Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Luni, 21 Septembrie 2020 | Modele noi

Primele schițe cu hypercarul Peugeot pentru Cursa de 24 de ore de la Le Mans: hibrid de 680 de cai putere cu tracțiune integrală

Peugeot a publicat primele schițe cu hypercarul cu care va concura în Cursa de 24 de ore de la Le Mans începând din 2022. Modelul va avea avea un sistem hibrid de 680 de cai putere și tracțiune integrală.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Motorsport

Video: Rezumatul Cursei de 24 de ore de la Le Mans. Toyota a câștigat fără emoții pentru a treia oară consecutiv

Toyota a câștigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans în care echipa privată Rebellion a fost singurul rival la clasa de prototipuri LMP1. Oreca a triumfat la clasa LMP2, în timp ce Aston Martin s-a impus la clasele GTE Pro și GTE Am.
Marti, 11 August 2020 | General

Ediția din acest an a cursei de 24 de ore de la Le Mans se va desfășura fără spectatori: competiția de anduranță va începe în 19 septembrie

Organizatorii cursei de 24 de ore de la Le Mans au anunțat că ediția din acest an a competiției de anduranță o să se desfășoare fără spectatori. Decizia a fost luată din motive de siguranță.
Joi, 19 Martie 2020 | Motorsport

Cursa de 24 de ore de la Le Mans, amânată pentru luna septembrie: datele celorlalte etape vor fi anunțate ulterior

Cursa de 24 de ore de la Le Mans programată în luna iunie a fost amânată pentru luna septembrie din cauza pandemiei de coronavirus SARS-CoV-2. Datele celorlalte etape din Campionatul Mondial de Anduranță vor fi anunțate ulterior.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Intern

Filmul "Marea provocare: Le Mans ’66" apare în cinematografe în 15 noiembrie: povestea palpitantă a duelului dintre Ford și Ferrari

Filmul "Marea provocare: Le Mans ’66", care spune povestea Cursei de 24 de ore de la Le Mans din 1966 câștigată de Ford în fața rivalilor de la Ferrari, apare în cinematografele din România în 15 noiembrie.
Miercuri, 13 Noiembrie 2019 | Motorsport

Peugeot va reveni în Cursa de 24 de ore de la Le Mans: francezii vor concura în Campionatul Mondial de Anduranță din 2022

Peugeot a confirmat că va reveni în 2022 în Campionatul Mondial de Anduranță și, implicit, în Cursa de 24 de ore de la Le Mans. Francezii vor concura la clasa hypercar-uri, acolo unde și-au anunțat prezența și Toyota și Aston Martin.
Luni, 17 Iunie 2019 | Motorsport

Rezumat video de 60 de minute: Toyota a câștigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu echipajul #8 Alonso, Nakajima și Buemi după o pană a echipajului #7

Echipajul Toyota #8 (Fernando Alonso, Kazuki Nakajima și Sebastien Buemi) a obținut o victorie nesperată în Cursa de 24 de ore de la Mans după ce echipajul #7 (Mike Conway, Kamui Kobayashi și Jose Maria Lopez) a suferit o pană cu numai 62 de minute înainte de final.
Vineri, 14 Iunie 2019 | Motorsport

Schimbări majore în Cursa de 24 de ore de la Le Mans: la clasa LMP1 de prototipuri vor putea concura și hypercar-uri de serie

Producătorii de hypercar-uri vor avea posibilitatea de a concura la clasa de prototipuri a Campionatului Mondial de Anduranță și, implicit, a Cursei de 24 de ore de la Le Mans, începând din 2020. Toyota și Aston Martin și-au anunțat deja participarea.
Luni, 10 Iunie 2019 | Modele noi

Alpine pregătește o surpriză pentru fani: o nouă versiune a modelului A110 va debuta cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans

Alpine A110 va primi o versiune de stradă și mai sportivă. Varianta va fi expusă în 16 iunie cu ocazia cursei de 24 de ore de la Le Mans.
Marti, 30 Ianuarie 2018 | F1 TOP

Alonso va concura în Cursa de 24 de ore de la Le Mans pentru Toyota: "Este o mare provocare, dar am șanse să câștig"

Fernando Alonso va concura în acest an pentru Toyota în Campionatul Mondial de Anduranță, inclusiv în Cursa de 24 de ore de la Le Mans, pe lângă sezonul de Formula 1 cu McLaren.
Luni, 20 Noiembrie 2017 | F1 TOP

Cu un pas mai aproape de Cursa de 24 de ore de la Le Mans: Alonso a efectuat primul test cu un prototip Toyota LMP1

Fernando Alonso a parcurs peste 100 de tururi în cadrul unui test efectuat cu prototipul Toyota pentru Le Mans, în mijlocul speculațiilor că va concura în Cursa de 24 de ore de anul viitor.
Vineri, 31 Martie 2017 | Motorsport

Confruntarea titanilor în Campionatul Mondial de Anduranță: Porsche și Toyota își ascut armele pentru a câștiga Cursa de 24 de ore de la Le Mans

Porsche și Toyota au prezentat vineri prototipurile cu care vor lupta în Campionatul Mondial de Anduranța, iar ambii constructori își propun să câștige Cursa de 24 de ore de la Le Mans.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 08 Februarie 2017 | Feature

Americanii au și ei Le Mans-ul lor: am asistat la Cursa de 24 de ore de la Daytona

Automarket a asistat la ediția cu numărul 55 a Cursei de 24 de ore de la Daytona, Statele Unite, una dintre cele mai dificile curse de anduranță din lume alături de cea de la Le Mans.
Joi, 17 Noiembrie 2016 | Modele noi

Porsche îşi ascute armele pentru Le Mans: Porsche 911 RSR are motor amplasat central de 4.0 litri şi 510 cai putere

Porsche 911 RSR este maşina de curse cu care constructorul german va concura la clasa GT a Cursei de 24 de ore de la Le Mans. Aceasta are pentru prima oară un motor amplasat central care furnizează 510 CP.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Motorsport

Lovitură dură pentru Campionatul de Anduranţă: Audi se retrage din Cursa de 24 de ore de la Le Mans la sfârşitul lui 2016

Audi se retrage din Campionatul Mondial de Anduranţă şi, implicit, Cursa de 24 de ore de la Le Mans, la sfârşitul sezonului 2016, pentru a se concentra pe competiţia de monoposturi electrice Formula E.
Vineri, 14 Octombrie 2016 | Motorsport

Era doar o chestiune de timp: Audi s-ar putea retrage din Cursa de 24 de ore de la Le Mans după 2017. Porsche ar rămâne singurul brand VW în competiţie

Audi a decis să se retragă din Cursa de 24 de ore de la Le Mans după ediţia de anul viitor, potrivit unor surse din cadrul constructorului german. Porsche ar urma astfel să rămâne singurul brand Volkswagen în competiţie.
Miercuri, 03 August 2016 | Motorsport

Demonstraţie de abilitaţi: Audi ar putea dezvolta un prototip de curse alimentat cu hidrogen pentru Le Mans

Audi este pregătită să dezvolte un prototip de curse cu propulsie de hidrogen pentru Le Mans, însă va începe proiectul numai când astfel de maşini vor deveni populare în industria de serie.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Formula 1

Button sugerează că se va retrage din F1. Britanicul ar putea concura la Le Mans

Jenson Button a oferit primele indicaţii că urmează să se retragă din Formula 1 la sfârşitul anului. Presa britanică afirmă că pilotul McLaren se va refugia în Campionatul Mondial de Anduranţă pentru a concura la Le Mans.
Joi, 27 August 2015 | Motorsport

Porsche extinde participarea la clasa LMP1 a Cursei de 24 de ore de la Le Mans până în 2018

Porsche va conctinua să concureze la clasa de prototipuri LMP1 a Campionatului Mondial de Anduranţă şi, implicit, a Cursei de 24 de ore de la Le Mans cel puţin până în 2018.
Marti, 30 Iunie 2015 | Formula 1

Michelin în motorsport: transfer de tehnologie pentru industria de serie

Michelin preferă să furnizeze pneuri în competiţii precum Campionatul Mondial de Anduranţă, Campionatul Mondial de Raliuri şi Formula E pentru că poate transfera tehnologie către cauciucurile pentru maşinile de serie, în timp ce Formula 1 are cerinţe diametral opuse acestei filosofii.

Tag-uri similare

Le Mans, cursa de 24 de ore de la Le Mans, 908, Peugeot Sport, Sebastian Loeb, sextuplul
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru