David Coulthard

Joi, 24 Decembrie 2015 | General

Dream Team pentru noua eră Top Gear: David Coulthard, Chris Harris și Sabine Schmitz se alătură deja confirmatului Chris Evans

Producătorii show-ului Top Gear au definitivat lista înlocuitorilor trio-ului Clarkson-Hammond-May. Iar numele - încă neconfirmate oficial - anunță sezoane Top Gear cel puțin la fel de spectaculoase și de acum înainte.
Luni, 15 Decembrie 2014 | Formula 1

Coulthard a câştigat Race of Champions. Solberg şi Kristensen, campioni în Cupa Naţiunilor

David Coulthard a câştigat în premieră Race of Champions, competiţie desfăşurată în acest an în Barbados. Petter Solberg şi Tom Kristensen au triumfat în Cupa Naţiunilor pentru Echipa Nordului.
Marti, 03 Iunie 2014 | Formula 1

Coulthard: "Piloţii sunt nemulţumiţi de noile motoare"

David Coulthard susţine că cei mai mulţi piloţi sunt nemulţumiţi de introducerea noilor motoare turbo, întrucât acestea răpesc din frumuseţea pilotajului şi au un sunet mai puţin puternic.
Vineri, 07 Februarie 2014 | Formula 1

Vettel: "Ricciardo se va adapta la Red Bull şi-mi va pune probleme"

Sebastian Vettel anticipează că noul său coechipier Daniel Ricciardo se va adapta rapid la Red Bull Racing şi că va reuşi chiar să-i pună probleme în timpul sezonului.
Luni, 04 Noiembrie 2013 | Formula 1

Susie Wolff va deveni prima femeie care concurează la Race of Champions

Susie Wolff, pilotul de rezervă al echipei Williams, va deveni în luna decembrie prima femeie care participă la competiţia Race of Champions, urmând să facă pereche cu David Coulthard.
Joi, 31 Octombrie 2013 | F1 TOP

Red Bull a sărbătorit titlurile cu "cerculeţe" pe helipadul clăirii Burj Al Arab din Dubai

David Coulthard a făcut câteva "cerculeţe" pe helipadul celebrei clădiri Burj Al Arab din Dubai situat la o altitudine de 240 de metri, pentru a sărbători cele două titluri mondiale.
Vineri, 30 August 2013 | Formula 1

VIDEO: Coulthard a vizitat Cuba pentru a participa la un raliu cu maşini clasice

David Coulthard şi câţiva membri ai echipei Red Bull Racing au efectuat o vizită inedită în Cuba pentru a concura într-o cursă de maşini clasice.
Miercuri, 17 Iulie 2013 | Interviu

Interviu cu Allan McNish, câştigătorul Le Mans 24 de ore: „Goodwood reaprinde în mine scânteia copilăriei”

Allan McNish mi-a strâns mâna la standul Michelin. Câştigătorul de anul acesta al Cursei de 24 de ore de la Le Mans a povestit despre emoţia motorsportului în anii copilăriei şi despre fascinaţia Goodwood-ului.
Vineri, 17 August 2012 | F1 TOP

Red Bull Racing a dus monopostul de Formula 1 la New York

Red Bull Racing încearcă să popularizeze Formula 1 în Statele Unite ale Americii şi pentru asta a dus un monopost pilotat de David Coulthard la New York.
Vineri, 01 Iunie 2012 | General

Coulthard prinde o minge de golf în habitaclul lui SLS AMG la 193 de km/h

David Coulthard, fostul pilot de Formula 1, a reuşit să prindă o minge de golf trimisă cu 278 km/h în habitaclul lui Mercedes SLS AMG. Britanicul a stabilit astfel un nou record mondial.
Luni, 19 Iulie 2010 | Video

VIDEO: Fifth Gear testează Mercedes SLS AMG pe insula fără limite de viteză

Tiff Needell, figura centrală a show-ului Fifth Gear, testează noul Mercedes SLS AMG pe insula Man, celebră pentru faptul că şoselele nu au limite de viteză. Adversarul lui Needell este David Coulthard.
Luni, 14 Decembrie 2009 | Motorsport

Raikkonen, Loeb si Coulthard ar putea concura la Le Mans

Editia 2010 a competitiei de 24 de ore de la Le Mans i-ar putea avea ca piloti pe Kimi Raikkonen, Sebastian Loeb si David Coulthard, care vor concura la bordul unui Peugeot 908 HDi al echipei Red Bull.

Tag-uri similare

Audi, Red Bull, Peugeot, Kimi Raikkonen, Le Mans, TDI, David Coulthard, 908, HDI, Peugeot 908
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru