EQ

Vineri, 13 Ianuarie 2023 | Industrie

Mercedes-Benz ar urma să renunțe la numele EQ pentru viitoarele sale modele electrice

Potrivit unor informații apărute în presă, Mercedes-Benz ar urma să nu mai folosească numele EQ pentru viitoarele sale modele electrice. Astfel, constructorul german va simplifica numele modelelor electrice, iar numele EQ va dispărea în 2024.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Industrie

Noua strategie Mercedes-Benz include primul Clasa G electric: alte patru modele electrice pe viitoarea platformă EVA, începând din 2021

Mercedes-Benz și-a prezentat noua strategie, iar electrificarea este prioritatea numărul unu. Nemții anunță că vor lansa primul Clasa G electric, dar și vehicule electrice sub brandurile AMG și Maybach. În plus, începând de anul viitor, Mercedes va lansa patru modele electrice pe noua platformă EVA, printre care și SUV-urile EQE și EQS.
Luni, 21 Mai 2018 | Modele noi

Mercedes pregătește producția unei compacte 100% electrice: modelul brandului EQ va fi primul Mercedes construit în Franța

Mercedes-Benz a anunțat că pregătește producția unei compacte 100% electrice. Noul model va face parte din gama electrică EQ și va fi primul Mercedes construit de nemți în Franța. Investiția totală pentru acest proiect este de circa 500 de milioane de euro.
Marti, 13 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Dezvoltarea gamei EQ: Mercedes a înregistrat mai multe nume pentru viitoarele sale modele electrice

Mercedes a depus documentele de înregistrare pentru mai multe nume, precum EQA 250 sau EQB 250, care ar putea fi folosite pe viitoarele sale modele electrice din gama EQ.
Luni, 05 Martie 2018 | GENEVA 2018

Modelele electrice din gama Smart intră în marea familie a sub-brandului EQ: au fost lansate edițiile speciale EQ Fortwo și EQ Forfour NightSky

Smart a prezentat ediția specială NightSky dedicată modelelor electrice din gamă. În același timp, Smart schimbă și denumirea acestora: Electric Drive devine EQ.
Vineri, 02 Martie 2018 | GENEVA 2018

Imagini oficiale cu prototipul Mercedes EQC: primul model electric din gama EQ vine la Geneva și apare pe piață în 2019

Mercedes a dezvăluit primele imagini oficiale cu prototipul EQC, întâiul model electric din gama EQ. Varianta de serie a SUV-ului electric va fi prezentată la Geneva, înainte să apară pe piață de anul viitor.
Luni, 27 Martie 2017 | Industrie

S-a întors roata: chinezii amenință Mercedes cu marca înregistrată în cazul sub-brandului electric EQ

Sub-brandul EQ, pe care Mercedes îl va lansa pe piață oficial în 2019 pentru a denumi o gamă de modele electrice, este o denumire deja utilizată în China de constructorul local Chery.
Marti, 25 Octombrie 2016 | Industrie

Investiții masive în electrificare: Mercedes rezervă un miliard de euro pentru producția de baterii pentru viitoarele mașini electrice

Daimler se pregătește de lansarea oficială a brandului EQ, sub care vor fi dezvoltate modelele electrice ale companiei germane. În acest sens, nemții investesc un miliard de euro în dezvoltarea bateriilor. Jumătate din sumă merge în construcția celei de-a doua fabrici de baterii pe care Daimler o ridică în Germania.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru