Drum expres Craiova-Pitesti

Miercuri, 09 August 2023 | Intern

Drumul Expres Craiova - Pitești: A fost semnat contractul pentru finalizarea tronsonului 1

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, CNAIR a semnat contractul pentru finalizarea lucrărilor pe tronsonul 1 al Drumului Expres Craiova - Pitești. Acesta are o lungime de 17.7 kilometri.
Miercuri, 08 Martie 2023 | Intern

Stadiul lucrărilor pe lotul 3 al "Autostrăzii Ford". Ar putea fi deschis în toamnă

Regionala de Drumuri Craiova anunță că lotul al Drumului Expres Craiova - Pitești a ajuns la un stadiu fizic de execuție de 63%. Tronsonul de drum ar putea fi deschis circulației în toamna acestui an.
Miercuri, 07 Decembrie 2022 | Intern

Detalii despre lucrările de pe Drumul Expres Craiova-Pitești. Al doilea tronson, deschis la sfârșit de 2023

Asociația Pro Infrastructură a publicat un clip nou cu stadiul lucrărilor de pe tronsonul 3 al Drumului Expres Craiova-Pitești. Tronsonul care leagă Slatina de Colonești ar urma să fie gata la sfârșitul anului viitor.
Joi, 24 Martie 2022 | Intern

Ministrul Transporturilor: Primul lot al Drumului Expres Craiova - Pitești, deschis circulației în scurt timp

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, primul lot al Drumului Expres Craiova - Pitești va fi dat în circulație în scurt timp. Acesta are o lungime de 18.5 kilometri și va avea rol de centură ocolitoare a Balșului.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: 40 de km din Drumul Expres Craiova-Pitești, deschiși circulației în primul semestru din 2022

Potrivit ministrului Transporturilor, Sorin Grindeanu, primii 40 de kilometri din Drumul Expres Craiova - Pitești vor fi deschiși circulației în primul semestru din 2022.
Marti, 28 Septembrie 2021 | Intern

Au fost montate grinzile principale la podul peste Olt de pe tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova-Pitești

Tronsonul 2 al Drumului Expres Craiova - Pitești, cu o lungime de aproape 40 de kilometri, ar putea fi gata anul acesta. Tocmai au fost montate grinzile principale la podul peste Olt.
Marti, 17 August 2021 | Intern

Drumul expres Craiova-Piteşti: a fost semnat contractul pentru ultimul tronson

CNAIR şi asocierea de firme româneşti SA&PE Construct - Spedition UMB - Tehnostrade au semnat contractul pentru ultimul tronson din drumul expres Craiova-Piteşti, în lungime de 31,8 km, între Coloneşti şi Piteşti.
Joi, 20 Mai 2021 | Intern

Ministrul Transporturilor: “Finalizăm anul acesta sectorul dintre Balș și Slatina pe drumul expres Craiova-Pitești”

Ministerul Transporturilor vrea să livreze anul acesta sectorul dintre Balş şi Slatina din drumul expres Craiova-Piteşti, astfel că şoferii care vor parcurge distanţa între Piteşti şi Craiova să nu mai intre în localităţile Balş şi Slatina, a declarat ministrul Cătălin Drulă.
Luni, 03 August 2020 | Intern

Imagini cu stadiul lucrărilor la drumul expres Craiova - Pitești: pe tronsonul doi construcția a ajuns la un grad de finalizare de 20%

Autoritățile au publicat clipuri video cu stadiul lucrărilor la primele două tronsoane din cadrul drumului expres Craiova - Pitești, care ar trebui finalizate în 2022.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Intern

Proiecte de infrastructură propuse de noul Guvern: autostrăzile Sibiu - Pitești și Comarnic - Brașov, drumul expres Craiova - Pitești și inelul feroviar pentru București

Autostrada Comarnic - Brașov, drumul expres Craiova - Pitești și un inel feroviar în jurul Bucureștiului se numără printre proiectele de infrastructură incluse în noul program de guvernare.
Luni, 03 Decembrie 2018 | Intern

Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: tronsonul de 58 de kilometri dintre Craiova și Slatina ar trebui finalizat în 3 ani

Contractele pentru primele două loturi ale drumului expres Craiova - Pitești au fost semnate în această săptămână, astfel că lucrările la tronsonul Craiova - Slatina ar trebui finalizate peste 3 ani.
Vineri, 07 Iulie 2017 | Intern

Undă verde pentru drumul expres Craiova - Pitești: lucrările vor dura cel puțin 3 ani

Drumul expres Craiova - Pitești va necesita un an pentru proiectare și alți doi ani pentru execuția lucrărilor, potrivit anunțului pentru lansarea licitației.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 19 Iunie 2017 | Intern

Primele detalii despre drumul expres Craiova - Pitești: va avea două benzi pe sens și se va circula cu maxim 130 km/h

Drumul expres Craiova - Pitești va avea o lungime de 121 de kilometri, câte două benzi pe sens, iar viteza maximă va fi similară cu cea de pe autostrăzi, de 130 km/h.

Tag-uri similare

drum expres, drum expres Craiova-Pitesti, Craiova-Pitesti
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru