Energie regenerabila

Joi, 09 Decembrie 2021 | Industrie

Volkswagen anunță investiții într-un parc eolian din Suedia

Constructorul german de automobile anunță investiții într-un parc eolian din nordul Suediei. Până în 2025, Volkswagen vrea să investească 40 de milioane de euro în achiziția de parcuri fotovoltaice și eoliene.
Joi, 11 Noiembrie 2021 | General

Trupa Coldplay va folosi baterii reciclate de la BMW i3 în următorul turneu mondial

Trupa Coldplay va susține un turneu mondial în parteneriat cu BMW. Aceștia vor folosi baterii reciclate de pe modelul i3 ca sursă de alimentare. Este primul turneu care va folosi surse de energie regenerabile.
Miercuri, 12 August 2020 | Intern

Continental a instalat un sistem propriu de generare a energiei la fabrica din Timișoara: investiție de peste 2.5 milioane de euro

Continental a investit peste 2.5 milioane de euro pentru ca fabrica din Timișoara să aibă un sistem propriu de generare a energiei. Potrivit companiei, noul echipament asigură 38% din totalul de energie necesar la nivelul sediului automotive din oraș.
Miercuri, 01 Iulie 2020 | Masini electrice si hibride

BMW vrea să folosească doar energie regenerabilă în producția de baterii pentru mașini electrice: “Avem o înțelegere cu toți furnizorii noștri”

BMW anunță că noile baterii pentru mașinile sale electrice vor fi produse doar cu energie din surse regenerabile, potrivit declarațiilor CEO-ului Oliver Zipse. “Avem un contract cu toți furnizorii astfel încât ei să folosească doar energie verde pentru a ne produce a cincea generație de baterii,” a spus șeful BMW.
Sambata, 16 Februarie 2019 | Masini electrice si hibride

De la Dieselgate, la energie “verde”: Volkswagen vrea să-și refacă imaginea și promite că producția modelului electric ID va fi făcută cu zero emisii de CO2

Volkswagen vrea să folosească doar energie regenerabilă pentru producția modelului electric ID. Convinși că schimbările climatice sunt “cea mai mare provocare a vremurilor noastre”, nemții speră să-și refacă imaginea puternic afectată de scandalul Dieselgate.
Miercuri, 09 Ianuarie 2019 | Masini electrice si hibride

Volkswagen are un nou brand în grup: divizia Elli va oferi energie din surse regenerabile și stații de “încărcare inteligentă” pentru mașinile electrice

Grupul Volkswagen se extinde cu un nou brand, Elli (electric life), prilej cu care nemții atacă și piața de energie. Divizia Elli promite să livreze energie din surse regenerabile, dar și stații de “încărcare inteligentă” pentru mașinile electrice.
Sambata, 20 Ianuarie 2018 | Mediu

Volvo și eficiența energetică: fabrica de motoare din Suedia a devenit prima lor uzină fără emisii de CO2

Volvo a anunțat că fabrica sa de motoare din Suedia a devenit prima lor uzină fără emisii de CO2, datorită implementării unui sistem de încălzire bazat pe energie regenerabilă.

Tag-uri similare

Volvo, fabrica, motoare, Suedia, CO2, energie regenerabila, eficienta energetica
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru