Crash test

Joi, 28 Septembrie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz face crash-teste cu mașinile altor mărci pentru a îmbunătăți siguranța modelelor sale

Potrivit lui Ola Källenius, CEO-ul Mercedes-Benz, marca germană efectuează teste de siguranță într-un mod unic. Mai exact, Mercedes-Benz efectuează crash-teste cu mașinile altor mărci pentru a îmbunătăți siguranța propriilor sale modele.
Joi, 12 Ianuarie 2023 | Siguranta

Euro NCAP: Cele mai sigure mașini testate în 2022. Lista include, în premieră, două modele chinezești

Euro NCAP a desemnat lista celor mai sigure mașini testate în 2022, adică modelele care au obținut cele mai mari punctaje generale. În premieră, printre câștigători avem două modele Tesla și două modele chinezești.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Siguranta

Teste Euro NCAP: 5 stele pentru modele chinezești și Lucid Air, 4 stele pentru Peugeot 408 și Ford Puma

Specialiștii Euro NCAP au publicat rezultatele ultimei sesiuni de teste din 2022. Numai 3 din cele 14 modele testate nu au reușit să ia acasă punctajul maxim de 5 stele, printre ele numărându-se și Peugeot 408.
Miercuri, 25 Mai 2022 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: 5 stele pentru Kia EV6, 4 stele pentru Peugeot 308 și Opel Astra

În cea mai recentă sesiune de teste de siguranță, organizația Euro NCAP, a testat 6 mașini: Kia EV6, Mercedes-Benz Clasa C, Opel Astra, Peugeot 308, Volvo C40 Recharge și Volkswagen Multivan.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Siguranta

EuroNCAP face noi ”victime”: Fiat 500 și Ford Ka+ primesc doar trei stele. SUV-urile Audi Q5 și Toyota C-HR nu dezamăgesc

EuroNCAP a publicat ultimele sale rezultate. Au fost testate șase mașini, trei SUV-uri și trei mașini de clasă mică. Toyota C-HR a primit cel mai mare scor pentru protecția pasagerilor adulți.
Marti, 01 Noiembrie 2016 | Siguranta

Nissan, forțat să scoată de pe piață o mașină veche de 24 de ani, după ce un crash-test a transformat-o într-un morman de fiare (VIDEO)

Nissan Tsuru era o mașină pe care Nissan o vindea fără întrerupre din 1992 și până în prezent pe piața din Mexic. Un crash-test cu cea mai ieftină mașină Nissan a momentului a demonstrat că Tsuru este un adevărat pericol.
Joi, 12 Aprilie 2012 | Feature

FEATURE: Tot ce trebuie să ştii despre crash-teste

Toţi constructorii auto îşi testează automobilele pentru a verifica siguranţa ocupanţilor în caz de accident. Iată principalele tipuri de crash-teste.
Vineri, 04 Noiembrie 2011 | Feature

FEATURE: Pick-up-urile la EuroNCAP - de la agonie la extaz în trei ani

Deşi un pick-up a fost privit dintotdeauna ca o maşină solidă care te protejează în caz de accident, rezultatele EuroNCAP au fost foarte dezamăgitoare în ultimii ani. 2011 pare că a adus însă schimbări radicale la acest capitol, odată cu lansările noilor VW Amarok şi Ford Ranger.
Marti, 05 Iulie 2011 | STIATI CA...

Cinci lucruri pe care nu le ştiai despre despre... crash teste

Automarket vă prezintă un ghid succint în lumea complicată a testelor de impact. Iată elementele de bază pe care trebuie să le ştiţi!
Sambata, 04 Iunie 2011 | Siguranta

Chevrolet Volt obţine cinci stele la crash-testul realizat de NHTSA

Chevrolet Volt a reuşit să obţină cinci stele la testele de siguranţă realizate de NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration).
Vineri, 06 August 2010 | Siguranta

Maşina care elimină accidentele mortale ar putea debuta în 10 ani

Sistemele de siguranţă ale maşinilor vor evolua enorm, iar în următorii zece ani am putea asista la debutul unei maşini în care nu poţi muri.
Marti, 17 Noiembrie 2009 | Industrie

Chinezii de la BYD vor construi cel mai mare centru de testare din lume

BYD Auto va deschide cel mai mare centru de testare al autovehiculelor existent in lume. Aceasta facilitate are scopul de a ii ajuta pe chinezii de la BYD sa devina nr.1 in productia de automobile din lume in urmatorii 26 de ani.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Sambata, 31 Octombrie 2009 | Video

VIDEO: Crash-test cu supercarul SLS AMG

Inginerii de la Mercedes au realizat un crash-test cu modelul SLS AMG. Masina constructorului din Stuttgart dispune de un propulsor V8 de 6.2 litri, capabil sa dezvolte pana la 563 de cai putere.
Miercuri, 26 August 2009 | Video

VIDEO: Cum s-au descurcat modelele premiate de EuroNCAP

EuroNCAP a publicat astazi si proba video a ultimelor teste de siguranta. Sapte din cele opt modele testate au obtinut cinci stele.
Joi, 13 August 2009 | Video

VIDEO: Crash-test cu Fiesta, Corsa, Clio, Micra, Polo si Punto in 1997

Imaginile urmatoare surprind comportamentul celor mai populare modele de clasa mica in cadrul testelor de impact efectuate de EuroNCAP in 1997.
Marti, 14 Iulie 2009 | Modele noi

Tata Nano a trecut de crash test-ul din Marea Britanie

Tata Nano a fost testat cu succes la impactul frontal si lateral de catre cel mai important organism din Marea Britanie.
Marti, 07 Iulie 2009 | Video

VIDEO: Crash-test teribil cu Holden Commodore 1978

Ce se intampla cand un sedan din anii '70 se loveste de un zid de beton cu 100 km/h? Raspuns: nu scapa nimeni in viata.
Miercuri, 27 Mai 2009 | Video

VIDEO: Cum s-au descurcat premiantii EuroNCAP

Audi Q5, Hyundai i20, Honda Jazz, Peugeot 3008 si Kia Soul sunt modelele care au obtinut cinci stele in ultima sesiune de teste EuroNCAP. Iata cum s-au descurcat cele cinci modele la testele de impact.
Miercuri, 27 Mai 2009 | Siguranta

Cinci stele EuroNCAP pentru Q5, Soul, i20, Jazz si 3008

Noua sesiune de teste a celor de la EuroNCAP a adus cinci stele pentru modelele Audi Q5, Honda Jazz, Hyundai i20, Kia Soul, Peugeot 3008 si doar trei stele pentru Suzuki Alto.
Vineri, 08 Mai 2009 | Video

VIDEO: Crash-test esuat cu un autobuz

Ce se intampla atunci cand un mastodont scapa de sub control in cazul unui test de impact? Lucrurile iau o intorsatura neplacuta, la fel ca in video-ul urmator.

Tag-uri similare

Mercedes, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Nissan, Opel, Hyundai, Fiat, Honda
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru