Daune

Miercuri, 24 Iulie 2019 | Intern

Uniqa lansează o platformă digitală pentru despăgubiri Casco: aviz în 30 de minute pentru daune de cel mult 500 de euro

Compania de asigurări Uniqa a lansat o platformă digitală prin care șoferii care au asigurare Casco pot obține avizul pentru despăgubire în numai 30 de minute în cazul daunelor ușoare de până în 500 de euro.
Duminica, 21 Iulie 2019 | Industrie

Carlos Ghosn a dat în judecată Nissan și Mitsubishi: cere daune de 15 milioane de euro pentru că a fost concediat

Carlos Ghosn a inițiat o acțiune în justiție în Olanda împotriva Nissan și Mitsubishi, după ce anul trecut a fost revocat din poziția de președinte al alianței pentru acuzații de delapidare. Ghosn cere daune de 15 milioane de euro pentru “greșeli grave” privind concedierea sa.
Marti, 04 Iunie 2019 | Intern

Studiu: 30% dintre mașinile rulate cumpărate în România, în primele 5 luni, aveau kilometrajul dat înapoi: clienții cu buget sub 10.000 euro au șanse mai mari să fie înșelați

Aproape 30% dintre mașinile second-hand cumpărate în România, în primele 5 luni din 2019, aveau kilometrajul dat înapoi, potrivit unui studiu realizat de o platformă online. Cei mai expuși înșelătoriilor sunt clienții care au un buget mai mic de 10.000 de euro pentru achiziția unei mașini rulate.
Miercuri, 16 Ianuarie 2019 | Industrie

Nissan se gândește să-l dea în judecată pe Carlos Ghosn: constructorul vrea să ceară daune de la fostul său președinte

Nissan plănuiește să-l dea în judecată pe Carlos Ghosn pentru a cere daune fostului său președinte, după ce acesta a fost acuzat de abateri financiare și alte nereguli, potrivit Reuters.
Vineri, 11 Ianuarie 2019 | Industrie

Volkswagen cere daune de la foștii directori implicați în Dieselgate: nemții vor să obțină până la 4 milioane de euro

Grupul Volkswagen vrea daune de la foștii săi directori care au fost implicați în scandalul Dieselgate. Nemții vor să obțină până la 4 milioane de euro, potrivit presei germane.
Duminica, 06 Ianuarie 2019 | Economic

Volkswagen, dat în judecată de un land german: oficialii federali ar fi cerut daune de cel puțin 10 milioane de euro în scandalul Dieselgate

Landul german Baden-Wuerttemberg a dat în judecată Volkswagen pentru manipularea emisiilor diesel, iar oficialii federali vor să ceară daune de cel puțin 10 milioane de euro în scandalul Dieselgate, potrivit presei din Germania, citată de Reuters.
Joi, 25 Octombrie 2018 | Economic

Porsche trebuie să plătească acționarilor daune de 47 de milioane de euro pentru implicarea în scandalul emisiilor: compania va face apel la decizia instanței

Un tribunal din Germania a ordonat Porsche SE să plătească acţionarilor daune de 47 de milioane de euro pentru implicarea sa în scandalul emisiilor (Dieselgate), potrivit agenției Reuters. Porsche SE, acționar la Volkswagen, a anunțat că va face apel la decizia instanței.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie

Volkswagen are noi probleme din cauza Dieselgate: investitorii cer despăgubiri de 9 miliarde de euro pentru că n-au fost avertizați înaintea scandalului din 2015

Grupul Volkswagen se va confrunta săptămâna viitoare cu un proces în care investitorii cer despăgubiri de 9.2 miliarde de euro sub formă de compensație pentru pierderile pe care le-au avut din cauza Dieselgate. Aceștia sunt nemulțumiți că nu au fost avertizați înainte să izbucnească scandalul emisiilor în septembrie 2015.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Intern

Studiu: două treimi dintre mașinile second-hand pentru care s-a verificat istoricul de daune au avut cel puțin un incident

Circa 67% dintre mașinile second-hand pentru care s-a verificat istoricul de daune în acest an au avut cel puțin un incident, potrivit unui studiu de specialitate citat de agenția Agerpres.
Joi, 07 Iulie 2016 | Intern

Statistica ne confirmă intuiţia: şoferii cu maşini puternice provoacă cele mai multe şi mai mari daune la poliţele RCA

Frecvenţa şi valoarea medie a daunelor pentru asigurările RCA cresc direct proporţional cu puterea maşinilor, potrivit unei analize realizate de Autoritatea de Supraveghere Financiară.
Sambata, 26 Septembrie 2009 | Accidente exotice

Primul accident pentru Porsche Panamera

Primul accident rutier la care a luat parte un exemplar Porsche Panamera a avut loc in Praga. In urma acestuia, partea din fata a masinii a suferit cateva "modificari" usoare.

Tag-uri similare

accident, Porsche Panamera, daune, avariat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru