EPA

Vineri, 13 Ianuarie 2017 | Industrie

Dieselgate reloaded? SUA acuză Fiat-Chrysler de utilizarea unui software pentru emisii. Constructorul reacţionează dur: "Nu am făcut nimic ilegal"

Autoritățile din SUA susţin că 104.000 de mașini pick-up şi SUV vândute de Fiat Chrysler Automobiles începând din 2014 utilizează un software care "ar putea" păcăli testele de emisii. Amenda maximă este de 4.6 miliarde de dolari, însă producătorul susţine că nu a încălcat legea.
Marti, 06 Decembrie 2016 | Industrie

Profitul, mai important decât mediul: Ford speră ca Trump să relaxeze normele de poluare pentru că "nu există cerere pentru maşini electrice"

Ford va încerca să-l convingă pe preşedintele-ales al SUA, Donald Trump, să relaxeze normele de poluare, sub pretextul că nu există suficientă cerere pentru maşini electrice.
Vineri, 22 Ianuarie 2016 | Mediu

Testele pentru emisii se vor schimba radical pentru a reflecta introducerea maşinilor electrice şi autonome

Testele realizate pentru impactul asupra mediului înconjurător se vor schimba radical pentru a lua în calcul şi maşinile electrice şi autonome. Primii care vor face acest pas sunt americanii.
Marti, 03 Noiembrie 2015 | Industrie

Porsche: "Suntem surprinşi, noi ştiam că modelul Cayenne Diesel respectă normele de mediu"

Reprezentanţii Porsche s-au declarat surprinşi de noile acuzaţii potrivit cărora modelul Cayenne Diesel are de asemenea instalat un software pentru păcălirea testelor de emisii.
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Industrie

Americanii continuă acuzațiile în cazul Dieselgate: Motoarele V6 TDI aveau și ele sistem de păcălire a testelor de emisii. VW neagă acuzațiile

EPA, organismul american de protecție a mediului, a emis un comunicat de presă în care anunță că motoarele V6 TDI ale concernului Volkswagen prezintă și ele un sistem de păcălire a testelor de emisii.
Marti, 22 Septembrie 2015 | Industrie

Cum s-a descoperit că Volkswagen frauda testele de emisii din Statele Unite

O organizație care militează pentru calitatea aerului a testat modelele Volkswagen din SUA și a descoperit discrepanțele între valorile anunțate și cele reale.
Sambata, 19 Septembrie 2015 | Industrie

Scandal în SUA: Volkswagen și Audi, prinse că trișează la testele de emisii și consum

Autoritatea de Mediu din Statele Unite a ordonat o rechemare în service pentru aproape 500.000 de mașini diesel vândute de VW și Audi după ce oficialii au descoperit că cele două mărci au trișat la testele guvernamentale de consum.

Tag-uri similare

Volkswagen, Audi, emisii, mediu, consum, EPA
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru