DS 4

Vineri, 28 Octombrie 2022 | Modele noi

Un DS4 unic pentru Jean-Eric Vergne, dublu campion mondial de Formula E

DS Automobiles va reînnoi parteneriatul pe care îl are cu pilotul Jean-Eric Vergne, dublu campion mondial de Formula E și fost fost pilot de Formula 1. Momentul este marcat cu un exemplar unicat DS 4, configurat chiar de francez.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Modele noi

Francezii mai șlefuiesc Perla Coroanei: noutăți pentru DS 4 și versiunea sa hibridă

Constructorul francez de automobile anunță o serie de noutăți pentru modelul DS 4. Printre acestea se numără nivelul de echipare Opera, dar și o autonomie cu 13% mai mare pentru versiunea plug-in hybrid.
Miercuri, 13 Octombrie 2021 | Intern

Prețuri DS 4 în România: start de la 29.900 de euro

Noul DS 4 poate fi comandat acum și pe piața din România. Modelul francez este disponibil în trei niveluri de echipare, iar clienții pot opta inclusiv pentru sistem de propulsie plug-in hybrid.
Marti, 31 August 2021 | Modele noi

Noul DS 4: motorizări cu până la 225 de cai putere și versiune pur electrică din 2024

Francezii de la DS Automobiles își extind gama de modele odată cu debutul oficial al noului DS 4. Acesta este disponibil în trei variante, iar lansarea pe piață este programată pentru al patrulea trimestru din 2021
Miercuri, 03 Februarie 2021 | Modele noi

Noul DS 4 este aici: modelul de clasă compactă are motorizări pe benzină și diesel, dar și sistem plug-in hybrid

DS a publicat primele imagini cu noul DS 4, model de clasă compactă ce are la bază o variantă îmbunătățită a arhitecturii EMP2. DS 4 oferă atât motorizări pe benzină și diesel, cât și un sistem de propulsie plug-in hybrid.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații oficiale despre viitorul DS 4: modelul de clasă compactă va avea versiune plug-in hybrid cu 225 CP și va fi prezentat în prima parte a anului viitor

DS a publicat primele informații oficiale despre viitorul DS 4. Modelul pregătit de constructorul francez va avea la bază o variantă îmbunătățită a arhitecturii EMP2 și va fi disponibil în versiune plug-in hybrid cu 225 CP și autonomie electrică de până la 50 de kilometri.
Joi, 06 August 2020 | General

Planuri pentru următorii ani: gama producătorului francez DS va avea șase modele până în 2022

În prezent, gama DS este formată din SUV-urile DS 3 Crossback și DS 7 Crossback. Conform reprezentanților producătorului francez, până la finalul anului 2022 vor exista șase produse în portofoliu.
Vineri, 17 Iulie 2020 | Modele noi

DS a stabilit noua strategie de dezvoltare: francezii vor lansa doar mașini electrice și plug-in hybrid după 2025

Constructorul francez DS a dezvăluit că va produce doar mașini electrice și plug-in hybrid începând din anul 2025, ca parte a noii strategii de dezvoltare.
Marti, 10 Aprilie 2018 | Modele noi

Detalii despre noua generație DS 4 Crossback: SUV-ul va prelua dotările tehnice de la DS 7 Crossback și va apărea în 2020

Viitoarea generație a lui DS 4 Crossback va fi lansată în 2020 și va prelua tehnologiile și gama de motorizări ale lui DS 7 Crossback, urmând să fie disponibil inclusiv într-o versiune plug-in hybrid.
Miercuri, 21 Martie 2018 | Economic

DS 4 și DS 5 vor fi scoase din producție: vânzările slabe nu justifică costurile pentru respectarea noilor teste de emisii

DS 4 și DS 5 vor fi eliminate din gama constructorului francez în această vară, întrucât vânzările modeste ale acestora nu justifică investițiile pentru respectarea noilor teste de emisii WLTP.

Tag-uri similare

DS, DS 4, DS 5
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru