Emisii motoare diesel

Luni, 13 Februarie 2023 | Industrie

Audi, BMW și Mercedes, amendate în Coreea de Sud pentru manipularea emisiilor de motoare diesel

Mărcile Audi, BMW și Mercedes-Benz au fost amendate de către guvernul sud-coreean după ce acestea au fost acuzate că au manipulat emisiile pentru modelele cu motoare diesel în țară. În total, aceștia vor trebui să plătească o amendă de peste 30 de milioane de euro.
Joi, 26 Aprilie 2018 | Industrie

Bosch a dezvoltat un sistem de evacuare revoluționar pentru motoare diesel: emisiile de oxid de azot vor fi de 10% din limita maximă

Producătorul german Bosch susține că va lansa în 2020 un sistem de evacuare pentru motoare diesel care va permite reducerea dramatică a emisiilor de oxid de azot la numai 10% din limita maximă admisă în prezent.
Miercuri, 04 Noiembrie 2015 | Industrie

Cazul Volkswagen: 800.000 de maşini, afectate de consum de carburant şi emisii de dioxid de carbon mai mari decât cele oficiale

Volkswagen a dezvăluit rezultatele şocante ale unei anchete interne: 800.000 de maşini din Europa au consumul de carburant şi emisiile de dioxid de carbon mai mari decât cele anticipate anterior.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Industrie

Porsche: "Suntem surprinşi, noi ştiam că modelul Cayenne Diesel respectă normele de mediu"

Reprezentanţii Porsche s-au declarat surprinşi de noile acuzaţii potrivit cărora modelul Cayenne Diesel are de asemenea instalat un software pentru păcălirea testelor de emisii.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Industrie

Americanii continuă acuzațiile în cazul Dieselgate: Motoarele V6 TDI aveau și ele sistem de păcălire a testelor de emisii. VW neagă acuzațiile

EPA, organismul american de protecție a mediului, a emis un comunicat de presă în care anunță că motoarele V6 TDI ale concernului Volkswagen prezintă și ele un sistem de păcălire a testelor de emisii.
Marti, 26 Mai 2015 | Industrie

Testarea emisiilor în condiţii reale ar putea scumpi maşinile cu motoare diesel

Reprezentanţii producătorilor de automobile din Europa au protestat împotriva noilor norme de testare a emisiilor pentru maşinile diesel propuse de Uniunea Europeană, fiind propusă testarea pe şosele în locul laboratoarelor.

Tag-uri similare

ACEA, motoare diesel, emisii diesel, emisii motoare diesel, poluare masini diesel, poluare motoare diesel
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru