Eqs

Joi, 11 Aprilie | Modele noi

Noul Mercedes-Benz EQS facelift: grilă nouă și autonomie mai mare cu 82 de kilometri

Mercedes-Benz a prezentat oficial un facelift pentru modelul său electric de lux EQS. Noul model primește un design revizuit al părții frontale, precum și o baterie mai mare. Autonomia noului EQS facelift este acum mai mare cu 82 de kilometri.
Marti, 13 Iunie 2023 | Siguranta

Mercedes-Benz recheamă peste 8000 de exemplare EQE, EQS și EQS SUV

Mercedes-Benz a inițiat o campanie de rechemare pentru modelele electrice EQE, EQS și EQS SUV. Campania vizează peste 8000 de exemplare vândute în Statele Unite, iar în centrul atenției se află o problemă la sistemul software. Aceasta poate duce la o pierdere de putere în timpul mersului.
Miercuri, 21 Decembrie 2022 | General

Pachet Manufaktur pentru Mercedes-Benz EQS: culori noi și tapițerie specială

Mercedes-Benz a lansat pachetul de personalizare Manufaktur pentru modelul electric EQS. Acesta aduce o paletă nouă de culori pentru exterior și interior, cât și tapițerie specială în habitaclu.
Vineri, 12 August 2022 | Tuning

Ce înseamnă tuningul pentru mașini electrice: Brabus crește autonomia lui Mercedes EQS cu 50 de kilometri

Compania de tuning Brabus a dezvoltat o serie de îmbunătățiri pentru sedanul cu zero emisii Mercedes-Benz EQS. Potrivit tunerului, autonomia ar crește cu până la 50 de kilometri în anumite condiții.
Vineri, 06 Mai 2022 | Tehnologie

Mercedes EQS și Clasa S, oferite cu sistem de condus autonom de nivel 3. Costă 5000 de euro

Mercedes-Benz va oferi modelele EQS și Clasa S alături de sistemul Drive Pilot (condus autonom de nivel 3) în Germania, începând cu 17 mai. Această opțiune va costa 5.000 de euro.
Marti, 05 Aprilie 2022 | Modele noi

Primul teaser cu viitorul Mercedes-Benz EQS SUV. Va fi produs în SUA

Constructorul german de automobile a publicat o primă imagine teaser cu viitorul EQS SUV. Modelul cu zero emisii va debuta în 19 aprilie și va fi produs la uzina din Tuscaloosa, Statele Unite ale Americii.
Miercuri, 15 Decembrie 2021 | Siguranta

Recall pentru Mercedes-Benz Clasa S și EQS: pe ecranul central puteai urmări materiale video în timpul condusului

Modelele de lux Clasa S și EQS au primit o actualizare software pentru sistemul MBUX. Aceasta face subiectul unui recall oficial. Motivul? Anterior, era posibilă accesarea funcției video în timpul condusului.
Miercuri, 12 Mai 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes a început producția sedanului electric EQS la Sindelfingen

Mercedes-Benz a dat startul producției de serie pentru sedanul electric EQS în cadrul uzinei Factory 56 din Sindelfigen (Germania).
Luni, 12 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Șeful Daimler așteaptă profituri “rezonabile” după lansarea sedanului electric EQS

Noul sedan 100% electric Mercedes EQS va genera profituri ''rezonabile'' chiar de la lansare, datorită tehnologiei de vârf, potrivit declarațiilor făcute de șeful Daimler, Ola Kallenius.
Luni, 05 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Detalii tehnice pentru Mercedes EQS: peste 500 de cai putere și două opțiuni de baterie

Mercedes a dezvăluit detaliile tehnice pentru sedanul electric EQS, care promite o autonomie de până la 770 de kilometri. Noul model propune două opțiuni de baterie și oferă încărcare rapidă la 200 kW.
Duminica, 04 Aprilie 2021 | Masini electrice si hibride

Noul Mercedes EQS va fi lansat în Europa în luna august

Mercedes-Benz anunță că noul sedan electric EQS va fi lansat în Europa în luna august. Prezentarea noului model este programată în 15 aprilie.
Miercuri, 31 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Daimler: “Vrem să accelerăm tranziția către mașinile electrice”

Daimler anunță accelerarea tranziției către mașinile electrice, după un început “pozitiv” de 2021, însă fără să dezvăluie obiective concrete privind noile sale planuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 29 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Mercedes a publicat primele imagini cu interiorul noului sedan electric EQS

Mercedes-Benz a publicat primele imagini oficiale cu interiorul noului model electric EQS, care va fi prezentat oficial în luna aprilie.
Marti, 23 Martie 2021 | Industrie

Noul Mercedes EQS va fi prezentat oficial în 15 aprilie

Prezentarea oficială a noului sedan electric Mercedes EQS va avea loc în data de 15 aprilie, conform unui anunț al producătorului german.
Joi, 04 Martie 2021 | Masini electrice si hibride

Un nou teaser pentru Mercedes EQS: sedanul electric promite o autonomie de 700 de kilometri

Mercedes-Benz a publicat o nouă imagine-teaser cu sedanul electric EQS, a cărui prezentare oficială este așteptată în lunile următoare.
Marti, 22 Decembrie 2020 | Tehnologie

Primul teaser cu viitorul sistem de infotainment MBUX Hyperscreen: tehnologia va fi prezentată în 7 ianuarie și va fi introdusă în premieră pe viitorul EQS

Viitorul sedan electric Mercedes-Benz EQS va putea fi echipat opțional cu sistemul MBUX Hyperscreen. Noua tehnologie va fi prezentată oficial în 7 ianuarie.
Luni, 16 Noiembrie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz a pregătit un nou clip cu viitoarele EQA și EQS: nemții ne arată câteva dintre testele efectuate cu cele două modele electrice

Mercedes-Benz a publicat un clip video cu prototipurile viitoarelor modele electrice EQA și EQS. Conform rapoartelor, cele două modele vor fi prezentate în cursul anului viitor.
Miercuri, 07 Octombrie 2020 | Modele noi

Imagini sub camuflaj cu Mercedes-Benz EQS, EQE și EQE SUV: noile modele electrice vor apărea pe piață începând din 2021

Mercedes-Benz a publicat o serie de imagini sub camuflaj cu EQS, EQE și EQE SUV, modele electrice dezvoltate pe o nouă platformă care vor apărea în Europa începând din anul 2021.
Marti, 06 Octombrie 2020 | Industrie

Noua strategie Mercedes-Benz include primul Clasa G electric: alte patru modele electrice pe viitoarea platformă EVA, începând din 2021

Mercedes-Benz și-a prezentat noua strategie, iar electrificarea este prioritatea numărul unu. Nemții anunță că vor lansa primul Clasa G electric, dar și vehicule electrice sub brandurile AMG și Maybach. În plus, începând de anul viitor, Mercedes va lansa patru modele electrice pe noua platformă EVA, printre care și SUV-urile EQE și EQS.
Luni, 04 Mai 2020 | Masini electrice si hibride

Viitoarea generație Jaguar XJ va fi lansată în cursul anului: rivalului lui Mercedes-Benz Clasa S va avea doar variantă electrică

Anul acesta Jaguar lansează o nouă generație XJ, iar rivalul lui Mercedes-Benz Clasa S va fi disponibil doar în versiune electrică. Conform oficialilor producătorului britanic, modelul electric va primi un design convențional, iar prețul "nu va fi unul exagerat".

Tag-uri similare

Mercedes, Mercedes-Benz, eqs, EQC, Mercedes EQ, eqa, eq boost, eq power
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru