DB11

Luni, 15 Mai 2023 | Modele noi

Primele imagini cu înlocuitorul lui Aston Martin DB11

Aston Martin a publicat primele imagini oficiale cu un viitor model GT, cel mai probabil fiind chiar înlocuitorul lui DB11. Noul model promite să fie unul special, iar acesta va fi dezvăluit oficial spre sfârșitul lunii mai.
Miercuri, 22 Martie 2023 | Modele noi

Primul teaser cu succesorul lui Aston Martin DB11: sistem multimedia asemănător cu cel Mercedes-Benz

Aston Martin a publicat prima imagine teaser cu viitorul succesor al lui DB11. Noul model urmează să fie lansat mai târziu în acest an și ar urma să beneficieze de un sistem multimedia similar cu cel văzut la Mercedes-Benz.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Industrie

Aston Martin a început dezvoltarea a două modele noi: SUV-ul DBX ar putea primi versiune hibridă în septembrie

Aston Martin a început dezvoltarea pentru două noi supercaruri, potrivit declarațiilor făcute de CEO-ul Tobias Moers. În plus, britanicii pregătesc și o nouă versiune pentru SUV-ul DBX, care ar putea fi lansată în luna septembrie.
Vineri, 16 Noiembrie 2018 | Industrie

Veștile bune continuă pentru Aston Martin: vânzările s-au dublat, iar profitul a crescut de 10 ori în ultimul trimestru

Aston Martin a avut un profit operațional de 4 milioane de dolari în trimestrul al treilea din 2018, de aproape 10 ori mai mare decât aceeași perioadă din 2017. În același timp, vânzările constructorului s-au dublat în ultimele 3 luni, la un număr de 1.776 de unități.
Marti, 23 Ianuarie 2018 | Siguranta

Aston Martin a chemat în service toate modelele DB11: unele piese furnizate de Daimler ar putea declanșa neintenționat airbagurile

Aston Martin a anunțat un recall pentru toate modelele DB11, după ce unele piese furnizate de Daimler ar putea duce la declanșarea neintenționată a airbagurilor.
Luni, 08 Ianuarie 2018 | Industrie

Recorduri pentru Aston Martin: cele mai bune vânzări și cea mai mare producție din ultimii 9 ani

Aston Martin a anunțat că vânzările sale și producția au atins recordul ultimilor 9 ani, ca urmare a cererii ridicate pentru modelul său DB11.
Joi, 23 Noiembrie 2017 | Industrie

Pe drumul cel bun: Aston Martin este aproape să obțină profit după 7 ani, pe fondul cererii crescute pentru modelul DB11

Aston Martin este pe punctul să obțină primul profit anual înainte de taxe, de după anul 2010, pe seama cererii crescute pentru modelul său DB11.
Vineri, 06 Octombrie 2017 | Industrie

Optimism britanic: Aston Martin anticipează creșterea vânzărilor cu ajutorul modelului DB11 și continuarea perioadei profitabile

Aston Martin traversează una dintre cele mai bune perioade din istoria sa, fiind pe punctul să raporteze profit pentru al patrulea trimestru consecutiv.
Marti, 01 Martie 2016 | GENEVA 2016

UPDATE FOTO, INFO: God Save the Queen! Noul Aston Martin DB11 readuce marca britanică în zona sportivelor senzuale

Una dintre cele mai interesante apariții de la Salonul Auto de la Geneva este cea a lui Aston Martin DB11.
Vineri, 26 Februarie 2016 | GENEVA 2016

Înapoi în viitor: Aston Martin DB11, prefaţat într-un teaser care evocă moştenirea brandului

Aston Martin a publicat un teaser video misterior pentru DB11, care evidenţiază faptul că noul model va împrumuta numeroase caracterisitici ale predecesorilor săi.
Miercuri, 16 Septembrie 2015 | SALONUL AUTO FRANKFURT 2015

Aston Martin confirmă lansarea lui DB11, succesorul lui DB9, pentru anul viitor

Englezii de la Aston Martin au confirmat lansarea lui DB11 în 2016. GT-ul britanic va fi lansat la 13 ani distanță de momentul debutului predecesorului său.

Tag-uri similare

Aston Martin, modele noi Aston martin, Aston Martin DB11, DB9, Henrik Fisker, Ian Callum, DB11, DB10, design Aston Martin
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru