E-Power

Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Intern

Prețuri Nissan Qashqai e-Power în România: start de la 38.900 de euro

Noua versiune hibrid Nissan Qashqai e-Power poate fi comandată în România. Disponibilă în 4 niveluri de echipare, aceasta pornește de la 38.890 de euro.
Marti, 08 Martie 2022 | Modele noi

Noul Nissan Qashqai e-Power: propulsor electric de 190 de cai putere și motor termic pe post de generator

Nissan a prezentat versiunea electrificată a SUV-ului Qashqai, numită E-Power. Noul model dispune de un motor electric de 188 de cai putere, iar motorul termic funcționează exclusiv pe post de generator. Mașina este disponibilă numai în Europa.
Vineri, 15 Ianuarie 2021 | Modele noi

Detalii despre noua generație Nissan Qashqai: motorizări mild-hybrid de 140 și 158 CP

Nissan anunță detalii tehnice cu privire la noua generație Qashqai. Cele două versiuni mild-hybrid, bazate pe motorul de 1.3 litri, vor oferi 140 sau 158 de cai putere. Varianta cu sistemul e-Power și motorul de 1.5 litri va dezvolta 190 CP.
Miercuri, 06 Martie 2019 | Tehnologie

Nissan va introduce în Europa în 2022 sistemul de propulsie e-Power: motor electric și baterie alimentată de la un motor pe benzină

Nissan va introduce pe piața europeană cel târziu în 2022 sistemul de propulsie e-Power care utilizează un motor pe benzină pentru încărcarea bateriei care alimentează motorul electric al mașinii.
Luni, 27 Iunie 2016 | Tehnologie

Nissan calcă pe urmele lui Volt și Ampera: range extender pentru un model electric compact şi pilotaj autonom pe o bandă

Nissan va lansa până în martie 2017 două noi tehnologii în gama sa: un range extender pentru un model nou compact şi o funcţie de pilotaj autonom pe o singură bandă. Ambele vor fi disponibile iniţial doar în Japonia.

Tag-uri similare

Nissan, masini electrice, masini autonome, masini electrice Nissan, Nissan ProPilot, masini autonome Nissan, Nissan e-Power, ProPilot, e-Power
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru