Examen permis

Joi, 17 Ianuarie 2019 | Intern

Candidații pentru permis învață din ce în ce mai puțin: rata de promovare a examenului teoretic pentru obținerea permisului a scăzut la 30%

Doar 30% dintre persoanele care au susținut în 2018 proba teoretică pentru obținerea permisului de conducere au reușit să obțină un punctaj suficient de mare pentru a se înscrie la proba practică, în scădere de la 40% în 2017.
Luni, 03 Iulie 2017 | Intern

Noutăți la examenul pentru obținerea permisului: proba practică va fi înregistrată video și audio

Proba practică a examenului pentru obținerea permisului de conducere va fi înregistrată audio și video pentru a evita fraudele. Imaginile vor fi folosite în cazul contestațiilor depuse de candidați.
Joi, 10 Noiembrie 2016 | Intern

Fără analfabeţi pe şosele: permisul auto nu va mai putea fi obţinut de persoanele care nu au absolvit cel puţin clasa a 10-a

Legislaţia rutieră va fi schimbată pentru ca permisul auto să nu mai poată fi obţinut de persoanele care nu au absolvit cel puţin clasa a X-a. Scopul măsurii este de a reduce drastic numărul de accidente.
Marti, 25 Noiembrie 2014 | Intern

Comisia de Administraţie din Senat a respins proiectul care interzicea obţinerea permisului de conducere pentru cetăţenii fără opt clase absolvite

Proiectul de lege care prevedea interzicerea urmării cursurilor în vederea obţinerii permisului de conducere pentru cetăţenii care nu au absolvit ciclul gimnazial. Măsura a fost respinsă de membrii comisiei pentru că o consideră discrimnatorie.
Vineri, 10 Octombrie 2014 | Intern

Propunere legislativă: scoala de şoferi va fi accesibilă doar celor care au absolvit minim opt clase

Un deputat a propus modificarea Codului Rutier pentru a nu le mai permite celor care nu au absolvit opt clase să se înscrie la şcoala de şoferi şi să obţină permisul de conducere.
Marti, 21 Februarie 2012 | Intern

Proiect al Guvernului: detectoare de radar interzise, examene mai dure pentru permis

Guvernul României vrea să reducă substanţial accidentele de pe şosele. În acest sens, a publicat un proiect care îşi propune schimbări majore în codul rutier şi nu numai. Automarket vă prezintă principalele modificări şi vă explică ce înseamnă fiecare.

Tag-uri similare

amenzi, examen permis, accidente auto, cod rutier nou, conducere fara permis, detectoare interzise, detectoare radar, examen permis 2012, inspectie tehnica de siguranta, permis pentru moped
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru