Feedback

Electrice

Duminica, 16 Iunie | Masini electrice si hibride

Grupul PSA va produce baterii pentru mașini electrice în Slovacia și Spania: francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL

Grupul PSA se așteaptă la o cerere tot mai mare pentru mașinile electrice și hibride, astfel încât pregătește producția de baterii la fabricile sale din Slovacia și Spania. În prezent, francezii cumpără baterii din Asia, de la LG și CATL.
Vineri, 07 Iunie | Masini electrice si hibride

Toyota accelerează planurile de electrificare: japonezii vor ca 50% din vânzări să fie asigurate de electrice și hibrizi, până în 2025

Toyota vrea ca jumătate din vânzările sale globale să fie asigurate de mașini electrice și hibrizi, până în 2025, cu 5 ani mai devreme decât era stabilit în planul inițial. Japonezii se așteaptă ca profitabilitatea asociată mașinilor electrice să vină într-un ritm mai lent.

Presa germană: Volkswagen va produce electricele de clasă mică la fabrica din Slovacia

Mașinile electrice de clasă mică din grupul Volkswagen vor fi construite la fabrica din Slovacia, potrivit informațiilor publicate de presa germană. La Bratislava ar urma să fie produse modele viitoare de la Volkswagen, Seat și Skoda.
Marti, 02 Octombrie 2018 | Masini electrice si hibride

Mazda și electrificarea: toate modelele din gama japonezilor vor avea versiune hibridă sau electrică până în 2030

Mazda a anunțat că toate modelele sale vor avea o “formă de electrificare”, iar 5% dintre toate mașinile produse vor fi 100% electrice până în 2030.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Propunere britanică: plăcuțe verzi de înmatriculare pentru mașinile electrificate

Pentru a populariza segmentul electricelor și hibridelor în Marea Britanie, Departamentul de Transport propune implementarea plăcuțelor verzi care să scoată în evidență acest tip de mașini.
Miercuri, 23 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Vânzările de mașini electrificate la nivel global au trecut de un milion de unități în primul trimestru: Tesla, cel mai bine vândut brand de electrice

Piața mașinilor electrificate (hibrid, hibrid plug-in și electric 100%) a avut o creștere substanțială în primul trimestru din 2018 și a ajuns la 1.09 milioane de mașini vândute. Cel mai bine vândut producător în segmentul hibrid este Toyota, în timp ce Tesla a vândut cele mai multe electrice.
Miercuri, 16 Mai 2018 | Masini electrice si hibride

Electrificarea merge bine la BMW: grupul german a livrat peste 36.000 de hibrizi plug-in și mașini electrice în primele patru luni

Grupul BMW a vândut peste 36.000 de hibrizi plug-in și mașini electrice în primele patru luni ale acestui an, o creștere de 41% față de anul trecut. Vânzările totale ale nemților au ajuns la aproape 800.000 de unități în 2018.
Joi, 08 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Mini va produce mașini în afara Europei, în premieră: modelele electrice ale britanicilor vor fi construite și în China

Procesul de cercetare și dezvoltare a viitoarelor modele electrice de la Mini va avea loc în China, după cum a declarat Peter Schwarzenbauer, membru în board-ul BMW.
Luni, 16 Ianuarie 2017 | Mediu

Oslo pune piciorul în prag: mașinile diesel, interzise în capitala Norvegiei pentru cel puțin două zile în această săptămână

Mașinile diesel vor avea viață grea în Europa următorilor ani. Autoritățile din Oslo le consideră vinovate pentru poluarea din oraș, drept pentru care le interzic începând de marți, 17 ianuarie, până când nivelul gazelor toxice din oraș va scădea la un nivel acceptabil.
Luni, 06 Iunie 2016 | Masini electrice si hibride

Mașinile diesel și pe benzină, interzise în Norvegia din 2025? "Este o dezinformare", răspunde guvernul scandinav

După ce o publicație norvegiană anunța că mașinile diesel și pe benzină vor fi interzise la vânzare din 2025, guvernul Norvegiei a reacționat: "Deocamdată nu se pune problema".
Luni, 11 Aprilie 2016 | Masini electrice si hibride

Mai simplu înseamnă mai ieftin: interiorul simplist al lui Tesla Model 3, cheia atingerii unui preț de pornire de 35.000 de dolari

Analiștii din industria auto consideră că Tesla Motors nu putea să ajungă la un preț de pornire de 35.000 de dolari pentru noul Model 3 dacă nu dezvolta un interior cât mai simplu. Designul simplist a fost atacat de unii comentatori.
Duminica, 31 Ianuarie 2016 | Masini electrice si hibride

Germania își încordează mușchii eco: propunere de 5000 de euro bonus la achiziția unei mașini electrice

După ce în 2015 au fost vândute doar 12.300 de mașini electrice, guvernul german ia măsuri și îi convoacă pe constructorii auto într-un program prin care fiecare cumpărător al unei astfel de mașini ar primi 5000 de euro bonus la achiziție
Vineri, 11 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Nissan anunță o soluție misterioasă de încărcare pentru electrice: "Aceasta va fi stația de alimentare a viitorului"

E foarte clar că viitorul încărcării mașinilor electrice nu se va baza pe cabluri și prize. Nissan merge mai departe și promite o soluție wireless futuristă care se încadrează perfect în peisajul urban actual.
Marti, 08 Decembrie 2015 | GENEVA 2016

Citroen E-Mehari: cea mai funky electrică de pe piață se lansează în 2016 în Europa

Cu o autonomie electrică de până la 200 de kilometri, cu un design nebun și cu materiale rezistente la apă, noul Citroen E-Mehari readuce în prim-plan un nume iubit din gama francezilor în anii '60-'70.
Duminica, 06 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

Un motor pe benzină ca prelungitor de autonomie pentru o electrică? După GM și BMW, Nissan ne pregătește un astfel de model

Tehnologia hibridă care îi permite unei mașini electrice să aibă un motor pe benzină care funcționează ca generator pentru baterii va fi utilizată și de Nissan în viitorul apropiat pe un model nou în gamă. În 2016 aflăm cum se numește și în ce segment intră.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 04 Decembrie 2015 | Masini electrice si hibride

La noi se cumpără limuzine, la alții mașini electrice: primăria New York achiziționează 2000 de mașini electrice pentru flota municipală

Era mașinilor mari pe benzină începe să apună și în Statele Unite, acolo unde primăria New York a anunțat că va cumpăra 2000 de mașini electrice pentru angajați.
Joi, 22 Octombrie 2015 | Mediu

Efectul Dieselgate în Germania: 1 milion de maşini electrice pe străzi şi 10.000 de staţii de încărcare până în 2020

Autorităţile germane îşi propun ca până în 2020 să aibă peste 1 milion de maşini electrice pe străzi care să se alimenteze de la peste 10.000 de staţii de încărcare. Programul este pregătit ca reacţie la scandalul Volkswagen.
Luni, 19 Octombrie 2015 | Industrie

Toyota anunţă că benzina şi diesel-ul au zilele numărate, dar nu prea: "În 2050 vom vinde doar maşini hibride sau electrice"

Japonezii de la Toyota fac promisiuni interesante care ne dau indicii legate de evoluţia pieţei auto în viitorul apropiat şi mediu. Conform unui document oficial al mărcii, anul 2050 nu va mai aduce în gama mărcii maşini care merg doar pe benzină sau doar pe motorină.
Miercuri, 07 Octombrie 2015 | Modele noi

Tesla Model X a adunat 20.000 de comenzi la o săptămână de la prezentarea oficială

Un SUV electric de peste 80.000 de euro construit de o companie care acum 10 ani nu exista poate părea o tâmpenie. Nu şi în cazul lui Tesla Model X, care promite să devină un hit absolut.
Vineri, 18 Septembrie 2015 | Mediu

Poliţia din Los Angeles trece pe electrice: 288 de maşini încărcate la priză intră în flota LAPD

160 de electrice şi 128 de hibrizi plug-in fac acum parte din flota de patrulare de care beneficiază poliţiştii din Los Angeles. Între aceste maşini se numără şi un Tesla Model S P85D.

Tag-uri similare

Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru