EQV

Miercuri, 17 Mai 2023 | Modele noi

Prima imagine cu noul Mercedes-Benz Clasa V facelift: ultimul monovolum cu motoare termice

Mercedes-Benz a publicat o imagine sugestivă cu noul facelift pentru Clasa V. Noul model va aduce un design ceva mai agresiv, cu o grilă mai mare. Debutul noului model va avea loc în această vară, alături de versiuni noi pentru Vito, eVito și EQV.
Vineri, 06 Noiembrie 2020 | Intern

Monovolumul electric Mercedes-Benz EQV este disponibil în România: prețurile încep de la aproape 74.000 de euro

Mercedes-Benz a anunțat că monovolumul electric EQV este disponibil acum în România. În țara noastră, noul model electric poate fi achiziționat pentru aproape 74.000 de euro.
Miercuri, 25 Martie 2020 | Masini electrice si hibride

Mercedes-Benz EQV, testat în condiții extreme în Suedia: monovolumul electric cu autonomie de peste 400 de kilometri va fi lansat pe piață în a doua jumătate a anului

Mercedes-Benz a publicat un set nou de imagini cu monovolumul electric EQV. De această dată, fotografiile au fost realizate în timpul unor teste desfășurate în Suedia. Lansarea pe piață a noului EQV va avea loc în a doua jumătate a anului.
Marti, 20 August 2019 | Modele noi

Monovolumul electric Mercedes-Benz EQV, prezentat în versiune de serie: peste 200 cai putere și autonomie de peste 400 de kilometri

Mercedes-Benz a prezentat versiunea de serie a monovolumului EQV, care are un motor de 204 cai putere pe puntea față și o baterie de 90 kWh cu autonomie de până la 405 kilometri.
Marti, 05 Martie 2019 | GENEVA 2019

Mercedes-Benz EQV: versiunea electrică de pre-serie a Clasei V are autonomie de 400 de kilometri

Mercedes-Benz EQV este o versiune electrică de pre-serie pentru monovolumul Clasa V care primește un motor electric de 204 cai putere și o baterie de 100 kW cu autonomie de până la 400 de kilometri.

Tag-uri similare

Mercedes-Benz, concepte electrice, mercedes-benz eqv, EQV, concepte electrice Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru