EuroNCAP

Miercuri, 06 Martie | Siguranta

EuroNCAP: Producătorii trebuie să includă mai multe butoane fizice dacă vor notă maximă

Organismul de siguranță rutieră EuroNCAP îndeamnă producătorii de mașini să includă mai multe butoane fizice pentru siguranța șoferului. Acesta va fi un criteriu care va trebui respectat pentru ca modelele să fie notate cu 5 stele.
Miercuri, 06 Decembrie 2023 | Siguranta

EuroNCAP: 5 stele pentru Volkswagen ID.7, BMW Seria 5 și 3 modele chinezești

EuroNCAP a realizat o nouă serie de teste de siguranță pentru 11 modele noi. Dintre acestea, 8 modele noi au obținut 5 stele, inclusiv noile Volkswagen ID.7, BMW Seria 5 și Mercedes EQE SUV.
Joi, 09 Noiembrie 2023 | Siguranta

Noul Ford Transit Courier, produs la Craiova, primește medalia de platină la testele EuroNCAP

Noua generație Ford Transit Courier, care a intrat recent în producție la uzina de la Craiova, a obținut medalia de platină în categoria utilitarelor la testele EuroNCAP. Modelul produs în țara noastră este primul vehicul din lume care primește această distincție.
Miercuri, 07 Septembrie 2022 | Siguranta

EuroNCAP a testat mai multe mașini electrice chinezești și Tesla Model Y

La cea mai recentă sesiune de teste de siguranță organizate de EuroNCAP au luat parte atât Tesla Model Y, cât și două modele chinezești cu zero emisii: Ora Funky Cat și Wey Coffee 01.
Miercuri, 04 Decembrie 2019 | Siguranta

Euro NCAP: 12 modele testate în cea mai nouă sesiune. 5 stele pentru Octavia, Captur, Kuga, Taycan și Model X, 4 stele pentru Peugeot 2008

Tesla Model X, Porsche Taycan, Audi Q7, Renault Captur, Skoda Octavia, Ford Kuga, Ford Mondeo facelift și Subaru Forester au obținut 5 stele de siguranță în urma celor mai recente teste ale Euro NCAP. Peugeot 2008, Volkswagen Sharan și Seat Alhambra au încheiat cu 4 stele, în timp ce Jeep Renegade facelift a fost notat cu 3 stele de siguranță.
Miercuri, 22 Mai 2019 | Siguranta

Rezultate Euro NCAP: 5 stele pe linie pentru noile Renault Clio, VW T-Cross, Mazda 3, Toyota Corolla, Toyota RAV4, Lexus UX și Audi e-tron

Clio, T-Cross, Mazda 3, Corolla, RAV4, UX și Audi e-tron au reușit să impresioneze în cele mai recente teste de siguranță Euro NCAP, primind 5 stele la general din partea inginerilor organizației independente europene.
Miercuri, 05 Decembrie 2018 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: o stea pentru noul Jeep Wrangler, niciuna pentru Fiat Panda. Alte 7 modele au primit calificativ maxim

Cea mai recentă sesiune de teste organizată de Euro NCAP a inclus 9 modele. Audi Q3, BMW X5, Hyundai Santa Fe, Jaguar I-Pace, Peugeot 508 și Volvo S60/V60 au reușit să obțină calificativul maxim. Marea dezamăgire vine din partea lui Jeep Wrangler, modelul american reușind să termine cu o singură stea. În același timp, Fiat Panda calcă pe urmele lui Punto și primește zero stele.
Sambata, 08 Septembrie 2018 | Siguranta

Testele Euro NCAP: cum sunt realizate și prin ce probe trec mașinile în încercarea de a bifa mult-râvnitele cinci stele

Cu toții știm că testele de siguranță Euro NCAP sunt reperul european când vine vorba de siguranța auto. Cum se realizează aceste teste? Care sunt probele la care este supusă o mașină? Cât este considerat valabil un rezultat? Automarket îți răspunde la aceste întrebări importante.
Miercuri, 28 Februarie 2018 | Siguranta

Vești bune din Japonia: noul Nissan Leaf primește 5 stele la testele de siguranță JNCAP

În așteptarea testelor de siguranță Euro NCAP, japonezii au supus deja noua generație Nissan Leaf la probele de impact. Cea mai vândută mașină electrică din lume a trecut cu brio testele.
Miercuri, 10 Ianuarie 2018 | Siguranta

Cele mai sigure mașini lansate în 2017: Volkswagen, Volvo, Opel și Subaru își împart premiile

Euro NCAP a publicat astăzi cele mai sigure mașini testate în cele 6 categorii interne în cursul anului 2017. Volkswagen adună trei premii, Volvo are cel mai mare punctaj, iar Opel și Subaru completează onorabil lista premianților.
Miercuri, 29 Noiembrie 2017 | Siguranta

Teste de siguranță: 8 modele au primit 5 stele din partea Euro NCAP. Printre ele se numără BMW X3, Jaguar E-Pace, Mercedes-Benz Clasa X și Porsche Cayenne

Organizația Euro NCAP a testat 9 modele. 8 dintre acestea au primit cinci stele, iar unul a fost "răsplătit" doar cu trei stele.
Miercuri, 06 Septembrie 2017 | Siguranta

Noi rezultate Euro NCAP: Șase modele cu 5 stele, 4 stele pentru electrica Ampera-e, rezultate amestecate pentru Kia

Cea mai recentă sesiune de testare Euro NCAP a pus sub lupă 9 modele recent lansate în Europa. Rezultatele și concluziile inginerilor organizației europene sunt interesante.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 05 Iulie 2017 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: 5 stele pentru Arteon, Stelvio, Ibiza, Insignia și i30. Noul Civic ia 4 stele, Mustang dezamăgește cu 3 stele

EuroNCAP a publicat cele mai noi rezultate ale sesiunii sale de testare. Marea surpriză a fost Seat Ibiza, iar dezamăgirile s-au consemnat în contul modelelor Honda Civic și Ford Mustang.
Miercuri, 31 Mai 2017 | Siguranta

Skoda Kodiaq a trecut testul siguranței: 5 stele EuroNCAP. Nissan Micra a primit 4 stele, Suzuki Swift doar 3

Skoda Kodiaq a primit 5 stele în cel mai recent test de siguranță EuroNCAP, în timp ce Nissan Micra a primit un calificativ de 4 stele. Suzuki Swift a fost recompensat cu numai 3 stele.
Vineri, 12 Mai 2017 | Siguranta

Teste de siguranță pentru toată lumea: americanii au inventat manechinele obeze și bătrâne

Pentru a testa corect efectul unui test de impact, o companie americană a decis să construiască manechine care simulează un bărbat obez și o femeie în vârstă.
Miercuri, 01 Martie 2017 | Siguranta

EuroNCAP face noi ”victime”: Fiat 500 și Ford Ka+ primesc doar trei stele. SUV-urile Audi Q5 și Toyota C-HR nu dezamăgesc

EuroNCAP a publicat ultimele sale rezultate. Au fost testate șase mașini, trei SUV-uri și trei mașini de clasă mică. Toyota C-HR a primit cel mai mare scor pentru protecția pasagerilor adulți.
Luni, 30 Ianuarie 2017 | Siguranta

Ford reacționează după eșecul de la EuroNCAP: Mustang va primi sistem de frânare automată de urgență și pe versiunea europeană

Ford a confirmat că Mustang va primi sistem de frânare automată de urgență și pe versiunea europeană, după ce modelul sportiv a obținut doar două stele în testele EuroNCAP.
Miercuri, 25 Ianuarie 2017 | Siguranta

EuroNCAP a publicat primele rezultate din 2017: Ford Mustang dezamăgește cu doar două stele, Volvo excelează cu noile S90 și V90

EuroNCAP a început anul 2017 cu trei mașini testate. Dacă toată lumea se aștepta ca Volvo S90 și V90 să obțină cinci stele, nimeni nu anticipa rezultatul dezamăgitor al lui Ford Mustang: doar două stele.
Miercuri, 26 Octombrie 2016 | Siguranta

Fiat Tipo dezamăgeşte la EuroNCAP: 3 stele în varianta standard a testului. Sistemul de frânare automată nu funcţionează în oraş

Fiat Tipo a obţinut doar 3 stele în testul standard de siguranţă EuroNCAP, iar sistemul de frânare automată de urgenţă nu a reuşit să evite niciun impact la viteze mai mici de 20 km/h.
Miercuri, 31 August 2016 | Siguranta

Rezultate EuroNCAP: Toyota Hilux, 3 stele în testul standard. Renault Scenic şi Subaru Levorg au primit punctaj maxim

Toyota Hilux a primit doar 3 stele EuroNCAP în testul standard, însă a obţinut punctaj maxim atunci când a fost echipat cu un kit special de siguranţă. În aceeaşi sesiune, Renault Scenic şi Subaru Levorg au primit 5 stele.

Tag-uri similare

Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Toyota, Nissan, Citroen, Opel, Hyundai, Fiat
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru