ERC

Luni, 15 Aprilie | ERC

Simone Tempestini a câștigat Raliul Ungariei, prima etapă a Campionatului European de Raliuri

Simone Tempestini a câștigat Raliul Ungariei la volanul unei Skoda Fabia RS Rally2. Pilotul român de origine italiană a obținut, astfel, prima sa victorie în Campionatul European de Raliuri și conduce clasamentul piloților.
Miercuri, 07 Ianuarie 2015 | Motorsport

Kajetanowicz a câştigat prima etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri

Kajetan Kajetanowicz a dominat autoritar Raliul Janner din Austria, prima etapă a sezonului din Campionatul European de Raliuri, în care elveţianul Jonathan Hirschi s-a rătăcit prin zăpadă, iar Simone Tempestini a terminat pe locul doi la clasa ERC 3.
Joi, 15 Mai 2014 | Motorsport

Florin Tincescu speră să obţină un rezultat bun în Raliul Insulelor Azore din ERC

Florin Tincescu va reprezenta România la clasa Junior a Raliului Insulelor Azore din cadrul Campionatului European de Raliuri. Patru probe speciale vor fi transmise în direct de Eurosport.
Miercuri, 29 Ianuarie 2014 | Motorsport

Raliul Sibiului a fost anulat din cauza zăpezii, dar ar putea avea loc în octombrie

Raliul Sibiului, a treia etapă din Campionatul European de Raliuri, nu va mai avea loc la sfârşitul lunii februarie din cauza căderilor masive de zăpadă prognozate de meteorologi. Etapa s-ar putea desfăşura însă în luna octombrie pe asfalt.
Joi, 02 Ianuarie 2014 | Motorsport

Avancronică ERC 2014: Raliul Sibiului pe zăpadă şi două echipaje româneşti în competiţie

Raliul Sibiului desfăşurat pe zăpadă pe Transfăgărăşan şi cele două echipaje Napoca Rally Academy care vor lua startul în competiţie sunt principalele puncte de atracţie pentru români ale sezonului 2014 al Campionatului European de Raliuri.
Sambata, 16 Noiembrie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2014 va avea loc pe zăpadă în februarie cu o probă pe Transfăgărăşan

Raliul Sibiului 2014 se va desfăşura pe zăpadă în perioada 27 februarie - 1 martie şi va include o probă specială pe Transfăgărăşan, potrivit calendarului Campionatului European de Raliuri pentru anul viitor.
Miercuri, 06 Noiembrie 2013 | WRC

Robert Kubica - de la ratarea carierei în Formula 1 la campion în raliuri în mai puţin de trei ani

Robert Kubica a avut nevoie de mai puţin de trei ani pentru a trece peste ratarea carierei în Formula 1 şi a câştiga un titlu de campion în raliuri după accidentul dramatic suferit în 2011.
Sambata, 27 Iulie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2013: Jan Kopecky a câștigat etapa ERC din România

Jan Kopecky a câștigat Raliul Sibiului, după ce a ales să păstreze un ritm de conservare în a doua zi a etapei ERC din România. Cehul obține astfel a treia victorie în Campionatul European de Raliuri din acest an.
Sambata, 27 Iulie 2013 | Motorsport

Raliul Sibiului 2013: Kopecky este lider după prima zi de concurs

Prima zi de concurs le-a rezervat concurenților înscriși în Raliul Sibiului 2013 numeroase surprize, mult praf și temperaturi ridicate. Cehul Jan Kopecky a terminat ziua pe primul loc, dar după o serie de peripeții.
Marti, 11 Iunie 2013 | Motorsport

REPORTAJ: Raliul Deltei 2013 şi Cupa Dacia Klar

Raliul Deltei a revenit în calendarul competiţional intern după o pauză de 20 de ani. Am avut ocazia să fim martorii acestei reveniri prin prisma unui eveniment de presă interesant.
Marti, 05 Martie 2013 | Motorsport

Kubica, considerat favorit pentru Raliul din Insulele Canare

Robert Kubica este favorit să câştige Raliul Insulelor Canare din Campionatul European de Raliuri, potrivit lui Malcolm Wilson, şeful M-Sport care a ratat contractul cu pilotul polonez.
Luni, 04 Martie 2013 | WRC

OFICIAL: Kubica va concura în şapte etape din WRC cu Citroen DS3 RRC

Robert Kubica va concura în şapte etape din Campionatul Mondial de Raliuri la clasa WRC 2 cu un Citroen DS3 RRC şi va participa la cel puţin o etapă din Campionatul European de Raliuri.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Vineri, 01 Martie 2013 | Motorsport

Kubica a ales Citroen pentru campania din 2013

Robert Kubica a decis să concureze în Campionatul European de Raliuri cu un Citroen DS3 RRC, potrivit presei britanice.
Luni, 04 Februarie 2013 | Motorsport

Jari Ketomaa a câştigat Raliul Letoniei

Jari Ketomaa a câştigat Raliul Letoniei, a doua etapă din Campionatul European de Raliuri, în care Marco Tempestini şi Simone Tempestini au terminat pe locurile 11 şi 12 la clasa Production Cup.
Vineri, 01 Februarie 2013 | Motorsport

România va avea o echipă la clasa Production Cup

Napoca Rally Academy s-a înscris oficial în campionatul echipelor din clasa Production Cup a Campionatului European de Raliuri.
Marti, 22 Ianuarie 2013 | Formula 1

Kubica, ofertat de Citroen să concureze alături de Loeb în WTCC

Robert Kubica a primit o ofertă din partea Citroen pentru a concura alături de Sebastien Loeb în Campionatul Mondial de Turisme începând din sezonul 2014.

Tag-uri similare

Ford, Citroen, Loeb, Kubica, Napoca Rally Academy, Simone Tempestini, WTCC, Campionatul European de Raliuri, Marco tempestini, ERC
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru