Dodge Challenger

Vineri, 05 Ianuarie | Economic

Dodge Challenger pierde în fața lui Ford Mustang, în ultimul său an de vânzări

Dodge Challenger a pierdut titlul de cel mai bine vândut muscle car în SUA, în 2023. Modelul de performanță al celor de la Mopar a reușit să se impună doar în fața lui Chevrolet Camaro, însă a fost depășit categoric de Ford Mustang.
Joi, 28 Decembrie 2023 | Industrie

Adio, Dodge Challenger și Charger! Producția a fost încheiată

Două milioane de unități mai târziu și aproape 20 de ani, producția de Dodge Challenger și Charger s-a încheiat. La finalul lunii decembrie au ieșit ultimile modele de Charger și Challenger de pe linia de producție.
Miercuri, 24 Noiembrie 2021 | Industrie

Dodge renunță la modelele Charger și Challenger și la motorul Hellcat în 2023

Constructorul american a anunțat că va renunța la legendarele modele Challenger și Charger în 2023. Și motorul de pe versiunile Hellcat va fi scos din producție în același an.
Marti, 08 Noiembrie 2016 | Modele noi

Transplant italian: platforma lui Alfa Romeo Giulia va ajunge și pe modele americane pure ca Dodge Charger și Challenger

Fiat va exploata la maxim baia de mulțime de are s-a bucurat Alfa Romeo Giulia. Italienii intenționează să folosească platforma sedanului premium și pentru modelele Dodge Charger și Challenger.
Marti, 23 August 2016 | Modele noi

Ford pregătește cel mai puternic Muscle Car de pe piață: Mustang Shelby GT500 va avea 740 CP

Cu un motor V8 twin-turbo sub capotă, noul Shelby 500GT va reuși să-și depășească clar rivalii direcți, Camaro ZL1 și Challenger SRT Hellcat. Are Ford în mânecă asul perfect?
Marti, 24 Mai 2016 | Siguranta

Mușchi și cam atât: Mustang, Camaro și Challenger au fost testate în SUA la capitolul siguranță. Niciunul nu a luat distincția supremă

Autoritatea americană IIHS a testat la capitolul siguranță trei dintre cele mai cunoscute muscle car-uri din State. Niciuna nu s-a calificat pentru distincția de vârf Top Safety Pick.
Luni, 04 Ianuarie 2016 | O lume nebuna

Un american a intrat cu mașina într-o clădire după ce a încercat să călătorească în timp

Continentul american este un izvor nesecat de întâmplări neobișnuite. Cea mai nouă vine tocmai din Florida și implică o presupusă călătorie în timp.
Luni, 14 Decembrie 2015 | Modele noi

Forța fie cu voi: Trei supercaruri se transformă în personaje din Star Wars

Dodge profită de isteria generată în așteptarea celui mai nou film din seria Star Wars. Constructorul american a prezentat trei mașini personalizate.
Joi, 09 Iulie 2015 | Autoipoteze

Grupul Fiat înregistrează oficial numele Barracuda. Ar putea fi folosit pentru un viitor muscle-car

Grupul Fiat-Chrysler a înregistrat oficial numele Barracuda. Tot mai multe surse vorbesc despre un nou muscle-car, gata să înlocuiască Dodge Challenger.
Vineri, 14 Iunie 2013 | General

Brandul american Dodge ar putea fi pe cale de dispariţie

Viitorul brandului Dodge stă sub semnul întrebării. Compania americană îşi reduce numărul modelelor şi tot mai multe surse anunţă extincţia.
Vineri, 16 Septembrie 2011 | Industrie

Lipsa covoraşelor dă peste cap producţia uzinelor Chrysler

Chrysler duce lipsă de covoraşe pentru mai multe dintre modelele sale, după e un furnizor a fost afectat de furtuna tropicală. Americanii au fost nevoiţi să reducă producţia.
Luni, 29 Noiembrie 2010 | Video

VIDEO: Duel la categoria grea - Chevrolet Camaro şi Dodge Challenger

În cel mai nou comparativ Fifth Gear, Tiff Needell încinge cauciucurile a două muscle-car-uri pe o pistă din Marea Britanie: Dodge Challenger şi Chevrolet Camaro.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 14 Iunie 2010 | Video

VIDEO: Reclamă Dodge cu ocazia meciului de fotbal Anglia-SUA

Dodge a creat o reclamă pentru Challenger, cu ocazia meciului disputat de Statele Unite împotriva Angliei, la Campionatul Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Spotul are un iz istoric şi face o trimitere directă la războiul american de independenţă.
Miercuri, 10 Februarie 2010 | Modele noi

Dodge Challenger Furious Fuchsia - muscle-car la 40 de ani

Dodge sarbatoreste varsta de 40 de ani a modelului Challenger cu o editie speciala, botezata Furious Fuchsia, care vine vopsita intr-o culoare ceva mai feminina.
Marti, 08 Decembrie 2009 | General

Fiat nu se atinge de Dodge Challenger

Grupul italian a declarat ca nu va altera identitatea unor muscle-car-uri precum Dodge Challenger. Nu vor scapa insa de logo-ul Fiat modele precum Nitro si Journey.
Luni, 07 Decembrie 2009 | Modele noi

Unele modele Dodge vor fi vandute sub sigla Fiat in Europa

Modelele mass-market de la Dodge vor fi vandute in Europa sub sigla Fiat. Muscle-car-urile Challenger si Charger vor face exceptie de la aceasta regule, acestea urmand sa poarte in continuare sigla Dodge.
Duminica, 06 Decembrie 2009 | General

Cele mai nebune culori de serie pentru caroserie

Automarket va prezinta un top al celor mai extravagante culori existe la aceasta ora in dotarea de serie a masinilor din toata lumea.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru