Dacia

Marti, 16 Ianuarie | Intern

Dacia: vânzările au crescut cu 15% în România, în 2023. Logan, pe primul loc

Potrivit rezultatelor finale pentru anul 2023, vânzările Dacia pe piața noastră au crescut cu aproape 15%. Marca de la Mioveni are astfel o cotă de piață de aproape 29%.
Sambata, 13 Ianuarie | Masini electrice si hibride

Prețul Daciei Spring, redus cu 10.000 de euro în Germania. Pornește de la 12.750 de euro

Dacia a redus prețul electricei Spring cu 10.000 de euro în Germania. Acum, modelul producătorului de la Mioveni pornește de la 12.750 de euro în această țară.
Vineri, 05 Ianuarie | Intern

Prețul Daciei Spring, redus cu 7200 de euro. Noul preț de pornire: 14.300 de euro

Dacia Spring a primit un discount de 7200 de euro pe piața noastră. Modelul electric de oraș este acum disponibil prin ofertă specială cu un preț de pornire de 14.300 de euro.
Joi, 04 Ianuarie | Intern

Prețuri noua Dacia Duster în România: start de la 18.800 de euro

Constructorul de la Mioveni anunță prețurile noii generații Duster. În România, SUV-ul pornește de la 18.800 de euro, cu TVA inclus.
Joi, 21 Decembrie 2023 | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Europa, în noiembrie

Potrivit noilor date furnizate de Data Force, Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută mașină în Europa, în luna noiembrie. Modelul românesc este în luptă strânsă cu Tesla Model Y pentru cea mai bine vândută mașină a anului pe Bătrânul Continent.
Luni, 18 Decembrie 2023 | Industrie

Dacia: Pachetul care transformă Jogger într-un "dormitor" a înregistrat 1.000 de comenzi

Pack Sleep sau, cu alte cuvinte, pachetul care transformă Dacia Jogger într-un dormitor pe roți, a înregistrat 1.000 de comenzi. Acesta va fi disponibil și pe noua generație Duster.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Siguranta

TUV Germania: Dacia Logan și Tesla Model 3, pe lista celor mai nefiabile mașini

Potrivit unui raport realizat de organizația TUV din Germania, Tesla Model 3 se află printre mașinile predispuse la defecțiuni. Pe lista "rușinii" regăsim și mai multe modele Dacia, inclusiv Logan.
Marti, 12 Decembrie 2023 | Motorsport

OFICIAL: Nasser Al-Attiyah va fi pilot Dacia în Raliul Dakar din 2025

Nasser Al-Attiyah va fi pilot Dacia în Raliul Dakar și în Campionatul Mondial de Rally-Raid începând din 2025. Pilotul qatarez, de 5 ori câștigător al Raliului Dakar, îi va avea coechipieri pe Sebastien Loeb și Cristina Gutierrez.
Vineri, 08 Decembrie 2023 | General

Dacia: peste 1000 de showroom-uri au adoptat noua identitate vizuală a mărcii

Peste 1000 de showroom-uri Dacia din 30 de țări diferite au adoptat noua identitate vizuală a mărcii. În țara noastră, 97% dintre showroom-uri conțin noul logo al constructorului de la Mioveni.
Miercuri, 29 Noiembrie 2023 | Modele noi

Am văzut pe viu noua Dacia Duster: 5 modificări importante + VIDEO

Automarket a fost invitată în Portugalia, acolo unde am făcut cunoștință cu noua generație Dacia Duster. Am studiat mașina din toate unghiurile, am pipăit toate materialele din habitaclu, iar acum îți aducem un articol complet, cu 5 noutăți introduse de noul Duster. Ca de obicei, ai și un video cuprinzător.
Miercuri, 22 Noiembrie 2023 | Economic

Vânzările Dacia în Europa au crescut cu 33% în octombrie

Noile date ale Asociației Constructorilor Europeni de Automobile arată că Dacia a înregistrat o creștere a vânzărilor de peste 33% în luna octombrie. Cota de piață a mărcii de la Mioveni depășește 4%.
Luni, 20 Noiembrie 2023 | Economic

Dacia Sandero a fost cea mai vândută mașină din Europa, în luna octombrie

Dacia Sandero a fost din nou lider al vânzărilor din Europa, în luna octombrie. Pe poziția a doua regăsim Renault Clio, iar pe ultima treaptă a podiumului a urcat Toyota Yaris Cross.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 17 Noiembrie 2023 | Intern

Producția auto națională, creștere de 14% în octombrie

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, producția auto națională a înregistrat o creștere de peste 14% în luna octombrie.
Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Economic

Tesla Model Y, cea mai bine vândută mașină în Europa, în septembrie

Potrivit noilor date JATO Dynamics, Tesla Model Y a fost cea mai bine vândută mașină la nivel european și în luna septembrie. În același timp, Dacia Sandero a coborât în clasamentul general față de lunile precedente.
Luni, 30 Octombrie 2023 | Economic

Dacia Spring nu va mai fi subvenționată în Franța. Va costa peste 20.000 de euro

Viitorii clienți francezi ai Daciei Spring nu vor mai beneficia de subvenția acordată de guvernul lor. Astfel, modelul electric va avea un preț de achiziție care va depăși 20.000 de euro începând de anul viitor.
Luni, 23 Octombrie 2023 | Industrie

Șeful Citroen: Dacia nu este rivalul nostru principal

Șeful constructorului francez de automobile, Thierry Koskas, consideră că Dacia nu este rivalul principal al Citroen. El recunoaște, însă, că unele modele din portofoliu concurează cu unele dintre modelele producătorului de la Mioveni.
Vineri, 20 Octombrie 2023 | Industrie

Ce mașini au înmatriculat europenii în primele 9 luni din 2023: Volkswagen, lider, Dacia pe 9

Volkswagen conduce topul mărcilor cu cele mai multe mașini înmatriculate, în Europa, în primele 9 luni ale anului. În Top 10 intră și Dacia.
Miercuri, 18 Octombrie 2023 | Economic

Vânzările Dacia au crescut cu 16.7% în primele 9 luni din 2023. Sandero, preferatul europenilor

Potrivit rezultatelor comerciale din primele 9 luni ale anului, vânzările Dacia au crescut cu 16.7% în intervalul ianuarie-septembrie. Sandero rămâne modelul preferat al clienților din Europa.
Marti, 17 Octombrie 2023 | Intern

Centrul de Piese de Schimb Renault Group din România împlinește 20 de ani de existență

Centrul de Piese de Schimb Renault Group împlinește oficial 20 de ani de prezență în țara noastră. De aici sunt livrate piese pentru modele Dacia, Renault și Nissan în 30 de piețe din afara României.
Duminica, 15 Octombrie 2023 | Tuning

Tuning german pentru Dacia Duster: jante de 20 de inch și 4 terminații pentru evacuare

Germanii de la Carpoint, prin sub-brand-ul CP Performance, au modificat o Dacia Duster. SUV-ul de la Mioveni a fost echipat cu jante de 20 de inch, iar la interior regăsim piele de înaltă calitate, cu model diamantat.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru