Dacia

Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Siguranta

Dacia recheamă în service 6.000 de exemplare Spring, inclusiv în România

Constructorul de la Mioveni a demarat, în Europa, o campanie de rechemare în service a circa 6.000 de exemplare Spring. Sunt afectate și mașini comercializate în România.
Marti, 05 Septembrie 2023 | Tehnologie

Dacia: Hărțile de navigație, actualizate cu ajutorul telefonului mobil

Dacia a încheiat un parteneriat cu cei de la NNG pentru a le permite clienților să acualizeze hărțile sistemului de navigație cu ajutorul telefonului mobil.
Miercuri, 30 August 2023 | Economic

Dacia continuă să crească în Europa: înmatriculările au crescut cu 25% în ultimele 7 luni

Potrivit datelor furnizate de Asociația Constructorilor Europeni de Automobile, înmatriculările Dacia la nivelul întregii Europe au crescut cu aproape 25% în ultimele 7 luni. Astfel, marca de la Mioveni devine a 10-a cel mai bine vândut brand de pe Bătrânul Continent.
Miercuri, 23 August 2023 | General

Dacia ar putea fi repoziționată ca rival pentru Jeep în Europa

Potrivit unui oficial al Grupului Renault, există dorința ca marca Dacia să fie repoziționată în așa fel încât aceasta să fie un rival serios pentru Jeep în Europa. Astfel, constructorul de la Mioveni ar urma să se concentreze mai mult pe lansarea mai multor SUV-uri și modele de teren.
Luni, 21 August 2023 | Economic

Dacia Sandero redevine cea mai vândută mașină din Europa în 2023. A depășit Tesla Model Y și VW T-Roc

Dacia Sandero și-a recâștigat poziția de lider în clasamentul vânzărilor de automobile pe piața din Europa. Modelul mărcii românești a reușit să se impună în fața unor modele precum Tesla Model Y și Volkswagen T-Roc de la începutul acestui an, până la finalul lui iulie.
Duminica, 13 August 2023 | Economic

Dacia Duster, al treilea cel mai vândut SUV din Europa, în prima jumătate a lui 2023

Potrivit unor noi date furnizate de JATO Dynamics, Dacia Duster a fost al treilea cel mai vândut SUV pe piața europeană după primele 6 luni. Alături de Duster, Ford Puma se bucură și acesta de vânzări bune în segmentul SUV-urilor.
Luni, 31 Iulie 2023 | Modele noi

SURSE: Noi detalii despre viitorul Dacia Bigster. Motor hibrid de 1.8 litri și preț de 22.000 de euro

Potrivit unor informații apărute în presa din Franța, viitorul SUV Dacia Bigster va primi o serie de motorizări electrificate. Printre ele se numără un propulsor hibrid de 1.8 litri, dar și un motor PHEV și chiar și un mild-hybrid.
Marti, 18 Iulie 2023 | Economic

Dacia: Vânzările globale au crescut cu 24% în primul semestru din 2023

Constructorul de la Mioveni raportează vânzări în creștere, după prima jumătatea a anului 2023. Concret, Dacia a comercializat 345.432 de vehicule, cu 24.2% mai multe comparativ cu același interval din 2022.
Vineri, 07 Iulie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu viitoarea generație Dacia Duster

Prototipul viitoarei generații Dacia Duster a fost surprins în teste și vestea bună este că poartă mai puțin camuflaj ca niciodată. Va intra în producție anul viitor, la uzina de la Mioveni.
Luni, 03 Iulie 2023 | Motorsport

OFICIAL: Dacia va concura la Raliul Dakar, cu Sebastien Loeb la volan

Dacia va participa, din 2025, la legendarul Raliu Dakar. Mașina de competiție va fi pilotată de Sebastien Loeb (de 9 ori campion mondial de raliuri) și Cristina Gutierrez.
Vineri, 30 Iunie 2023 | Economic

Dacia Sandero, cea mai vândută mașină în Uniunea Europeană și în luna mai

Potrivit celor mai noi date oferite de JATO Dynamics, Dacia Sandero a fost și în luna mai cea mai vândută mașină în Uniunea Europeană. Modelul românesc este lider pentru a doua lună consecutivă.
Miercuri, 21 Iunie 2023 | Economic

Dacia, pe val în Europa: vânzările au crescut cu 43% în primele 5 luni

Potrivit Asociației Constructorilor Europeni de Automobile, vânzările Dacia au crescut cu aproape 43% în Europa, în primele 5 luni ale lui 2023. De asemenea, constructorul român s-a bucurat de creșteri de 44% în luna mai.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 20 Iunie 2023 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Dacia Sandero va avea și versiune electrică

Potrivit șefului Dacia, Denis Le Vot, viitoarea generație Sandero ar urma să debuteze în 2027. Marea noutate este că va avea versiune pur electrică și că va fi o mașină accesibilă.
Luni, 19 Iunie 2023 | Intern

Producția auto națională a crescut cu 28% în luna mai

Potrivit celor mai noi date furnizate de Asociația Constructorilor de Automobile din România, producția auto națională s-a bucurat de o creștere de peste 28% în luna mai față de aceeași perioadă a anului trecut.
Miercuri, 14 Iunie 2023 | Intern

Dacia înființează un parc de vehicule de înlocuire pentru clienții cu mașini imobilizate în service

Dacia a anunțat oficial înființarea primului său parc de vehicule de înlocuire. Noul serviciu este disponibil pentru clienții mărcii care au mașina personală imobilizată și aflată în service, iar Dacia are la dispoziție peste 100 de vehicule de curtoazie la nivel național.
Vineri, 26 Mai 2023 | Economic

Tesla Model Y rămâne cea mai vândută mașină electrică în Europa. Dacia Spring, pe locul 5 în aprilie

Potrivit celor mai noi date furnizate de JATO Dynamics, Tesla Model Y rămâne în topul preferințelor clienților europeni în segmentul mașinilor electrice. În același timp, Dacia Spring se clasează pe locul 5 în acest segment, în luna aprilie.
Marti, 23 Mai 2023 | Industrie

Dacia a schimbat sigla modelelor sale, în toate cele 3 uzine simultan, în 24 de ore

În numai 24 de ore, Dacia a schimbat siglele a 3.100 de mașini în toate cele 3 uzine simultan: Pitești, Tangier și Casablanca. Constructorul român a plănuit acest "tur de forță industrial" de peste un an.
Marti, 23 Mai 2023 | Economic

Dacia Sandero redevine cel mai vândut model din Europa. Opel Corsa pe 2

În luna aprilie, Dacia Sandero a revenit pe locul 1 în topul celor mai vândute modele din Europa. Opel Corsa s-a clasat pe locul al doilea, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Volkswagen T-Roc.
Vineri, 12 Mai 2023 | Industrie

Noua generație Dacia Duster: apar noi ipoteze de design

Apai noi informații, neoficiale, despre noua generație Dacia Duster, dar și câteva ipoteze de design. Noul Duster ar urma să debuteze la finalul anului 2023 sau la început de 2024.
Miercuri, 10 Mai 2023 | Modele noi

Dacia Extreme: echiparea de top aduce tapițerie rezistentă la apă și sistem Extended Grip

Suntem în Austria pentru a descoperi și, implicit, conduce noua gamă Dacia Extreme. Cu această ocazie am aflat o serie de detalii noi despre noua echipare de top a producătorului de Mioveni, disponibilă pentru 4 dintre modelele mărcii.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru