Fabrica Volkswagen

Luni, 13 Noiembrie 2023 | Industrie

Criza de componente continuă. Volkswagen oprește producția la două uzine din Germania

Volkswagen a anunțat că va opri temporar producția la două uzine din Germania, din cauza lipsei de motoare electrice. Această decizie va afecta producția a 3 modele Volkswagen și două modele Audi.
Joi, 16 Aprilie 2020 | Industrie

Volkswagen va reporni treptat producția în Zwickau și Bratislava, începând cu 20 aprilie: restul uzinelor din Germania, Portugalia, Spania, Rusia și SUA vor relua activitățile din 27 aprilie

Volkswagen a anunțat că începând cu 20 aprilie vor fi redeschise uzinele din Zwickau și Bratislava, urmând ca începând cu 27 aprilie să reia activitățile și în restul fabricilor din Germania, Spania, Portugalia, Rusia și SUA. Fabricile din Mexic, Brazilia, Argentina și Africa de Sud rămân închise până în mai.
Joi, 23 Mai 2019 | Intern

România ar fi ieșit din calcule pentru noua fabrică Volkswagen din Estul Europei: uzina va fi construită în Turcia sau Bulgaria

Grupul Volkswagen va construi noua uzină din Estul Europei în Turcia sau Bulgaria, după ce România ar fi fost scoasă din calcule, potrivit informațiilor apărute în presa din Cehia.
Joi, 05 Noiembrie 2015 | Industrie

Volkswagen anunță o nouă rechemare în service în SUA: 92.000 de mașini sunt afectate

Volkswagen pregătește o rechemare în service în SUA pentru motorizările 1.8 și 2.0 TSI din seria EA888 fabricate în Mexic. Aceasta vizează 92.000 de automobile, unele încă nelivrate clienților.
Miercuri, 01 Octombrie 2014 | Industrie

Volkswagen Group a produs 200 de milioane de autovehicule

Printre lansările care au curs lanț la seara Grupului Volkswagen de la Salonul Auto de la Paris, concernul german a anunțat și un record de producție: 200 de milioane de unități fabricate în Europa.
Joi, 24 Ianuarie 2013 | Industrie

Volkswagen măreşte producţia în Wolfsburg pentru a răspunde la cererea pentru Golf

Volkswagen a primit peste 100.000 de comenzi pentru noua generaţie a lui Golf, iar conducerea mărcii a decis să introducă un schimb suplimentar pe linia de producţie.
Miercuri, 05 Septembrie 2012 | Industrie

Slovacia: Volkswagen a atins cota de producţie pentru întregul an 2011 în doar şase luni

În timp ce alţi constructori încearcă să-şi tempereze producţia la fabricile din Europa, Volkswagen a dublat cadenţa la uzina din Slovacia şi a depăşit cota de producţie pe întregul an precedent în doar şase luni.
Miercuri, 22 Decembrie 2010 | Industrie

Volkswagen a construit 111.111.111 maşini

Cei de la Volkswagen sărbătoresc producţia a 111.111.111 de maşini. Modelul aniversar este un Golf GTI, versiunea de performanţă a celui mai bine vândut model al constructorului german.
Vineri, 06 August 2010 | Industrie

Volkswagen a construit 100.000 exemplare ale noii generaţii Scirocco

Cea de-a treia generaţie a lui Volkswagen Scirocco a trecut de 100.000 de exemplare produse şi le-a surclasat pe primele două generaţii la un loc în materie de vânzări.
Miercuri, 07 Iulie 2010 | Industrie

Porsche ar putea asambla Cayenne la o fabrică VW din India

În încercarea de a reduce taxele de import aplicate modelelor care nu sunt fabricate în India, cei de la Porsche ar putea asambla modelul Cayenne în India. Decizia s-ar aplica doar pentru unităţile vândute pe această piaţă.

Tag-uri similare

Volkswagen, Porsche, VW, Cayenne, India, Porsche Cayenne, fabrica Volkswagen
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru