Dodge

Miercuri, 13 Martie | Modele noi

Viitoarea generație Alfa Romeo Giulia va avea aceeași platformă cu noul Dodge Charger

Jean-Philippe Imparato, șeful Alfa Romeo, a confirmat anul lansării viitoarei generații Giulia. Noul model va fi lansat în 2026 și va fi bazat pe aceeași platformă cu noul Dodge Charger.
Miercuri, 06 Martie | Modele noi

Noul Dodge Charger Daytona electric este aici: 680 CP și 510 km autonomie

Americanii de la Dodge tocmai au publicat primele imagini și informații despre noul Charger. În premieră, acesta a primit și o versiune pur electrică, denumită Charger Daytona, disponibilă momentan în 2 versiuni.
Duminica, 25 Februarie | Masini electrice si hibride

Dodge Charger electric va simula vibrațiile motorului

Modelul electric Dodge Charger va apărea în anul 2025, cu anumite caracteristici interesante. De exemplu, Charger va simula vibrațiile unui motor termic, pentru o experiență mai bună.
Luni, 05 Februarie | Modele noi

Dodge confirmă data lansării noului Charger electric: ar putea avea până la 900 CP

Dodge a confirmat oficial data lansării noului Charger Daytona electric. Noul model, care ar putea fi oferit și într-o versiune cu până la 900 CP, va fi prezentat la începutul lui martie.
Luni, 15 Ianuarie | Modele noi

Primele imagini cu noul Dodge Charger electric de serie

Dodge a publicat primele imagini oficiale cu noul Charger Daytona EV. Noul model va fi electric, iar debutul său va avea loc în a doua jumătate a acestui an.
Vineri, 05 Ianuarie | Economic

Dodge Challenger pierde în fața lui Ford Mustang, în ultimul său an de vânzări

Dodge Challenger a pierdut titlul de cel mai bine vândut muscle car în SUA, în 2023. Modelul de performanță al celor de la Mopar a reușit să se impună doar în fața lui Chevrolet Camaro, însă a fost depășit categoric de Ford Mustang.
Miercuri, 30 August 2023 | Modele noi

Viitorul Dodge Charger ar putea păstra motorul termic: 6 cilindri în linie, în locul unui V8 HEMI

Potrivit unor informații neoficiale, viitoarea generație Dodge Charger ar putea păstra, într-un final, motorul termic. Din speculațiile de până acum, tradiționalul motor V8 HEMI ar urma să fie înlocuit cu o unitate cu 6 cilindri în linie.
Vineri, 31 Martie 2023 | Modele noi

Dodge: edițiile de adio Charger și Challenger Last Call ajung și în Europa

Americanii de la Dodge au anunțat oficial că vor aduce în Europa noile ediții de adio Charger și Challenger Last Call în acest an. Dintre toate cele 7 ediții lansate în Statele Unite, 5 vor ajunge pe Bătrânul Continent, iar prima ediție va fi limitată la doar 55 de exemplare.
Marti, 21 Martie 2023 | Modele noi

Cel mai rapid Dodge din istorie are 1.039 CP și atinge 97 km/h în 1.66 secunde

Constructorul american de automobile a publicat primele imagini și informații despre noua ediție specială Challenger SRT Demon 170. Considerat a fi cel mai rapid Dodge din istorie (de serie), acesta dispune de 1.039 CP.
Marti, 10 Ianuarie 2023 | Masini electrice si hibride

Dodge nu va permite modificarea viitoarelor modele electrice de performanță

Tim Kuniskis, șeful Dodge, a anunțat că producătorul american nu va permite modificarea propulsoarelor viitoarelor modele electrice de performanță de către alte companii. Dodge va oferi, în schimb, pachete de tuning și îmbunătățiri printr-un program special.
Miercuri, 04 Ianuarie 2023 | Modele noi

OFICIAL: Ultima ediție specială a lui Dodge Challenger va debuta în martie

Dodge a anunțat oficial că va dezvălui ultima ediție specială pentru modelul Challenger în luna martie. Ediția finală face parte din seria de modele Last Call, o serie care marchează sfârșitul modelelor Challenger și Charger, precum și al motorului Hemi V8.
Joi, 22 Septembrie 2022 | Modele noi

Încă o ediție specială de adio pentru Dodge Challenger: ediția Black Ghost vine cu un motor de 818 cai putere

Dodge a lansat o nouă ediție specială de adio pentru modelul Challenger. Aceasta se numește Black Ghost și face parte din seria de modele finale Last Call. Noul model vine cu un motor V8 de 818 cai putere și va fi construit în doar 300 de exemplare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 16 Septembrie 2022 | Modele noi

Încă o ediție specială de adio pentru Dodge Charger: King Daytona vine cu 817 CP

Americanii de la Dodge prezintă o nouă ediție specială de adio pentru celebrul Charger. Denumită King Daytona, aceasta va fi replicată în doar 300 de exemplare.
Joi, 08 Septembrie 2022 | Modele noi

Ediție specială Swinger pentru Dodge Challenger și Charger: vopsea specială cu accente retro

Dodge a lansat noua ediție specială Swinger pentru modelele Charger și Challenger. Ambele modele sunt vopsite într-o culoare verde retro și vor fi construite în câte 1000 de exemplare. Noua ediție specială face parte din seria finală Last Call.
Joi, 01 Septembrie 2022 | Modele noi

Ultima strigare și pentru Dodge Charger: ediția specială Super Bee aduce anvelope de drag racing

Dodge a lansat o ediție specială pentru Charger, numită Super Bee. Noua ediție face parte din seria finală Last Call, prin care Dodge sărbătorește ultimele exemplare ale actualelor generații Charger și Challenger înainte ca ele să devină electrice. Noul Charger Super Bee este echipat cu anvelope speciale de drag racing.
Joi, 25 August 2022 | Modele noi

Ediție specială Dodge Challenger Shakedown, prima din noua serie finală Last Call

Dodge a lansat o nouă ediție specială pentru Challenger, numită Shakedown. Noul model este primul din noua serie finală de modele Last Call, iar Dodge va lansa pe parcursul anului încă 6 ediții speciale.
Joi, 18 August 2022 | Concepte

Dodge Charger Daytona SRT Concept: primul muscle car electric ar putea deveni model de serie în 2024

Constructorul american de automobile prezintă noul concept cu zero emisii Charger Daytona SRT. Cu un design retro și arhitectură de încărcare la 800V, acesta ar putea evolua într-un model de serie în 2024.
Miercuri, 17 August 2022 | Modele noi

Noul Dodge Hornet: geamănul lui Alfa Romeo Tonale debutează cu până la 289 CP

Dodge a publicat primele imagini și informații despre noul SUV compact Hornet. Acesta este disponibil, inclusiv, cu o motorizare electrificată cu 289 de cai putere.
Duminica, 31 Iulie 2022 | Industrie

Dodge confirmă oficial faptul că viitoarele modele Challenger si Charger vor fi electrice

După luni de speculații cu privire la viitorul modelelor legendare Dodge Challenger și Dodge Charger, compania americană a confirmat, oficial, faptul că acestea vor deveni pur electrice.
Miercuri, 04 Mai 2022 | Concepte

Dodge ar putea dezvălui conceptul unui muscle car electric în vara acestui an

Tim Kuniskis, șeful Dodge, a anunțat că marca americană de mașini sport dorește să dezvăluie conceptul unul muscle car electric în vara acestui an. Noul concept ar putea anunța viitoarea generație Challenger sau Charger.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Porsche
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru