va avea versiune hibridă și va renunța la propulsia diesel

Honda va prezenta în septembrie CR-V Hybrid Prototype, o versiune hibridă de pre-producție a SUV-ului său care nu va mai include și propulsie diesel.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Modele noi

Un pic mai înțepător: Honda a prezentat în SUA noua generație a SUV-ului compact CR-V

Honda CR-V ajunge la a cincea generație. După prezentarea și lansarea din SUA, SUV-ul japonez va ajunge ulterior în aceeași formulă estetică și în Europa.
Marti, 22 Martie 2016 | Modele noi

Cât de mici pot să fie SUV-urile? Honda se gândește la un crossover mai mic decât actualul HR-V

După compactul CR-V și subcompactul HR-V, Honda vrea să lanseze un SUV urban care să aibă aceeași formă pe toate piețele lumii.
Miercuri, 21 Ianuarie 2015 | Modele noi

Honda CR-V facelift: galeria foto completă şi specificaţiile tehnice ale versiunii europene

Honda a publicat specificaţiile tehnice complete şi galeria foto a variantei europene a lui CR-V cu facelift. Modelul nipon este oferit inclusiv în compania unui motor diesel de 1.6 litri şi 160 CP şi cu o transmisie automată cu nouă trepte.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Honda CR-V facelift debutează cu schimbări estetice şi un nou motor 1.6 diesel

Honda a lansat la Salonul de la Paris versiunea restilizată a lui CR-V. Modelul a primit o serie de schimbări estetice şi o nouă motorizare de top, un 1.6 diesel de 160 CP în locul motorului de 2.2 litri.
Vineri, 24 August 2012 | Intern

Honda CR-V debutează în toamnă pe piaţa din România

Honda a anunţat detalii noi despre noua generaţie a lui CR-V. Versiunea europeană va fi produsă tot în Regatul Unit, iar debutul pe piaţa din România are loc la finele anului curent.
Joi, 29 Decembrie 2011 | Video

VIDEO: Honda distruge 1055 de maşini afectate de inundaţii

Honda a decis să distrugă peste 1000 de maşini afectate de inundaţiile din Thailanda pentru a recâştiga încrederea publicului şi pentru a evita refolosirea părţilor componente.
Joi, 17 Noiembrie 2011 | LOS ANGELES 2011

Honda CR-V a debutat la Salonul Auto de la la Los Angeles

Honda CR-V a trecut peste dificultăţile cu furnizorii şi a debutat în premieră mondială la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul prezintă un aspect foarte apropiat de cel al conceptului pe care este bazat.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Industrie

Lansarea noului Civic în Europa, amânată din cauza inundaţiilor din Thailanda

Debutul comercial al noului Honda Civic pe piaţa din Europa va fi amânat din cauza inundaţiilor din Thailanda.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 10 Septembrie 2009 | Modele noi

Primele imagini cu Honda CR-V facelift

Primele imagini cu Honda CR-V Facelift au fost "scapate" pe internet. Modelul va debuta saptamana viitoare in timpul Salonului Auto de la Frankfurt.
Luni, 24 August 2009 | Modele noi

Prima imagine cu noul Honda CR-V facelift

Japonezii de la Honda au lansat prima imagine cu facelift-ul lui CR-V. Debutul oficial al acestui model va avea loc pe data de 17 septembrie.
Miercuri, 08 Iulie 2009 | Modele noi

Honda va lansa in toamna Accord Crosstour

Oficialii Honda au anuntat astazi ca vor lansa un crossover, botezat Accord Crosstour, in aceasta toamna, pe piata din Statele Unite.
Marti, 23 Iunie 2009 | Modele noi

Succesorul lui Honda CR-V va fi lansat in 2012

Viitoarea generatie a modelului Honda CR-V va fi bazata pe modelul actual si va fi prezentata la Salonul Auto de la Tokyo din 2011, urmand sa fie lansat in anul 2012.
Luni, 11 Mai 2009 | Mediu

Honda CR-V, consum de 4.3 litri/100 km in Romania!

Competitia Eco Challenge, organizata de Honda in Romania, a remarcat consumul foarte redus al lui CR-V in conditii romanesti de trafic: 4.3 litri/100 km.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru