Design

Marti, 20 Februarie | Oameni si masini

Dacia are un nou director de design: Emanoel Derta a lucrat la Alfa Romeo, Lancia și Porsche

Dacia l-a numit director al Centrului de Design de la București pe Emanoel Derta. De-a lungul celor peste 20 de ani de activitate, el a lucrat la mai multe mărci celebre, printre care Alfa Romeo, Lancia și Porsche.
Joi, 21 Septembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Designerul Polestar: „Mașinile de azi arată ca un cartof, iar la interior te simți ca în Las Vegas”

Designerul Polestar a vorbit într-un interviu acordat unei reviste australiene despre designul mașinilor electrice, pe care le-a criticat ca fiind prea rotunde, de dragul aerodinamicii.
Luni, 13 Februarie 2023 | Industrie

Audi anunță schimbarea la față: viitoarele modele vor avea un design „mai prietenos”

Potrivit șefului de design Audi, Marc Lichte, constructorul german se pregătește să introducă un nou limbaj de design. Astfel, viitoarele modele ale mărcii cu 4 inele vor avea un design „mai prietenos” față de modelele actuale.
Luni, 06 Iunie 2022 | Industrie

Viitorul Polestar 5 apare, noi imagini neoficiale. Rival pentru Porsche Taycan și Tesla Model S

Noi imagini preluate de la Biroul Uniunii Europene pentru Proprietate Intelectuală dezvăluie designul viitorului Polestar 5. Modelul suedez este programat să debuteze în 2024.
Miercuri, 11 Mai 2022 | Industrie

Dacia are un nou director de design. A fost responsabil pentru conceptele Koleos și Ellipse

David Durand este noul director de design al mărcii Dacia. Miles Nurnberger, care a venit la Dacia de la Aston Martin, a părăsit compania pentru "a urma alte proiecte profesionale".
Sambata, 26 Martie 2022 | Modele noi

Faceliftul lui BMW X7, primele imagini neoficiale

Cel mai mare SUV al producătorului Bavarez a intrat anul acesta în al patrulea an de producție iar asta înseamnă ca va primi un facelift cât de curând.
Sambata, 29 Ianuarie 2022 | Industrie

Modelele Dacia vor primi noul logo al mărcii începând de anul acesta

În cadrul evenimentului organizat de Dacia pentru lansarea internațională a noului Jogger, reprezentanții companiei au făcut și câteva dezvăluiri despre brand. Printre acestea s-a strecurat inclusiv faptul că noul logo al companiei va fi folosit pe modelele producătorului autohton începând de anul acesta.
Marti, 05 Octombrie 2021 | Industrie

Bugatti Bolide a fost votat cel mai frumos hypercar din lume

Un juriu format din designeri cu experiență a votat Bugatti Bolide ca fiind cel mai frumos hypercar din lume. Producția acestui model este limitată la 40 de exemplare, iar livrările sunt programate să înceapă în 2024.
Joi, 09 Septembrie 2021 | Industrie

Șeful de design de la Daimler: "Electrificarea va duce la dispariția sedanului tradițional"

Potrivit lui Gorden Wagener, șeful de design al gigantului Daimler AG, electrificarea va duce la dispariția sedanului tradițional. Aerodinamica este unul dintre motive.
Duminica, 08 Noiembrie 2020 | Industrie

Land Rover are un nou director de design: italianul Massimo Frascella a mai lucrat la Ford și Kia

Land Rover l-a promovat pe italianul Massimo Frascella în funcția de director de design al brandului, după ce fostul director a preluat conducerea departamentului de creație la nivelul întregului grup JLR. Frascella s-a alăturat echipei Land Rover în 2011, după ce a mai lucrat ca designer pentru Ford și Kia.
Marti, 20 Octombrie 2020 | Industrie

Seat și Cupra au un nou director de design: Jorge Díez a desenat prima generație Audi A7 și a doua generație Audi TT

Jorge Díez este noul director de design al brandurilor Seat și Cupra, iar mandatul său va începe oficial în data de 1 decembrie 2020. Díez a mai lucrat în trecut pentru Volkswagen, Lamborghini și Audi, fiind cel care a desenat prima generație Audi A7 și a doua generație Audi TT.
Miercuri, 26 Septembrie 2018 | Industrie

Citroen are un nou șef de design: francezii l-au angajat pe omul care a desenat modelele BMW X5 și X6

Citroen aduce un suflu proaspăt în fruntea departamentului de design exterior. Francezii l-au angajat pe Pierre Leclercq, actualul șef de design de la Kia, care a fost responsabil în trecut și de desenul modelelor BMW X5 și X6.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 22 August 2018 | Concepte

Opel GT X Experimental: conceptul 100% electric anticipează viitoarea direcție de design a mărcii

Opel a dezvăluit noul GT X Experimental, conceptul 100% electric care anticipează viitoarea filozofie de design a constructorului german.
Marti, 22 Mai 2018 | Modele noi

Noul Volkswagen ID, prima electrică din gama modernă VW, va avea un design apropiat de conceptul inițial: “Este cam aceeași mașină prezentată în 2016”

Designul final al viitorului model Volkswagen ID a fost aprobat și va fi unul foarte apropiat de conceptul pe care nemții l-au prezentat pentru prima dată în 2016. Anunțul a fost făcut de Klaus Bischoff, șeful designerilor de la Volkswagen.
Marti, 06 Martie 2018 | GENEVA 2018

Le Fil Rouge: conceptul care anunță linia de design a viitoarelor modele Hyundai

Hyundai a dezvăluit un nou concept la Geneva, denumit Le Fil Rouge, care indică linia de design a viitoarelor sale modele.
Sambata, 17 Februarie 2018 | Masini electrice si hibride

Volkswagen se inspiră de la Apple: “Folosim produsele lor ca un ghidaj pentru designul mașinilor noastre electrice”

Volkswagen susține că produsele companiei Apple sunt folosite ca inspirație pentru designul viitoarelor sale mașini electrice, potrivit designerului-șef de la VW.
Vineri, 16 Februarie 2018 | Industrie

Noul șef de design de la Toyota: “În viitor, serviciile de car sharing cu vehicule electrice și autonome ar putea elimina mașinile produse în masă”

Serviciile de car sharing ce folosesc vehicule electrice și autonome ar putea, în viitor, să elimine dorința clienților de a-și conduce propriile mașini în fiecare zi și, astfel, să nu mai fie nevoie de producția în masă a acestora. Declarația îi aparține lui Simon Humphries, noul șef de design de la Toyota.
Miercuri, 03 Ianuarie 2018 | Industrie

Schimbare de filozofie: Audi renunță la designul repetitiv și anunță că va crea mașini “diferite”

Audi susține că va renunța treptat la actuala filozofie de design și va începe să deseneze mașini “diferite”, care să aibă o personalitate proprie.
Luni, 18 Decembrie 2017 | Industrie

Mercedes va deschide un centru de design în Franța: nemții vor să deseneze mașini pe Coasta de Azur

Mercedes-Benz a anunțat deschiderea unui nou centru de design, în sudul Franței, începând cu anul viitor.
Sambata, 05 August 2017 | General

După ce designerul său a plecat la BMW, Skoda va avea mașini desenate de omul care a făcut actualul VW Golf

Skoda a numit un nou director de design în persoana lui Oliver Stefani, transferat de la părintele Volkswagen. Stefani a semnat majoritatea modelelor din gama actuală, implicit Volkswagen Golf.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Porsche, Nissan
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru