Crashgate

Luni, 29 Aprilie 2013 | Formula 1

Briatore exclude revenirea în Formula 1 şi susţine că nu a fost implicat în Crashgate

Flavio Briatore a exclus posibilitatea de a reveni în Formula 1 din caza conditiillor economice dificile şi insistă că nu a fost implicat în celebrul scandal Crashgate din sezonul 2008.
Marti, 07 Decembrie 2010 | Formula 1

Familia Piquet a câştigat procesul de calomnie cu Renault

Nelson Piquet şi Nelson Piquet Jr au câştigat procesul de calomnie intentat echipei Renault pentru acuzaţiile de manipulare din scandalul Crashgate.
Joi, 12 August 2010 | Formula 1

Piquet Jr: "Massa nu m-a iertat pentru scandalul Crashgate"

Nelson Piquet Jr. a dezvăluit ca Felipe Massa nu i-a mai vorbit după scandalul Crashgate în care a provocat în mod intenţionat un accident în Singapore.
Marti, 13 Aprilie 2010 | Formula 1

OFICIAL: Briatore poate reveni in F1 in 2013

FIA a ajuns la un acord cu Flavio Briatore si Pat Symands prin care fostii manageri ai echipei Renault pot reveni in Formula 1 incepand din sezonul 2013.
Luni, 11 Ianuarie 2010 | Formula 1

OFICIAL: FIA face apel impotriva lui Briatore

FIA a anuntat oficial ca va face apel la decizia justiei franceze de a anula suspendarea pe viata din sporturile cu motor dictata initial impotriva lui Flavio Briatore.
Joi, 07 Ianuarie 2010 | Formula 1

Mosley propune schimbarea regulamentului FIA

Max Mosley a sfatuit FIA sa modifice regulamentul pentru ca Flavio Briatore sa fie exclus pe viata din sporturile cu motor chiar daca nu are nevoie de licenta.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Formula 1

Briatore amana revenirea in Formula 1

Flavio Briatore este incantat de anularea suspendarii pe viata dictata initial de FIA, insa sustine ca nu intentioneaza sa revina in curand in Formula 1.
Miercuri, 06 Ianuarie 2010 | Formula 1

FIA refuza sa anunte anularea suspendarii lui Briatore

FIA este obligata de justitia franceza sa anunte anularea suspendarii lui Flavio Briatore din sporturile cu motor, insa forul mondial refuza sub pretextul ca poate face apel la aceasta decizie.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Formula 1

OFICIAL: Suspendarea pe viata a lui Briatore a fost anulata!

Flavio Briatore si Pat Symonds au castigat procesul impotriva FIA referitor la scandalul Crashgate, iar suspendarea celor doi din toate competitiile forului mondial a fost anulata.
Marti, 05 Ianuarie 2010 | Formula 1

Briatore afla marti verdictul in cazul Crashgate

Curtea Franceza de Justitie va anunta marti verdictul in cazul apelului facut de Flavio Briatore impotriva suspendarii pe viata din sporturile cu motor.
Vineri, 18 Decembrie 2009 | Formula 1

Mosley neaga razbunarea impotriva lui Briatore

Max Mosley a negat speculatiile potrivit carora excluderea lui Flavio Briatore din Formula 1 a reprezentat un act personal de razbunare.
Miercuri, 25 Noiembrie 2009 | Formula 1

Verdictul in cazul Briatore - FIA se va da pe 5 ianuarie

Curtea Franceza de Justitie va decide pe 5 ianurie daca anuleaza sau nu suspendarea pe viata din sporturile cu motor dictata de FIA impotriva lui Flavio Briatore.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 24 Noiembrie 2009 | Formula 1

Cazul Briatore - FIA se judeca marti la Paris

Curtea Franceza de Justitie va decide marti daca suspendarea pe viata dictata de FIA impotriva lui Flavio Briatore a fost justa.
Joi, 12 Noiembrie 2009 | Formula 1

Symonds cere anularea suspendarii din F1

Pat Symonds a solicitat in justitie anularea suspendarii pe cinci ani din toate competitiile FIA, decizie luata de forul mondial pentru implicarea sa in scandalul Crashgate.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | Formula 1

Hamilton, surprins de acuzatiile lui Massa

Lewis Hamilton a admis ca este surprins de declaratiile facute de Felipe Massa, care a afirmat ca a pierdut titlul mondial din cauza accidentului deliberat provocat de Nelson Piquet Jr. in Singapore.
Vineri, 02 Octombrie 2009 | Formula 1

Massa: "Piquet mi-a furat titlul mondial in 2008"

Felipe Massa crede ca a fost privat de titlul mondial in sezonul 2008 dupa accidentul provocat de Nelson Piquet Jr. in Marele Premiu al statului Singapore.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

OFICIAL: Renault va ramane in Formula 1

Renault a informat FIA ca va continua sa concureze in Formula 1, in ciuda imaginii negative produsa de conspiratia de la Marele Premiu al statului Singapore din 2008.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

Dosarul complet si audierile FIA in cazul Crashgate

FIA a prezentat pe site-ul sau oficial dosarul complet al scandalului Crashgate, precum si inregistrarile audio ale audierilor Consiliului Mondial din 21 septembrie.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

Symonds: "Am facut totul din devotament pentru Renault"

Pat Symonds sustine ca a conspirat la accidentul lui Nelson Piquet Jr. din Singapore dintr-un devotament prost inteles pentru Renault.
Miercuri, 23 Septembrie 2009 | Formula 1

FIA: "Verdictul in cazul Crashgate s-a stabilit inainte de Consiliu"

Vicepresedintele FIA a sugerat ca Renault a ramas in Formula 1 pe criterii politice si ca forul mondial stabilise verdictul in cazul Crashgate inainte de intalnirea Consiliului Mondial din 21 septembrie.

Tag-uri similare

Renault, Hamilton, FIA, Alonso, Massa, accident, Ecclestone, Singapore, Briatore, Piquet
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru