Feedback

Dacia

Luni, 18 Septembrie | Industrie

Dacia anunță propriul program "Rabla" în Marea Britanie: bonus 1.000 de lire sterline pentru mașini cu motoare cel mult Euro 4

Dacia va oferi o reducere de până la 1.000 de lire sterline în Marea Britanie la achiziționarea unui Duster pentru clienții care renunță la mașini echipate cu motoare care respectă cel mult norma de poluare Euro 4.
Vineri, 15 Septembrie | Modele noi

Despre noul Duster cu Yves Caracatzanis, președintele Dacia: "Poziție de condus mai bună, izolare fonică îmbunătățită. Duster își va bate toți rivalii în off-road"

Noul Duster a evoluat la exterior, a fost revoluționat la interior, iar experiența la volan va fi o surpriză plăcută. Aceasta este opinia directorului general Dacia despre SUV-ul românesc,model lansat în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt.
Marti, 12 Septembrie | FRANKFURT 2017

Noul Dacia Duster, lansat la Frankfurt: design revizuit, interior nou și motorizări cunoscute

Dacia a prezentat noua generație Duster. Modelul a fost expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt și vine cu un design revizuit, cu un interior nou și cu motorizări cunoscute.
Marti, 12 Septembrie | FRANKFURT 2017

Interiorul noului Dacia Duster: tot ce trebuie să știi despre materiale, sisteme și ergonomia noii generații

Automarket a văzut noul Duster la Paris încă de acum două luni și jumătate. Îți oferim toate detaliile despre interior: materiale, sisteme multimedia, ergonomie, confort.
Marti, 12 Septembrie | FRANKFURT 2017

Laurens van den Acker prezintă interiorul noului Duster: "Dacia începe acum să stea pe propriile picioare"

Automarket a discutat cu Directorul de Design al Grupului Renault despre interiorul celei de-a doua generații Duster și despre poziționarea acestui model din punctul de vedere al tehnologiei.
Vineri, 08 Septembrie | Industrie

Oficial ne merge bine: Dacia depășește Citroen la vânzările retail din Franța

Dacia se descurcă foarte bine pe piața din Franța, unde înregistrează vânzări consistente și reușește să își depășească rivalii chiar la ei acasă pe segmentul retail, care calculează vânzările către persoanele fizice.
Luni, 04 Septembrie | Industrie

Dacia încheie vara pe val în Franța: creștere de aproape 22% a vânzărilor în luna august

Dacia a comercializat aproape 7.800 de mașini în luna august în Franța, cu 21.8% mai multe decât în perioada similară a anului trecut, corespunzător unei cote de piață de 7.3%.
Miercuri, 30 August | FRANKFURT 2017

Noul Dacia Duster este aici. Galerie foto cu a doua generație a SUV-ului românesc

După o așteptare îndelungată, Dacia a publicat primele imagini și informații ale noii generații Duster. Modelul vine cu un design care nu se îndepărtează foarte mult de limbajul estetic al brandului românesc.
Miercuri, 30 August | FRANKFURT 2017

Laurens van den Acker, Director de Design Renault: "Atunci când vezi noul Duster pe stradă, înțelegi cât de mult s-a schimbat"

Dacia a prezentat astăzi oficial noua generație a SUV-ului Duster, unul dintre cele mai de succes modele ale gamei. Automarket a avut ocazia de a discuta în avanpremieră cu designerul-șef al Grupului Renault despre liniile noului Duster.
Marti, 29 August | FRANKFURT 2017

Teaser bizar pentru a doua generație Dacia Duster: SUV-ul de la Mioveni debutează în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt

Dacia a pregătit un teaser video care anunță debutul noii generații Duster. SUV-ul constructorului de la Mioveni va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt.
Miercuri, 09 August | Modele noi

VIDEO și FOTO: Noul Dacia Duster, surprins în teste de un cititor Automarket

Mai avem o lună de așteptat până la Salonul Auto de la Frankfurt, evenimentul la care dacia va lansa noua generație Duster. Până atunci, vedem mașina camuflată în teste așa cum a fost surprinsă de un cititor Automarket.
Marti, 08 August | Economic

Dacia a depășit pragul de 500.000 de mașini vândute în Germania: cota de piață este de aproape 2%

Dacia a comercializat în Germania peste 500.000 de mașini de la lansarea mărcii pe cea mai mare piață auto din Europa în 2005, iar peste 90% dintre clienți sunt persoane fizice.
Vineri, 28 Iulie | Economic

Renault - Nissan a devenit cel mai mare producător de mașini: Alianța a detronat Grupul Volkswagen după integrarea Mitsubishi

Alianța Renault - Nissan a vândut 5.2 milioane de mașini în primele 6 luni ale anului după integrarea Mitsubishi și a devenit cel mai mare constructor din lume, detronând Grupul Volkswagen, care s-a oprit 5.1 milioane de unități.
Luni, 24 Iulie | Intern

Dacia mizează pe atragerea clienților de mașini second-hand: "Marca are un potențial uriaș pentru a crește vânzările"

Dacia nu intenționează să extindă gama de modele și spre alte segmente și consideră că are un potențial uriaș pentru a crește vânzările, întrucât cei mai mulți clienți sunt foști proprietari de mașini second-hand.
Vineri, 21 Iulie | Modele noi

Noua generație Dacia Duster nu va avea versiune cu 7 locuri: "Nu este în planuri, puteți să uitați de asta"

Dacia a confirmat oficial că noua generație Duster nu va avea versiune cu 7 locuri, întrucât aceasta ar pierde o parte dintre capabilitățile de 4x4.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 20 Iulie | Industrie

JD Power prezintă topul fiabilității mașinilor în Germania: Kia și Hyundai bat mărcile japoneze, Opel e cea mai fiabilă marcă germană

JD Power a publicat rezultatele clasamentului de fiabalitate în care ia în considerare mașinile produse în ultimii 3 ani. Surprizele nu lipsesc: Kia e prima în top, Hyundai pe doi, Toyota pe trei, iar Dacia e la mijlocul clasamentului.
Marti, 18 Iulie | General

Mărcile care s-au vândut cel mai bine în funcție de țară: Toyota deține supremația în 49 de state

Grupul Volkswagen a vândut cele mai multe mașini în 2016, dar Toyota este cel mai popular brand. Japonezii au reușit să se impună în 49 de state, în timp ce nemții bifează cele mai bune vânări în 14 țări.
Luni, 17 Iulie | Economic

Performanțe măsurate după jumătate de an: Dacia a avut cele mai bune șase luni din istorie, cu peste 332.000 de mașini vândute

Dacia a avut cel mai bun semestru din istoria sa. Constructorul de la Mioveni a comercializat la nivel global peste 333.000 de mașini.
Luni, 10 Iulie | Intern

Picnic monomarcă: peste 1.000 de persoane au participat la prima întâlnire a posesorilor Dacia din România

Pasionații și proprietarii de modele Dacia și-au dat întâlnire în cadrul unui eveniment special organizat în Mogoșoaia. Aceștia au luat parte la activități interesante, s-au distrat și au arătat că fac parte din familia Dacia.
Vineri, 07 Iulie | Intern

Raport semestrial: uzina Dacia de la Mioveni a produs 170.400 de vehicule, în scădere cu 4 procente față de aceeași perioadă din 2016

În primele șase luni ale anului uzina Dacia de la Mioveni a produs 170.430 de mașini, în scădere cu 4.3% față de aceeași perioadă a anului trecut. Cea mai importantă scădere a fost înregistrată în dreptul modelului Logan.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru