Duster

Duminica, 13 August 2023 | Economic

Dacia Duster, al treilea cel mai vândut SUV din Europa, în prima jumătate a lui 2023

Potrivit unor noi date furnizate de JATO Dynamics, Dacia Duster a fost al treilea cel mai vândut SUV pe piața europeană după primele 6 luni. Alături de Duster, Ford Puma se bucură și acesta de vânzări bune în segmentul SUV-urilor.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Economic

Vânzări Dacia: creșteri pe toate planurile în primul trimestru din 2023

Dacia a publicat rezultatele comerciale aferente primului trimestru din 2023. Constructorul de la Mioveni a înregistrat creșteri pe toate planurile.
Vineri, 31 Martie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noua Dacia Duster 3. Debut la finalul lui 2023

Au apărut primele imagini cu viitorul Dacia Duster camuflat în timpul unor teste publice. Noua generație a SUV-ului de la Mioveni va fi lansată pe piață în 2024.
Marti, 31 Ianuarie 2023 | Intern

Dacia deschide comenzile pentru ediția limitată Duster Mat Edition

Constructorul de la Mioveni anunță deschiderea comenzilor pentru prima ediție de colecție a modelului Duster. Denumită Mat Edition, aceasta a debutat în luna octombrie, la Paris. Doar 70 de exemplare vor fi disponibile în România.
Marti, 18 Octombrie 2022 | Modele noi

PREMIERĂ: Dacia Duster Mat Edition debutează cu 150 CP și vopsea mată

Dacia a lansat, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul Duster Mat Edition. Aceasta vine echipată cu motorul TCe de 150 CP, vopsea mată și producție limitată la "doar câteva sute de exemplare".
Vineri, 07 Octombrie 2022 | Modele noi

Dacia Jogger, primul automobil românesc hibrid. Versiunea se lansează la Salonul de la Paris

Dacia a anunțat oficial că va lansa o versiune cu motor hibrid pentru noul Jogger. Noua versiune va fi dezvăluită în cadrul Salonului Auto de la Paris, alături de o ediție specială Mat Edition pentru Duster.
Miercuri, 03 August 2022 | Modele noi

Dacia Duster, în variantă utilitară. Modelul vândut în Marea Britanie preia noul logo

Dacia Duster Commercial sau, cu alte cuvinte, varianta utilitară a SUV-ului preia noul logo și sigla modernă prezentată în urmă cu ceva timp. Acest model este disponibil în Marea Britanie.
Luni, 04 Aprilie 2022 | Economic

Dacia Sandero, cea mai bine vândută mașină în Europa, în 2022. Ford Puma și Dacia Duster, în top 15

Potrivit statisticilor realizate de Jato Dynamics, Dacia Sandero a fost cea mai bine vândută mașină în Europa, în primele două luni ale lui 2022. Modelul subcompact românesc s-a plasat în fața unor nume grele ca Volkswagen Golf, Skoda Octavia și Renault Clio. Celelalte modele construite în România, Ford Puma și Dacia Duster, se află și ele în top 15 cele mai bine vândute mașini în Europa.
Miercuri, 02 Februarie 2022 | Industrie

Dacia: Au fost comercializate 2 milioane de exemplare Duster la nivel global

Constructorul de la Mioveni anunță că SUV-ul Duster a ajuns la 2 milioane de exemplar comercializate la nivel global. Acest model este vândut în 60 de țări și, până acum, a primit peste 40 de premii
Luni, 17 Ianuarie 2022 | Economic

Dacia, al treilea cel mai vândut brand către persoane fizice în Europa. Sandero și Duster, lideri în segment

În 2021, Dacia a comercializat 537.095 de unități la nivel global si a reușit, în premieră, să fie al treilea cel mai vândut brand către clienții particulari din Europa. Sandero și Duster au contribuit la succesul producătorului de la Mioveni.
Joi, 13 Ianuarie 2022 | Industrie

Noul director de design Dacia: "Duster este ca un Porsche 911 al mărcii Dacia"

Miles Nurnberger, actualul șef de design al mărcii Dacia, susține că Duster este ca un Porsche 911 pentru producătorul de la Mioveni. Nurnberger a lucrat mai bine de 14 ani pentru Aston Martin.
Vineri, 17 Decembrie 2021 | Intern

Dacia a livrat 74 de exemplare Duster către Ministerul Apărării Naționale

Constructorul de la Mioveni a livrat un lot de vehicule Duster către Ministerul Apărării Naționale. Acestea au fost vopsite în schema de culori de tip mozaic, au tracțiune integrală și motorizare Blue dCi de 115 cai putere.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Marti, 07 Decembrie 2021 | Industrie

Imagini cu noul logo Dacia pe modelele Duster, Jogger și Sandero

Gama de modele Dacia va primi noul logo al companiei începând de anul viitor. Noua siglă a constructorului românesc a fost prezentată în ianuarie, alături de proiectul Renaulution.
Luni, 29 Noiembrie 2021 | Industrie

Situație deosebită în Franța. Timpul de așteptare pentru un Dacia Duster este de 6 luni

Cei care doresc să-și cumpere un Dacia Duster în Franța vor trebui să fie pregătiți pentru o perioadă lungă de așteptare. Mai exact, clienții francezi vor trebui să aștepte 6 luni pentru livrarea unui Duster.
Vineri, 22 Octombrie 2021 | Economic

Vânzări globale Dacia: creștere de 9.3% după primele nouă luni ale anului. Sandero și Duster, vedetele gamei

Potrivit datelor comunicate de grupul Renault, Dacia a comercializat peste 400.000 de mașini la nivel global, în primele nouă luni ale anului curent. Vorbim despre o creștere de 9.3% comparativ cu aceeași perioadă a anului trecut.
Miercuri, 29 Septembrie 2021 | General

Dacia Duster într-o expediție de 11 zile și aproape 8.000 de kilometri prin Europa

Șase caiaciști profesioniști au făcut o expediție de 11 zile, și aproape 8.000 de kilometri, prin Europa la bordul unei Dacia Duster. Aceștia au pornit din Franța, iar destinația finală a fost parcul național Padjelanta din Laponia.
Luni, 30 August 2021 | Industrie

Renault Duster, produs în Brazilia, a obținut zero stele la testele Latin NCAP

Renault Duster a obținut zero stele la testele de siguranță Latin NCAP. Organizația independentă a cerut Renault să efectueze un recall pentru toate exemplarele Duster produse în Brazilia.
Vineri, 18 Iunie 2021 | Modele noi

Prima imagine cu viitoarea Dacia Duster facelift

Într-unul dintre clipurile video de promovare a noii identități vizuale Dacia, apare și un cadru cu viitorul Duster facelift. SUV-ul va debuta în a doua jumătate a anului.
Joi, 13 Mai 2021 | Intern

Dacia a produs exemplarul Duster cu numărul 2.000.000 la Mioveni

Uzina Dacia de la Mioveni a atins o producție de 2 milioane de unități pentru modelul Duster. Exemplarul cu număr 2.000.000 va ajunge în posesia unui client din România.
Joi, 22 Aprilie 2021 | Intern

Vânzările Dacia au crescut cu 10% în primul trimestru: aproape 10.000 de precomenzi pentru Spring

Dacia a vândut peste 120.000 de mașini în primele trei luni ale anului, cu 10.2% mai multe decât în aceeași perioadă din 2020, rezultatul fiind obținut pe fondul lansării noului Sandero.

Tag-uri similare

Renault, Nissan, Dacia, Romania, Salon Auto, Germania, Concept, Geneva, Dacia Duster, Salonul Auto
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru