Drumuri expres

Luni, 18 Octombrie 2021 | Intern

Codul rutier: Limita maximă de viteză pe drumurile expres va fi modificată

În urma adoptării unui proiect legislativ, limita maximă de viteză pe drumurile expres va fi modificată. Ea nu va mai fi de 100 km/h, cât este în prezent, urmând să crească pentru vehiculele din categoriile A și B.
Marti, 03 Noiembrie 2020 | Intern

Ministrul Transporturilor, după 12 luni de mandat: “Am dat în trafic 46 de kilometri de autostradă, urmează alți 43 km până la sfârșitul anului”

Rețeaua de autostrăzi din România a crescut cu 46 de kilometri în ultimele 12 luni, iar Ministrul Transporturilor susține că alți 43 de kilometri vor fi “dați în trafic” până la sfârșitul anului. În ultimul an, autoritățile au semnat contracte de proiectare şi execuţie pentru 436 de kilometri de autostrăzi, drumuri expres, variante ocolitoare şi drumuri naţionale.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Intern

România ar putea avea încă 1.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres în 2024: vor fi finalizate inclusiv două loturi din Sibiu - Pitești și noua centură A0 a Bucureștiului

Ministerul Transporturilor susține că România va avea încă 1.000 de kilometri de autostrăzi și drumuri expres în 2024. Printre altele, vor fi finalizate două loturi din Sibiu - Pitești și noua centură A0 a Bucureștiului.
Marti, 04 Octombrie 2016 | Intern

Pe hârtie totul este perfect: lista autostrăzilor şi drumurilor expres pe care România vrea să le construiască până în 2036

Autostrada Montană, Autostrada Moldova şi Drumurile Expres Muntenia, Dobrogea şi Brasovia ar trebui să completeze infrastructura rutieră a României până în 2036.

Tag-uri similare

Autostrazi, autostrazi in Romania, drumuri expres, drumuri expres in Romania
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru