F-Type

Luni, 20 Iunie 2022 | Industrie

Jaguar F-Type va fi ultimul model sport cu motor termic al mărcii

Jaguar a anunțat că va lansa o ediție specială a modelului F-Type, cu ocazia aniversării a 75 de ani de când constructorul britanic produce mașini sport. Însă, constructorul britanic a confirmat că F-Type va fi ultimul model sport al mărcii cu motoare termice.
Miercuri, 09 Decembrie 2020 | Modele noi

60 de ani de Jaguar E-Type: britanicii sărbătoresc momentul cu versiunea aniversară F-Type Heritage 60 Edition

În 2021 se vor împlini 60 de ani de la debutul lui Jaguar E-Type, iar britanicii vor marca momentul cu o ediție specială dezvoltată pe baza actualului F-Type R. Varianta aniversară va fi disponibilă în 60 de unități și va fi realizată cu ajutorul diviziei SV Bespoke.
Marti, 07 Iulie 2020 | Industrie

Jaguar vrea să înregistreze denumirea EV-Type: britanicii ar putea lansa un succesor electric pentru modelul F-Type

Jaguar a aplicat pentru înregistrarea denumirii EV-Type, semn că producătorul se gândește să lanseze un succesor electric pentru modelul F-Type, conform informațiilor din presa britanică. Jaguar F-Type a primit un facelift la finele anului trecut, iar unele zvonuri indicau o posibilă versiune electrică în 2021.
Marti, 03 Decembrie 2019 | Modele noi

Îmbunătățiri pentru Jaguar F-Type: design modificat, instrumentar digital de bord și un V8 nou cu 450 CP

Jaguar a publicat primele imagini și detalii referitoare la F-Type facelift. Producătorul britanic propune modificări estetice consistente, un instrumentar digital de bord și un propulsor V8 de 5.0 litri cu 450 CP.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | Modele noi

Jaguar F-Type ar putea primi versiune 100% electrică până în 2021: “Mașinile sport nu sunt într-o zonă de creștere, dar există un viitor pentru F-Type”

Jaguar a anunțat că viitorul F-Type ar putea primi o versiune 100% electrică până în 2021, în ciuda succesului de care se bucură SUV-urile și în contextul în care mașinile sport nu se mai bucură de aceeași atenție din partea clienților.
Luni, 12 Noiembrie 2018 | Modele noi

Aniversare în stil britanic: Jaguar a transformat două exemplare F-Type Cabrio în mașini destinate raliurilor pentru a sărbători 70 de ani de la debutul lui XK 120

Au trecut 70 de ani de când ADN-ul Jaguar a fost îmbunătățit cu gene sportive. Pentru a marca acest moment, producătorul britanic a pregătit o serie de versiuni limitate ale unor modele deja aflate în gamă. Astăzi, facem cunoștință cu două exemplare F-Type Cabrio pregătite pentru probe de macam.
Luni, 29 Octombrie 2018 | Modele noi

Jaguar XK 120 împlinește 70 de ani de la debut: britanicii sărbătoresc momentul prin lansarea ediției F-Type Chequered Flag

Jaguar lansează ediția specială Chequered Flag în gama F-Type. Britanicii vin cu mici modificări estetice și cu o serie de elemente noi la nivelul habitaclului. Versiunea F-Type Chequered Flag poate fi comandată cu motorizări pe benzină cu puteri cuprinse între 300 CP și 380 CP.
Duminica, 09 Septembrie 2018 | Tuning

Lister LFP: un Jaguar F-Pace modificat devine cel mai rapid SUV din lume

Bentley Bentayga și Lamborghini Urus au reușit să atragă atenția în ultimii doi ani prin versiunile lor supersportive, însă o companie britanică specializată în modificarea modelelor Jaguar le bate cu un F-Pace de 680 de cai putere care reușește 0-100 km/h în doar 3.5 secunde și o viteză maximă de 321 km/h.
Luni, 25 Septembrie 2017 | Modele noi

Jaguar F-Type va avea un succesor electrificat: "Nu renunțăm la mașinile sport, în ciuda succesului pe care îl au SUV-urile"

Jaguar a confirmat că F-Type va primi un succesor care va beneficia de un sistem de propulsie electrificat, în ciuda succesului de care se bucură în prezent SUV-urile.
Joi, 06 Noiembrie 2014 | Modele noi

Jaguar confirmă versiunea cu tracţiune integrală a lui F-Type şi anunţă mărirea gamei în 2015

Jaguar va lansa în 19 noiembrie o versiune cu tracţiune integrală a lui F-Type. Marca britanică a anunţat şi lărgirea gamei F-Type în 2015, fiind aşteptată introducerea versiunilor cu transmisie manuală.
Marti, 29 Iulie 2014 | Modele noi

Jaguar XE, succesorul lui X-Type, va avea o caroserie cu 75% aluminiu şi o versiune cu consum de 4 litri la sută

Englezii de la Jaguar au publicat detalii noi despre viitorul lor model de clasă medie, XE. Competitorul lui Seria 3, C-Klasse, IS şi A4 vine cu o caroserie realizată dintr-un aliaj special de aluminiu şi promite atât versiuni ecologice, cât şi o variantă de performanţă.
Marti, 15 Iulie 2014 | Modele noi

Jaguar XE, rivalul lui BMW Seria 3, va fi prezentat în 8 septembrie

Englezii de la Jaguar au prezentat informaţii suplimentare despre viitorul XE, berlina lor de clasă medie, care va debuta în data de 8 septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 25 Iunie 2014 | Modele noi

Jaguar va construi o versiune de serie a lui F-Type Project 7, prototipul de 567 CP prezentat la Goodwood

Jaguar a venit la Goodwood cu F-Type Project 7, un model construit de divizia sa de proiecte speciale. Este cel mai rapid Jaguar construit vreodată, iar modelul va fi introdus în producţie într-o serie limitată.
Marti, 22 Aprilie 2014 | General

José Mourinho, ambasadorul Jaguar în Regatul Unit, a primit primul F-Type R Coupé

Antrenorul echipei Chelsea şi ambasador al mărcii Jaguar, José Mourinho, este primul om din Regatul Unit care recepţionează un Jaguar F-Type R Coupé.
Duminica, 08 Decembrie 2013 | General

Jaguar renunță la forma ovală pentru grila radiatorului

Actualul Jaguar XK este ultimul model care va mai folosi grila radiatorului de formă ovală. Toate modelele viitoare vor afișa o grilă trapezoidală.
Miercuri, 20 Noiembrie 2013 | Modele noi

Jaguar F-Type Coupé, probabil cel mai frumos model al englezilor, a debutat astăzi la Los Angeles

Jaguar a prezentat versiunea Coupé a lui F-Type la Salonul Auto de la Los Angeles. Odată cu noua caroserie, Jaguar lansează oferă pentru aceasta şi o versiune de performanţă "R", care asigură 550 CP.
Marti, 04 Iunie 2013 | Modele noi

Jaguar a vândut deja jumătate din producţia lui F-Type pe 2013

Englezii de la Jaguar anunţă că au înregistrat comenzi pentru jumătate din cota de producţie stabilită pentru anul curent. Estimările interne arată că 90% dintre clienţii lui F-Type sunt noi pentru Jaguar.
Marti, 16 Aprilie 2013 | Autoipoteze

Jaguar F-Type ar putea primi o versiune de 600 CP în 2016

F-Type, noul roadster al britanicilor, ar putea primi o versiune de 600 CP în 2016, spun englezii de la Autocar. Zvonurile n-au fost comentate de reprezentanţii mărcii.
Marti, 06 Noiembrie 2012 | Modele noi

Jaguar F-Type a înregistrat deja 2.000 de comenzi

Jaguar F-Type, roadsterul lansat la Salonul Auto de la Paris, a înregistrat deja 2.000 de comenzi de la clienţii din Europa. Valoarea reprezintă o treime din aşteptările de vânzări pentru 2013.
Joi, 27 Septembrie 2012 | PARIS 2012

Jaguar F-Type, galerie foto completă şi informaţii noi

Jaguar a prezentat noul F-Type la Salonul Auto de la Paris. Roadsterul britanic oferă între 340 şi 495 CP, livraţi punţii spate cu ajutorul unei transmisii automate cu opt trepte.

Tag-uri similare

Porsche, Lotus, productie, Jaguar, Marea Britanie, lansare, supercar, 911, parteneriat, XF
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru