Drumuri

Marti, 19 Iunie 2018 | Intern

Mașinile Google Street View se întorc în România: vehiculele vor actualiza imaginile din Google Maps timp de două luni

Google a anunțat că va retrimite în România cunoscutele sale mașini Street View, începând cu data de 25 iunie. Timp de două luni, mașinile se vor plimba prin toată țara și vor actualiza imaginile din Google Maps.
Luni, 19 Februarie 2018 | Intern

Raport de la Poliția Română: 90% din drumurile țării au o singură bandă pe sens, fapt ce afectează siguranța în trafic și timpul de călătorie

Circa 90% din drumurile naționale au o singură bandă pe sens, iar acest lucru are impact atât asupra siguranței în trafic, cât și asupra timpului de călătorie, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Române.
Vineri, 27 Noiembrie 2015 | General

Nu doar autostrăzile româneşti cedează: o şosea americană, distrusă din motive inexplicabile

O porţiune de 60 de metri dintr-o sosea americană s-a înălţat cu câţiva metri în numai câteva ore şi a devenit impracticabilă din motive care nu au fost încă elucidate.
Sambata, 12 Septembrie 2009 | General

Un ciclist cere daune de milioane de dolari Autoritatii pentru Drumuri din SUA

Un ciclist american a dat in judecata autoritatile locale deoarece a ramas orb in urma unui accident care a avut loc pe un drum care nu avea pista de biciclete corespunzatoare.
Vineri, 24 Iulie 2009 |

Primarul din Breaza: "Daca nu va convin drumurile, mutati-va in Franta!"

Un cititor Automarket nemultumit de calitatea drumului spre Gara din Breaza ne-a trimis la redactie cateva fotografii si reactia incredibila a primarului Nicolae Ferastraeru.
Marti, 05 Mai 2009 | Intern

Romania va avea sosele ca in Europa in anul 2140

Daca guvernul si companiile contractate pentru asfaltare isi respecta obligatiile contractuale, Romania ar putea sa aiba drumuri la nivel european peste aproximativ 130-150 de ani.

Tag-uri similare

Romania, accident, studiu, Uniunea Europeana, UE, trafic, infrastructura, investitori, sosele, drumuri
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru