Euro 1

Duminica, 29 Decembrie 2019 | Intern

Primăria Capitalei vrea să-i ajute pe cei care doresc să-și schimbe mașinile non-Euro, Euro 1 sau 2: “Vom discuta cu fiecare familie în parte”

Primăria Capitalei susține că îi va ajuta pe cei care doresc să-și schimbe mașinile non-Euro, Euro 1 sau Euro 2, în contextul intrării în vigoare a vinietei Oxigen. “Vom discuta cu fiecare familie în parte,” a declarat primarul Gabriela Firea.
Vineri, 07 Septembrie 2018 | Industrie

Frankfurt va introduce restricții pentru motoarele diesel în centrul orașului: mașinile Euro 4 și mai vechi vor fi interzise din februarie 2019

Autoritățile din Frankfurt trebuie să interzică circulația anumitor mașini diesel și pe benzină în centrul orașului începând cu luna februarie 2019, cu scopul reducerii poluării, potrivit deciziei unei instanțe din Germania. La început, vor fi interzise mașinile diesel Euro 4 și mai vechi, precum și motoarele pe benzină Euro 1 și 2.
Joi, 26 Aprilie 2018 | Intern

Primăria Capitalei nu va interzice circulația mașinilor Euro 1 și Euro 2: "Nu avem în vedere astfel de reglementări"

Primăria Capitalei a anunțat că nu intenționează să interzică circulația mașinilor cu motoare Euro 1 și Euro 2 din 1 ianuarie 2019, în ciuda existenței unui proiect în acest sens.
Miercuri, 18 Aprilie 2018 | Intern

Proiect: circulația mașinilor cu motoare Euro 1 și Euro 2 ar putea fi interzisă în București din 2019

Un proiect depus la Primăria Capitalei prevede interzicerea circulației mașinilor cu motoare Euro 1 și Euro 2 în timpul zilei în București începând din 1 ianuarie 2019. Până în 2021, o decizie similară ar putea fi luată și pentru mașinile Euro 3 și Euro 4.

Tag-uri similare

poluare, proiect, euro 4, Euro 1, Euro 2, Euro 3, interzicere circulatie
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru