E-tron sportback

Luni, 21 Septembrie 2020 | ElectricRomania 2020

RAPORT FINAL: Audi e-tron Sportback în #ElectricRomânia 2020: încărcare, consum, autonomie reală

După 8 zile în care a înconjurat România în mâinile a 14 jurnaliști și creatori de conținut, Audi e-tron Sportback intră sub lupa cifrelor. Aflăm astăzi cum s-a văzut mașina din interior și care este autonomia reală calculată de noi în #ElectricRomânia 2020 by Vitesco Technologies.
Luni, 24 August 2020 | ElectricRomania 2020

Facem cunoștință cu mașinile din #ElectricRomânia 2020: Audi e-tron Sportback, un SUV-coupé electric performant cu tehnologii de ultima generație

Audi e-tron Sportback este unul dintre actorii principali în Electric România 2020 by Vitesco Technologies. Cu până la 408 cai putere și autonomie de aproape 450 de kilometri, SUV-ul coupé iese în evidență prin tehnologiile sale moderne și va fi alături de noi în cadrul turului.
Joi, 02 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

Primele imagini cu noile Audi e-tron S și e-tron S Sportback: trei motoare electrice și autonomie de până la 365 de kilometri

Audi a publicat primele imagini oficiale cu noile e-tron S și e-tron S Sportback. Cele două versiuni de performanță oferă până la 503 CP și au o autonomie de 365 de kilometri. Debutul comercial va avea loc în această toamnă.
Luni, 23 Martie 2020 | Intern

Prețuri pentru noul Audi e-tron Sportback: SUV-ul coupe pornește de la aproape 73.000 de euro

Audi e-tron Sportback poate fi comandat și pe piața din România. Versiunea de bază e-tron Sportback 50 quattro oferă 313 CP și autonomie de până la 347 de kilometri. Prețul de pornire anunțat de constructorul german este de 72.996 de euro.
Marti, 28 Ianuarie 2020 | Industrie

Audi, nevoită să reducă producția SUV-urilor electrice e-tron și e-tron Sportback: germanii au probleme cu furnizorii de baterii

Audi va reduce producția SUV-urilor electrice e-tron și e-tron Sportback din cauza dificultăților de aprovizionare cu componente pentru baterii din partea furnizorilor externi.
Miercuri, 20 Noiembrie 2019 | Modele noi

Audi prezintă e-tron Sportback: noul SUV coupe electric are până la 408 CP, autonomie de 446 de kilometri și faruri LED Digital Matrix

Audi a publicat primele imagini și informații tehnice despre e-tron Sportback, versiunea coupe a SUV-ului e-tron, care oferă 408 cai putere, autonomie de 446 de kilometri și beneficiază de faruri LED Digital Matrix cu un milion de microoglinzi.
Joi, 14 Noiembrie 2019 | Modele noi

Audi e-tron Sportback va fi prezentat în 20 noiembrie: SUV-ul electric va avea 360 CP și o nouă tehnologie pentru faruri

Audi a confirmat că SUV-ul electric e-tron Sportback va împrumuta platforma tehnică de 360 de cai putere a lui e-tron și va avea o tehnologie modernă pentru faruri. Prezentarea oficială este programată în 20 noiembrie.
Vineri, 04 Octombrie 2019 | Concepte

Audi a publicat o imagine teaser cu un viitor concept electric: versiunea de serie a acestuia va avea la bază o platformă nouă dezvoltată alături de Porsche

Audi pregătește un nou concept electric care va avea dimensiuni apropiate de cele ale actualului A7 Sportback. Versiunea de serie va folosi platforma PPE, arhitectură dezvoltată în colaborare cu Porsche.
Vineri, 13 Septembrie 2019 | Modele noi

Audi oferă detalii despre SUV-ul coupe e-tron Sportback: prezentarea oficială va avea loc în luna noiembrie

Audi va prezenta oficial noul SUV coupe electric e-tron Sportback la Salonul Auto de la Los Angeles din luna noiembrie, iar livrările ar urma să înceapă în prima parte a anului viitor.
Marti, 19 Martie 2019 | Masini electrice si hibride

Audi testează viitorul e-tron Sportback în Finlanda: versiunea de serie debutează în cursul anului curent

Audi a publicat un clip cu unul dintre prototipurile viitorului SUV coupe e-tron Sportback. Noul model electric din gama Audi va fi prezentat oficial către finalul acestui an.

Tag-uri similare

Audi, AUDI e-Tron, Audi e-tron Sportback, e-tron sportback
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru