Eqa

Joi, 24 August 2023 | Modele noi

Facelift-uri pentru Mercedes EQA și EQB: grile noi și mai multă autonomie

Mercedes-Benz a lansat o serie de actualizări pentru modelele electrice EQA și EQB. Noile modele primesc acum grile cu un design revizuit, sisteme multimedia îmbunătățite și autonomie mai mare.
Miercuri, 02 Iunie 2021 | Aventour la feminin

Mașinile din „Aventour la feminin" by Textar: Mercedes-Benz EQA, cel mai mic SUV electric al nemților, promite multă tehnologie

Cea de-a doua mașină pe care fetele o vor conduce, timp de 4 zile, în cel mai nou proiect Automarket, Aventour la feminin, este cel mai nou SUV electric Mercedes-Benz lansat în România: EQA, omologul cu zero emisii al actualului GLA.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz a pregătit un nou clip cu viitoarele EQA și EQS: nemții ne arată câteva dintre testele efectuate cu cele două modele electrice

Mercedes-Benz a publicat un clip video cu prototipurile viitoarelor modele electrice EQA și EQS. Conform rapoartelor, cele două modele vor fi prezentate în cursul anului viitor.
Luni, 21 Septembrie 2020 | Modele noi

Informații neoficiale: lansarea SUV-ului electric Mercedes-Benz EQA, amânată pentru 2021

Mercedes-Benz a amânat pentru 2021 lansarea SUV-ului electric EQA, ca urmare a mutării producției modelului EQB la o altă uzină, potrivit unor informații neoficiale.
Miercuri, 26 Februarie 2020 | Modele noi

Mercedes-Benz a publicat imagini sub camuflaj cu EQA: SUV-ul electric va fi prezentat până la sfârșitul anului

Mercedes-Benz a publicat câteva imagini sub camuflaj cu modelul electric EQA în timpul unor teste desfășurate în Suedia. Prezentarea oficială a noului SUV compact va avea loc în cursul acestui an.
Miercuri, 12 Februarie 2020 | Modele noi

Oficial: Noua generație Clasa S și SUV-ul electric EQA vor fi prezentate în acest an

Anul acesta, Mercedes-Benz va introduce o nouă generație Clasa S. De asemenea, producătorul german a confirmat și prezentarea SUV-ului electric EQA, model care va avea la bază platforma actualei generații GLA.
Joi, 12 Decembrie 2019 | Masini electrice si hibride

Informații despre viitorul Mercedes-Benz EQA: SUV-ul electric va avea la bază noua generație GLA și va fi prezentat în 2020

Mercedes-Benz va prezenta noul SUV electric EQA în cursul anului viitor. Nemții spun că vânzările vor demara tot în 2020, iar modelul electric va prelua o parte din trăsăturile noii generații GLA.
Joi, 13 Septembrie 2018 | Masini electrice si hibride

Până în 2025, Mercedes-Benz va avea peste 130 de versiuni electrificate în gamă: nemții investesc 10 miliarde de euro în noul proiect

Mercedes-Benz mizează pe electrificare. Nemții au aprobat un proiect în valoare de 10 miliarde de euro pentru dezvoltarea modelelor electrice, mild-hybrid, plug-in hybrid și fuel-cell. Până în 2025, nemții vor să aibă în gamă peste 130 de astfel de versiuni electrificate.
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru