Dacia Easy-R

Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

Dacia la Geneva: cutia automată Easy-R e acum și pe diesel, iar modelele mărcii primesc o culoare nouă: Tourmaline Brown

Dacia nu oferă noutăți mari la nivelul gamei la această ediție a Salonului de la Geneva, însă există două apariții interesante: cutia automată Easy-R vine și pe diesel, iar Duster primește o culoare nouă și jante speciale pe o versiune care nu vine însă în România.
Marti, 24 Noiembrie 2015 | Modele noi

Dacia a lansat în Franța cutia automată Easy-R. Costă 600 de euro și reduce consumul de carburant

Dacia a deschis în Franța listele de comenzi pentru modelele Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stewpay echipate cu transmisia automatizată Easy-R. Modelele consumă mai puțin decât echivalentele lor cu transmisie manuală.
Marti, 15 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

VIDEO: Cum funcționează noua cutie automată Easy-R de pe Dacia Logan și Sandero

Dacia ne oferă o explicație video a modului în care funcționează prima cutie automată din istoria mărcii. Aceasta va apărea pe Logan și pe Sandero în această toamnă.
Vineri, 28 August 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Dacia introduce o transmisie automată pentru Logan, Logan MCV, Sandero și Sandero Stepway

Dacia a anunțat oficial introducerea unei transmisii automate în oferta sa. Aceasta este o cutie manuală automatizată, se numește Easy-R și debutează luna viitoare.

Tag-uri similare

Dacia, Sandero, Logan, Logan MCV, Sandero Stepway, Dacia Sandero Stepway, cutie automata Dacia, Dacia Easy-R, cutie Easy-R, Dacia cu automata
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru