DS 7 Crossback

Duminica, 14 Noiembrie 2021 | Oameni si masini

Președintele Franței are o mașină nouă: DS 7 Crossback Elysee

Președintele francez, Emmanuel Macron, va avea o mașină nouă. Aceasta este un DS 7 Crossback Elysee și tocmai a intrat în flota prezidențială. Mașina are câteva modificări specifice, comparativ cu modelul standard.
Joi, 03 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații oficiale despre viitorul DS 4: modelul de clasă compactă va avea versiune plug-in hybrid cu 225 CP și va fi prezentat în prima parte a anului viitor

DS a publicat primele informații oficiale despre viitorul DS 4. Modelul pregătit de constructorul francez va avea la bază o variantă îmbunătățită a arhitecturii EMP2 și va fi disponibil în versiune plug-in hybrid cu 225 CP și autonomie electrică de până la 50 de kilometri.
Joi, 06 August 2020 | General

Planuri pentru următorii ani: gama producătorului francez DS va avea șase modele până în 2022

În prezent, gama DS este formată din SUV-urile DS 3 Crossback și DS 7 Crossback. Conform reprezentanților producătorului francez, până la finalul anului 2022 vor exista șase produse în portofoliu.
Vineri, 27 Martie 2020 | Intern

Versiunea plug-in hybrid a lui DS 7 Crossback este disponibilă și în România: modelul cu autonomie electrică de până la 58 de kilometri pornește de la 49.400 de euro

DS Automobiles a publicat lista de prețuri a noului DS 7 Crossback E-Tense pentru piața din România. SUV-ul plug-in hybrid cu 300 CP și autonomie electrică de până la 58 de kilometri are un preț de pornire de 49.400 de euro.
Joi, 18 Octombrie 2018 | Siguranta

Primele teste Euro NCAP pentru sisteme autonome: niciunul dintre cele 10 modele testate nu evită accidentele în situații neprevăzute

Euro NCAP a testat în premieră sisteme autonome disponibile pe 10 modele, însă niciunul dintre acestea nu a fost capabil să evite accidente în cazul unor situații neprevăzute care se întâmplă frecvent în trafic.
Marti, 25 Septembrie 2018 | PARIS 2018

DS 7 Crossback E-Tense 4x4: francezii dezvăluie informații complete despre versiunea plug-in hybrid a SUV-ului

DS 7 Crossback E-Tense 4x4 este versiunea plug-in hybrid a SUV-ului compact premium și propune 300 de cai putere și o autonomie electrică de 50 de kilometri.
Luni, 18 Septembrie 2017 | Industrie

Electrificare și în gama DS: anul viitor vom vedea primul lor SUV electric

Brandul DS vrea să lanseze un SUV electric de segment B în 2018. Debutul comercial ar urma să aibă loc în 2019, an în care vom vedea și o versiune plug-in hybrid a lui DS7 Crossback.
Joi, 15 Iunie 2017 | Masini electrice si hibride

DS va lansa anual câte un model nou cu propulsie electrică sau hibridă

DS a dezvăluit că va lansa în fiecare an câte un model nou, iar fiecare dintre acestea va beneficia de un sistem de propulsie electric sau hibrid.
Joi, 18 Mai 2017 | Modele noi

Debut prezidențial: Noul DS 7 Crossback, primul SUV al mărcii franceze, a fost vehiculul oficial al noului Președinte francez, Emmanuel Macron

Ceremonia de inaugurare a noului Președinte francez, Emmanuel Macron, a adus în premieră fața publicului parizian de pe Champs-Elysees noul DS 7 Crossback, SUV-ul francez care va debuta oficial abia în ianuarie 2018.
Luni, 10 Aprilie 2017 | Masini autonome

DS 7 Crossback va primi funcții autonome: SUV-ul va parca singur și va ști să-și monitorizeze poziția în trafic din 2018

DS 7 Crossback va beneficia de anul viitor de primele funcții autonome. Pentru început, SUV-ul va fi capabil să parcheze singur și să-și montorizeze poziția în trafic în funcție de traseu și de celelalte mașini.
Marti, 28 Februarie 2017 | GENEVA 2017

Un francez printre germani: DS 7 Crossback este primul SUV european al mărcii și oferă design și ambianță unice în segment

Marca premium DS a ridicat voalul de pe noul DS 7 Crossback. SUV-ul care se luptă cu BMW X3, Volvo XC60 șu Audi Q5 oferă un interior de înaltă clasă și un design specific mărcii din Hexagon.

Tag-uri similare

masini autonome, DS, DS 7 Crossback, DS 7, SUv DS, masini autonome DS, DS7 SUV
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru