Detroit 2015

Duminica, 18 Ianuarie 2015 | Modele noi

Jeep ar putea lansa un model mai mic decât actualul Renegade

Jeep studiază posibilitatea introducerii unui model subcompact în gama sa. Acesta ar fi situat sub actualul Renegade și ar concura direct cu Fiat Panda Cross.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Modele noi

TOP 15 premiere de la Salonul Auto din Detroit 2015 care vor ajunge şi în Europa

În această săptămână se derulează ediţia 2015 a Salonului Auto de la Detroit. În cadrul evenimentului, mai mulţi constructori au prezentat modele noi care sunt relevante şi pentru piaţa din Europa. Automarket vă prezintă 15 cele mai importante premiere pentru noi.
Marti, 13 Ianuarie 2015 | Concepte

Hyundai Santa Cruz Crossover Concept, pick-up-ul care prefigurează viitorul limbaj de design al mărcii

Hyundai a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept pe nume Santa Cruz Crossover Concept. Acesta este un pick-up reimaginat, care ne arată viziunea mărcii coreene în privinţa viitoarelor linii de design pe care le va urmări.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Acura NSX, fratele american al legendarului Honda NSX, primeşte o nouă generaţie

Japonezii de la Acura, divizia premium a mărcii Honda, au prezentat la Salonul Auto de la Detroit versiunea de serie a celei de-a doua generaţie a lui NSX. Prima generaţie a lui NSX a ieşit din producţie acum zece ani.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Chevrolet Bolt, conceptul unui vehicul 100% electric, prezintă viitorul maşinilor electrice în viziunea mărcii americane

Chevrolet a prezentat la Salonul Auto de la Detroit un concept numit Bolt. Acesta prezintă un vehicul electric accesibil care anunţă o autonomie de 322 de kilometri.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Concepte

Buick Avenir prezintă viitoarea navă amiral a mărcii americane

Buick s-a prezentat la Salonul Auto de la Detroit cu un concept numit Avenir. Modelul prefigurează o viitoare navă amiral a mărcii, al cărui nume semnifică viitor în limba franceză.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

OFICIAL: Viitorul SUV Jaguar va purta denumirea F-Pace şi va fi lansat în 2016

Viitorul SUV din gama Jaguar va purta denumirea oficială de F-Pace, anunţă un teaser video publicat chiar înainte de Salonul Auto de la Detroit.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes C450 AMG Sport, rivalul lui Audi S4 şi BMW 335i, a debutat în două variante de caroserie

Mercedes a prezentat la Detroit modelul C450 AMG Sport în variantele de caroserie berlină şi break. Modelul este competitorul direct al lui Audi S4 şi BMW 335i şi dezvoltă 362 CP.
Luni, 12 Ianuarie 2015 | Modele noi

Mercedes-AMG GLE63 S Coupe este cea mai puternică versiune a noului crossover german

Una din surprizele Mercedes-Benz de la Salonul Auto de la Detroit este cea mai puternică versiune pentru noul SUV GLE Coupe. Noua versiune foloseşte un motor V8 twin-turbo ce produce 577 CP.
Duminica, 11 Ianuarie 2015 | Modele noi

Lincoln MKX - primele imagini cu noua generație a SUV-ului american premium

Primele imagini cu noua generație a SUV-ului Lincoln MKX au ajuns pe internet înainte de debutul oficial de la Salonul Auto de la Detroit.
Duminica, 11 Ianuarie 2015 | Modele noi

Buick Cascada - varianta americană a decapotabilei Opel a debutat oficial

General Motors va comercializa modelul decapotabil Cascada și pe piața nord-americană, dar sub marca Buick. Modelul decapotabil va fi prezentat la Salonul Auto de la Detroit.
Joi, 09 Octombrie 2014 | Modele noi

Noul Audi Q7 va fi lansat în luna ianuarie a anului viitor

A doua generaţie a SUV-ului Audi Q7 va debuta oficial anul viitor în luna ianuarie la Salonul Auto de la Detroit. Lansarea a fost confirmată de Ulrich Hackenberg, membru în consiliul de administrare Audi.

Tag-uri similare

Audi, Q7, Audi Q7, Ulrich Hackenberg, Detroit 2015, noul Audi Q7, Audi Q7 lansare
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru