DS 3 Crossback

Joi, 03 Februarie 2022 | Modele noi

Ediția specială DS 3 Crossback Louvre: până la 155 de cai putere, inclusiv versiune electrică

DS 3 Crossback a primit o ediție specială inspirată de celebrul muzeu Luvru, din Paris. Pentru moment, aceasta este disponibilă numai în Marea Britanie și poate fi comandată inclusiv cu motorizarea pur electrică a modelului francez.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații oficiale despre viitorul DS 4: modelul de clasă compactă va avea versiune plug-in hybrid cu 225 CP și va fi prezentat în prima parte a anului viitor

DS a publicat primele informații oficiale despre viitorul DS 4. Modelul pregătit de constructorul francez va avea la bază o variantă îmbunătățită a arhitecturii EMP2 și va fi disponibil în versiune plug-in hybrid cu 225 CP și autonomie electrică de până la 50 de kilometri.
Joi, 06 August 2020 | General

Planuri pentru următorii ani: gama producătorului francez DS va avea șase modele până în 2022

În prezent, gama DS este formată din SUV-urile DS 3 Crossback și DS 7 Crossback. Conform reprezentanților producătorului francez, până la finalul anului 2022 vor exista șase produse în portofoliu.
Luni, 16 Martie 2020 | Intern

Prețuri pentru SUV-ul electric DS 3 Crossback E-Tense: start de la 37.900 de euro

DS 3 Crossback E-Tense, SUV-ul electric dezvoltat de producătorul francez, are un preț de pornire pe piața din România de 37.900 de euro. Modelul este echipat cu un motor de 136 CP și cu o baterie de 50 kWh. Autonomia conform standardului WLTP este de 320 de kilometri.
Miercuri, 03 Iulie 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: Tesla Model 3, cel mai bun rezultat pentru sisteme de asistență. Skoda Scala, cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta

Tesla Model 3 a devenit mașina cu cel mai bun rezultat pentru sistemele de asistență în testele Euro NCAP din 2019, în timp ce Skoda Scala a obținut cea mai bună protecție pentru pasagerul din dreapta. Ambele modele au primit 5 stele, la fel ca Mercedes-Benz Clasa B și GLE.
Vineri, 14 Septembrie 2018 | PARIS 2018

Primele imagini cu DS 3 Crossback: SUV de oraș cu elemente atrăgătoare de design și versiune electrică cu autonomie de 300 de kilometri

DS 3 Crossback este un SUV de oraș care iese în evidență printr-o serie de elemente interesante de design exterior și interior. Deși are motoare diesel și pe benzină, noul model va oferi și o versiune electrică cu autonomie de 300 de kilometri.
Marti, 11 Septembrie 2018 | Modele noi

Teaser video pentru DS 3 Crossback: SUV-ul de oraș se lansează în 13 septembrie

DS a publicat un teaser prin care anunță lansarea unui nou model în 13 septembrie. Toate indiciile duc către noul SUV de oraș DS 3 Crossback.
Vineri, 13 Iulie 2018 | Modele noi

DS 3 Crossback: detalii despre gama de motorizări a SUV-ului de oraș care se va lansa în toamnă

DS 3 Crossback se va lansa în toamna acestui an cu cel puțin trei motorizări pe benzină și două diesel, pe lângă varianta electrică ce va fi disponibilă de anul viitor.
Marti, 22 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Primul model electric DS se lansează în cadrul Salonului Auto de la Paris: SUV-ul de oraș DS 3 Crossback este principalul candidat

Primul model electric produs de brand-ul premium DS va fi prezentat în octombrie. Conform zvonurilor, modelul așteptat în cadrul Salonului Auto de la Paris este SUV-ul de oraș DS 3 Crossback.
Joi, 25 Ianuarie 2018 | Modele noi

DS 3 Crossback: prima imagine cu noul SUV premium al francezilor

Oficialii DS au publicat pe internet o imagine cu un DS 3 Crossback camuflat înainte de lansarea noului model la Salonul Auto de la Paris din tomana acestui an.

Tag-uri similare

DS, DS 3, DS 3 Crossback
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru