Duster pick-up

Miercuri, 21 Octombrie 2020 | Modele noi

Dacia Duster Pick-Up: noua versiune derivată din Duster are 115 cai putere, sarcină utilă de 500 de kilograme și costă 22.500 de euro

Dacia lansează în România versiunea Duster Pick-up echipată cu un motor diesel de 115 cai putere. Modelul are o sarcină utilă de 500 de kilograme și va putea fi achiziționat din 22 octombrie pentru 22.500 de euro.
Vineri, 08 Februarie 2019 | Intern

Noutățile pregătite de Dacia pentru 2019: Duster Pick-Up și cel puțin trei ediții speciale în gama de modele

Dacia va lansa în acest an o versiune oficială Duster Pick-Up și cel puțin trei ediții speciale pentru modelele pe care le are în gamă, potrivit lui Hakim Boutehra, directorul general Renault Commercial Roumanie.
Luni, 08 Iunie 2015 | Modele noi

Duster Pick-up, confirmat oficial: cabină dublă, cinci locuri și benă generoasă

Renault a anunțat lansarea primului său pick-up, care va moșteni toate calitățile lui Duster. Dezvelirea modelului de serie are loc în 18 iunie, la Salonul Auto de la Buenos Aires.
Marti, 07 Octombrie 2014 | Modele noi

Dacia Duster Pick-Up: a doua versiune de caroserie a modelului este construită de un carosier român

Dacia a confirmat producţia a 500 de unităţi Duster Pick-Up pentru clientul OMV Petrom. Acestea sunt transformate de carosierul Romturingia în colaborare cu inginerii de la Renault Technologie Roumanie. Pentru moment, nu există şi o versiune oferită pentru publicul larg.
Miercuri, 08 Septembrie 2010 | Modele noi

Constantin Stroe: "Dacia Duster va avea şi alte variante"

Vicepreşedintele Dacia a declarat recent că actualul Duster va da naştere unor derivate noi de caroserie în viitorul apropiat. Oficialul a refuzat însă să dea mai multe detalii.
Marti, 09 Martie 2010 | Autoipoteze

Ipoteze: Dacia Duster Pick-up, un posibil urmas al Papucului 4x4

Un designer asiatic si-a imaginat cum ar arata Duster in versiune pick-up. Daca ar fi produs, acest model ar putea sta la baza urmasului cunoscutului Papuc 4x4.

Tag-uri similare

Dacia Duster, Duster pick-up
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru