Euro 6

Joi, 07 Iunie 2018 | Mediu

Constructorii europeni justifică rezultatele noilor teste de emisii: "Nu au fost evaluate noile motoare diesel Euro 6d"

Constructorii europeni afirmă că studiul potrivit cărora 91% dintre motoarele diesel Euro 6 depășesc normele de poluare nu a inclus noile unități de propulsie care respectă standardul Euro 6d.
Miercuri, 06 Iunie 2018 | Mediu

Un nou studiu arată că 91% dintre motoarele diesel Euro 6 depășesc emisiile legale: "Ar trebui să nu mai cumpărăm mașini diesel"

Un studiu independent arată că 91% dintre motoarele diesel Euro 6 depășesc normele de poluare în regim de utilizare real, în timp ce motoarele pe benzină sunt mai eficiente.
Miercuri, 13 Mai 2015 | Modele noi

Mercedes-Benz actualizează gama Citan: start-stop în standard, diesel-uri Euro 6 şi noi opţionale

Mercedes-Benz a operat câteva îmbunătăţiri în gama Citan, aplicabile tuturor modelelor livrate după 1 iunie 2015. Printre altele, toate motorizările respectă norma Euro 6, au Start-Stop în standard şi 20 Nm în plus.
Luni, 03 Noiembrie 2014 | Tehnologie

Ce este AdBlue şi la ce foloseşte?

Ce este soluţia AdBlue, de care are nevoie orice viitor proprietar de automobil cu motor diesel de ultimă generaţie pentru a putea porni maşina?
Miercuri, 20 Martie 2013 | Intern

Rovana Plumb: Maşinile Euro 6 vor plăti timbrul de mediu la prima transcriere a dreptului de proprietate

În cadrul unei emisiuni la Radio România Actualităţi, Rovana Plumb, Ministrul Mediului, a anunţat că maşinile cu motorizări Euro 6 vor plăti timbrul de mediu la momentul vânzării, informează colegii de la AutoBis.ro.
Joi, 15 Aprilie 2010 | Mediu

Din 2011, Mazda RX-8 nu va mai poposi pe Batranul Continent

Mazda RX-8 va fi retras de pe piata auto din Europa in 2011 din cauza faptului ca nu indeplineste normele de poluare Euro 5.

Tag-uri similare

Mazda, poluare, RX-8, norme de poluare, Mazda RX-8, Euro 5, Euro 6
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru