E-tron GT

Miercuri, 06 Decembrie 2023 | Masini electrice si hibride

Audi pregătește o versiune mai puternică pentru e-tron GT: va avea 750 CP

Potrivit informațiilor din presă, Audi pregătește o versiune actualizată pentru modelul său electric de performanță e-tron GT. Cea mai mare noutate va fi reprezentată de puterea mărită a motorului electric, care va fi de 750 de cai putere.
Miercuri, 24 Februarie 2021 | Intern

Prețuri pentru Audi e-tron GT în România: modelul electric pornește de la 101.450 de euro

Audi a publicat lista de prețuri pentru modelul electric e-tron GT. Pe piața din România, supercar-ul pornește de la 101.450 de euro pentru versiunea GT 60 quattro, care dezvoltă 476 de cai putere și oferă o autonomie maximă de 488 de kilometri.
Vineri, 22 Ianuarie 2021 | Modele noi

Imagini noi cu Audi e-tron GT: modelul electric va fi prezentat oficial în 9 februarie

Audi a publicat o serie de imagini noi cu modelul electric e-tron GT, a cărui premieră mondială va avea loc în data de 9 februarie.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Audi a demarat producția modelului electric e-tron GT: listele de comenzi vor fi deschise în primăvara anului viitor

Modelul electric Audi e-tron GT a intrat în producția de serie. Acesta va fi asamblat la uzina Böllinger Höfe, iar conform reprezentanților producătorului german, listele de comenzi vor fi deschise în primăvara anului viitor.
Vineri, 23 Octombrie 2020 | Modele noi

Imagini noi cu prototipul Audi RS e-tron GT: modelul electric de performanță ar putea avea 700 de cai putere

Audi a publicat imagini noi cu prototipul RS e-tron GT. Modelul electric de performanță va avea trei motoare electrice cu 700 de cai putere și autonomie de până la 400 de kilometri, potrivit unor informații neoficiale.
Luni, 19 Octombrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: Audi e-tron GT va avea trei motoare electrice cu 700 de cai putere

Versiunea de serie a sportivei Aui e-tron GT va avea trei motoare electrice, tracțiune integrală și aproximativ 700 de cai putere, potrivit unor informații neoficiale din presa britanică.
Joi, 08 Octombrie 2020 | Modele noi

Audi publică teasere cu versiunea de serie a lui e-tron GT: sportiva electrică va avea autonomie de 400 de kilometri

Audi a publicat o serie de teasere cu versiunea de serie a conceptului e-tron GT, care va avea o autonomie de 400 de kilometri și va fi prezentată oficial în luna noiembrie.
Miercuri, 11 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitoarea versiune de serie a lui Audi e-tron GT: modelul electric debutează în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles

Versiunea de serie a conceptului Audi e-tron GT va fi expusă în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles din luna noiembrie. Conform surselor, modelul va oferi o autonomie de până la 400 de kilometri.
Sambata, 23 Noiembrie 2019 | Modele noi

Versiunea de serie a lui Audi e-tron GT va fi prezentată în noiembrie 2020: rivalul lui Tesla Model S are 590 CP și autonomie de 400 de kilometri

Audi a confirmat că va prezentă versiunea de serie a conceptului electric e-tron GT cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles din noiembrie 2020. Modelul va fi cel mai nou rival al lui Tesla Model S.
Vineri, 04 Octombrie 2019 | Concepte

Audi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept electric: versiunea de serie a acestuia va avea la bază o platformă nouă dezvoltată alături de Porsche

Audi pregătește un nou concept electric care va avea dimensiuni apropiate de cele ale actualului A7 Sportback. Versiunea de serie va folosi platforma PPE, arhitectură dezvoltată în colaborare cu Porsche.
Joi, 20 Iunie 2019 | General

Audi e-tron GT își continuă cariera la Hollywood: conceptul electric apare într-un clip de promovare dedicat peliculei Spider-Man: Far From Home

Audi a publicat un scurt trailer dedicat viitorul film Spider-Man: Far From Home. În cadrul clipului, Peter Parker, personaj interpretat de Tom Holland, apare la volanul conceptului electric e-tron GT.
Vineri, 07 Decembrie 2018 | General

Audi e-tron GT va fi vedetă de film: conceptul electric va apărea în viitorul film Avengers din 2019

Conceptul Audi e-tron GT va putea fi admirat în viitorul film Avengers, care va avea premiera la cinema în mai 2019.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 29 Noiembrie 2018 | Concepte

Audi e-tron GT Concept: sportiva electrică de 590 CP și cu autonomie de 400 de kilometri va fi noul rival al lui Tesla Model S din 2020

Audi a dezvăluit e-tron GT, conceptul unei sportive electrice cu două motoare electrice care generează în total 590 de cai putere și cu o autonomie de peste 400 de kilometri. Versiunea de serie va rivaliza cu Tesla Model S.
Miercuri, 28 Noiembrie 2018 | Concepte

Imagini cu Audi e-tron GT sub camuflaj: conceptul sportivei electrice este bazat pe Porsche Taycan

Audi a publicat câteva imagini sub camuflaj cu e-tron GT, conceptul sportivei electrice pe care îl va prezenta la Los Angeles în noaptea de miercuri spre joi.
Marti, 27 Noiembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Update: Teasere noi cu viitorul Audi e-tron GT: partea frontală, parțial dezvăluită

Audi a publicat un set nou de fotografii teaser cu viitorul concept electric e-tron GT, prototip care va fi expus în premieră în cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Versiunea de serie a lui e-tron GT va ajunge pe piață în 2020.
Sambata, 20 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Detalii noi despre Audi e-tron GT: sportiva electrică va avea performanțe apropiate de Tesla Model S și autonomie de 400 de kilometri

Audi anunță că sportiva electrică e-tron GT care va fi lansată în 2020 va avea performanțe mai bune decât e-tron pentru a concura cu Tesla Model S, în timp ce autonomia va fi de 400 de kilometri.
Joi, 27 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Oficial Audi: “Până în 2020, bateriile mașinilor electrice se vor încărca la 80% în mai puțin de 12 minute”

Modelele electrice de la Audi vor avea baterii capabile să se încarce în proporție de 80% în mai puțin de 12 minute, acest lucru urmând să devină realitate până în 2020, potrivit unui oficial al constructorului german.
Vineri, 21 Septembrie 2018 | Concepte

Audi e-tron GT Concept apare în noiembrie: germanii pregătesc lansarea unei sportive electrice

Audi va prezenta la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie conceptul e-tron GT, care va anticipa lansarea unui nou model electric în gama e-tron după anul 2020.
Marti, 19 Decembrie 2017 | Modele noi

Audi e-tron GT: prima sportivă electrică Audi s-ar putea lansa în 2022

Audi a confirmat că intenționează să lanseze o sportivă electrică sub numele e-tron GT, care va utiliza platforma lui Porsche Mission E și ar putea apărea pe piață în preajma anului 2022.

Tag-uri similare

Audi, AUDI e-Tron, Audi e-tron GT, e-tron GT
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru