Espace

Marti, 07 Martie 2023 | Modele noi

Prima imagine cu interiorul viitorului Renault Espace: plafon panoramic uriaș

Constructorul francez de automobile a publicat prima imagine cu interiorul viitorului Espace. Aceasta este ultima imagine teaser, înaintea debutului oficial programat pentru data de 28 martie.
Marti, 14 Februarie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu noul Renault Espace SUV: variante cu 5 sau 7 locuri

Renault a publicat primele imagini sugestive cu viitoarea generație a modelului Espace, transformat acum în SUV. Noua mașină urmează să fie dezvăluită în această primăvară.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Modele noi

Primul teaser al noului Renault Espace, transformat în SUV

Renault a publicat prima imagine teaser cu viitoarea generație a modelului Espace. După 40 de ani de existență, celebrul monovolum va fi transformat într-un SUV, iar debutul său este programat în această primăvară.
Luni, 09 Mai 2022 | Industrie

Renault ar fi eliminat monovolumul Scenic din Europa

Potrivit celor mai recente informații, Renault Scenic nu ar mai fi disponibil pentru comandă în Europa. Aceeași soartă va avea, din câte se pare, și varianta Grand Scenic.
Vineri, 21 Ianuarie 2022 | Modele noi

Viitoarea generație Renault Espace ar putea fi un SUV care îl înlocuiește pe Koleos

Conform publicației franceze Auto Moto, viitoarea generație Renault Espace ar putea fi transformată într-un SUV de clasă medie, care să înlocuiască modelul Koleos. Viitorul Espace va fi oferit cu propulsoare hibrid și plug-in hybrid.
Vineri, 14 Mai 2021 | Industrie

Renault pensionează actualele Scenic și Espace, dar denumirile vor fi folosite pentru alte modele

Potrivit celor mai recente informații, Renault va păstra denumirile Scenic și Espace, dar le va folosi pe cu totul alte modele decât cele din prezent. Spre exemplu, Scenic ar putea fi denumit un viitor SUV electric, cu 7 locuri, al francezilor.
Miercuri, 20 Mai 2020 | Industrie

Informații neoficiale: Renault va închide 4 fabrici din Franța și va elimina 5 modele din gamă

Renault se pregătește să închidă 4 fabrici din Franța și să elimine până la 5 modele din gamă, într-un efort major de reducere a costurilor, potrivit informațiilor neoficiale apărute în presa internațională. Aceste măsuri ar putea fi însă evitate, în condițiile în care Renault ar fi obținut un împrumut garantat de stat de 5 miliarde de euro.
Joi, 14 Mai 2020 | Industrie

Reducerea costurilor: Renault ar putea renunța la modelele Talisman, Espace și Scenic, pentru a lansa mai multe SUV-uri

Renault va renunța la modele precum Talisman, Espace și Scenic, pentru a se concentra pe lansarea mai multor SUV-uri, potrivit surselor apropiate de constructorul francez. Renault ar urma să anunțe în curând un program de reducere a costurilor cu 2 miliarde de euro în următorii 3 ani.
Marti, 26 Noiembrie 2019 | Modele noi

Renault a prezentat Espace facelift: modelul producătorului francez va fi echipat cu tehnologii noi și motorizări îmbunătățite

Renault Espace facelift propune un exterior cu mici modificări estetice, un interior plin cu tehnologii moderne și o mulțime de sisteme de siguranță. Gama de motorizări include un propulsor pe benzină și două unități diesel.
Luni, 14 Ianuarie 2019 | Modele noi

Renault Espace facelift va primi un design modern și motoare noi: lansarea ar putea avea loc în septembrie

Monovolumul Renault Espace va primi în toamna acestui an un facelift cu un design mai modern și o gamă nouă de motoare.
Joi, 26 Martie 2015 | Modele noi

Noi detalii despre noul Renault Espace: crossover-ul francez va fi comercializat din luna aprilie în Europa, România nu e deocamdată pe listă

Prezentat în septembrie 2014 la Paris, noul Renault Espace se transformă în crossover cu şapte locuri şi oferă o armată de soluţii tehnologice şi practice pentru clienţii mărcii. România nu se află pe lista iniţială a ţărilor care pot achiziţiona Espace din showroom-uri.
Vineri, 03 Octombrie 2014 | PARIS 2014

Ghosn despre noua față a vârfului de gamă Renault: "Noul Espace e un crossover în care te simți ca-ntr-un monovolum. Asta vrea publicul"

Noua generație Renault Espace a atras atenția presei și a publicului la Paris, iar CEO-ul alianței Renault-Nissan a explicat jurnaliștilor care au fost ideile de la baza cărora s-a pornit în schimbarea radicală prin care a trecut modelul francez.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 02 Octombrie 2014 | PARIS 2014

PARIS 2014 LIVE: Renault Espace își schimbă complet profilul și devine un crossover de familie

Noul Espace este una dintre premierele importante aduse de Renault la Salonul Auto de la Paris. Modificat din monovolum în crossover, Espace devine modelul-reper al calității în gama Renault.
Joi, 03 Iulie 2014 | Industrie

Renault Espace va primi platforma lui Qashqai în 2015

Francezii de la Renault vor folosi platforma modulară a lui Qashqai şi X-Trail pentru următoarea generaţie a lui Espace. Cu ajutorul acestei platforme, concernul franco-japonez a reuşi deja să-şi mărească economiile cu 7%.
Joi, 05 Iunie 2014 | Modele noi

Renault: "Primul model din gama Initiale Paris vine în toamnă, următoarele în 2015"

Renault va aduce primul său model de serie din viitoarea gamă premium Initiale Paris la Salonul Auto derulat în capitala Franţei. Respectivul model va avea cel puţin doi fraţi de gamă, aceştia fiind programaţi pentru lansare în 2015, titrează Automotive News.
Joi, 15 Mai 2014 | Concepte

Renault vine la Festivalul de la Cannes cu patru prototipuri bazate pe Twingo şi cu o flotă de 225 vehicule

Francezii de la Renault vor fi parteneri oficiali ai Festivalului de la Cannes şi în 2014. Pentru a celebra parteneriatul semnat în urmă cu 31 de ani, Renault aduce patru prototipuri bazate pe Twingo la prestigiosul eveniment.
Vineri, 02 Mai 2014 | Feature

Maşini de poveste: 30 de ani de Renault Espace

Un automobil care a reuşit să inventeze o nouă nişă în lumea auto. Renault Espace este primul monovolum european, un stil de caroserie care a convins mulți clienți din vestul Europei și a devenit un "must-have" pentru familiile numeroase.
Luni, 09 Septembrie 2013 | FRANKFURT 2013

Renault Initiale Paris, surpriza francezilor pentru Salonul de la Frankfurt

Francezii de la Renault vin la Frankfurt cu conceptul Initiale Paris. Acesta anticipează viitorul Espace şi prezintă o nouă latură a limbajului de design al mărcii.
Vineri, 07 Iunie 2013 | Modele noi

Renault vrea să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover

Laurens van den Acker, şeful de design al Renault, intenţionează să-l înlocuiască pe Espace cu un crossover cu design de SUV, pentru a atrage mai mulţi clienţi.
Joi, 02 August 2012 | General

Renault oferă un Twizy gratis pentru clienţii spanioli care achiziţionează un model mare

Renault Spania are o ofertă specială pentru clienţii care vor să achiziţioneze o Laguna, Espace sau Latitude în luna august. Aceştia primesc un Renault Twizy gratis.

Tag-uri similare

Renault, tehnologie, electric, motor, Megane, Clio, consum, putere, EV, Laguna
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru