Facelift

Joi, 21 Martie | Industrie

Seat revine: spaniolii anunță facelift-uri pentru Leon, Ibiza, Arona și Ateca

În cadrul conferinței anuale a Grupului Volkswagen, șeful Seat a confirmat că modelele Leon, Ibiza, Arona și Ateca vor primi fiecare câteva un facelift.
Miercuri, 03 Ianuarie | Modele noi

Prima imagine oficială cu noua Skoda Octavia facelift

Skoda a publicat prima imagine oficială cu noua Octavia facelift. Totodată, aflăm că noua versiune actualizată a compactei cehe va fi lansată în februarie.
Marti, 13 Iunie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Primele imagini cu viitorul Ford Puma facelift. Va primi și versiune electrică

Au apărut primele imagini spion cu viitorul Ford Puma facelift. Noul model va fi produs la uzina de la Craiova și va primi, în premieră, o versiune electrică. Debutul va avea loc anul viitor.
Miercuri, 10 Mai 2023 | Modele noi

Noul Hyundai i20 facelift: design mai agresiv și motor cu tehnologie mild hybrid

Hyundai a dezvăluit oficial noul i20 facelift. Noul model aduce un design ușor revizuit, cu o notă mai sportivă, precum și o listă nouă de dotări disponibile în pachetul standard. Printre acestea se numără culori noi la exterior și tehnologie nouă la bord.
Marti, 25 Aprilie 2023 | Fotospion

FOTOSPION: Imagini cu noul Renault Captur facelift: parte frontală redesenată

Noul Renault Captur facelift a fost surprins în timpul unor teste pe drumurile montane din Europa. Primele imagini spion cu noul crossover relevă o parte frontală redesenată.
Marti, 18 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Renault Clio facelift: design complet nou, fără piele la interior și păstrează un diesel

Renault a lansat oficial noul Clio facelift. Noul model aduce un design nou al părții frontale, cel mai agresiv văzut până acum în istoria subcompactei franceze. Acesta primește 5 motorizări diferite, printre care și un motor hibrid de 145 de cai putere.
Joi, 06 Aprilie 2023 | Modele noi

Noul Jeep Wrangler facelift: design nou al grilei, linii de echipare noi și ecran central mai mare

Jeep a prezentat oficial noul Wrangler facelift în cadrul Salonului Auto de la New York. Noul model aduce ca noutăți o grilă cu un design nou, alături de o serie de linii de echipare noi, precum și un ecran central mai mare pentru sistemul multimedia.
Luni, 20 Martie 2023 | Intern

Prețuri BMW X5 facelift în România: start de la 81.100 de euro

BMW a publicat oficial prețurile noului X5 facelift pentru piața din România. SUV-ul bavarez pleacă de la 81.100 de euro fără TVA.
Marti, 14 Martie 2023 | Modele noi

Primele imagini cu Mercedes-Benz GLA și GLB facelift

Mercedes-Benz a publicat primele imagini sugestive cu viitoare facelift-uri pentru modelele GLA și GLB. Ambele modele vor fi prezentate în 16 martie.
Vineri, 10 Februarie 2023 | Modele noi

De peste Ocean: Faceți cunoștință cu Volkswagen Atlas facelift

Volkswagen a lansat oficial noul Atlas facelift pentru piața din America de Nord. Noul SUV de dimensiuni mari primește o serie de noutăți estetice, alături de un motor nou și materiale de calitate mai bună la interior.
Miercuri, 08 Februarie 2023 | Modele noi

Imagini noi cu Porsche Cayenne facelift, testat în condiții extreme

Porsche a publicat o serie de imagini oficiale noi cu viitorul Cayenne facelift. Noul model a fost testat în condiții extreme, iar acesta urmează să fie lansat în primăvară.
Miercuri, 01 Februarie 2023 | Modele noi

Noul Range Rover Velar facelift: interior cu tapițerie din lână și versiune hibrid

Land Rover a lansat un facelift pentru SUV-ul de lux Range Rover Velar. Printre noutăți se numără un design ușor împrospătat, un sistem multimedia nou și o baterie mai mare pentru versiunea cu motor hibrid plug-in.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Miercuri, 01 Februarie 2023 | Modele noi

Acesta este Mercedes-Benz GLE facelift: versiune plug-in hybrid cu 109 kilometri autonomie

Constructorul german de automobile a publicat primele imagini și informații despre noul GLE și GLE Coupe facelift. SUV-ul propune o gamă de motorizări complet electrificată, iar clienții vor avea la dispoziție o versiune plug-in hybrid nouă.
Miercuri, 25 Ianuarie 2023 | Modele noi

Facelift pentru Polestar 2: motoare electrice mai puternice și autonomie de până la 635 kilometri

Modelul cu zero emisii Polestar 2 a primit un facelift. Acesta propune motoare electrice noi, mai puternice, versiune de bază cu roți motrice spate, dar și autonomie de până la 635 de kilometri.
Joi, 19 Ianuarie 2023 | Modele noi

Noul Mercedes-Benz CLA facelift debutează cu motoare electrificate și două versiuni AMG

Mercedes-Benz a prezentat oficial noul CLA facelift, care aduce un design revizuit al modelului compact, precum și motorizări noi, electrificate. Alături de acestea, noul CLA primește mai mult echipament în dotarea standard, iar modelul este disponibil și în două versiuni de performanță AMG.
Marti, 17 Ianuarie 2023 | Modele noi

Teaser cu noul Mercedes-Benz CLA facelift. Debut în 18 ianuarie

Constructorul german de automobile a publicat o imagine teaser cu noul CLA facelift. Acesta va fi prezentat în 18 ianuarie.
Miercuri, 11 Ianuarie 2023 | Modele noi

Skoda pregătește noutăți în 2023: facelift pentru Scala și Kamiq, generații noi pentru Superb și Kodiaq

Skoda anunță o serie de noutăți importante pentru gama sa de modele în 2023. Astfel, modelele Superb și Kodiaq vor primi o generație nouă, iar modelele Scala și Kamiq vor primi un facelift în acest an.
Vineri, 11 Noiembrie 2022 | Intern

Prețuri Mercedes-Benz Clasa B facelift în România: start de la 35.800 de euro

Mercedes-Benz Clasa B facelift este disponibil în România. Modelul german pornește de la 35.750 de euro, cu TVA inclus, și poate fi comandat alături de motorizări pe benzină și diesel.
Joi, 27 Octombrie 2022 | Modele noi

Alfa Romeo Giulia și Stelvio facelift: instrumentar de bord digital și ediție de lansare Competizione

Alfa Romeo Giulia și Stelvio tocmai au primit un facelift pentru a fi mai apropiate de fratele de gamă Tonale. Printre noutăți se numără un instrumentar de bord digital, dar și o ediție de lansare Competizione.
Miercuri, 05 Octombrie 2022 | Modele noi

Mercedes-Benz Clasa B facelift: mai multă putere pentru versiunea PHEV

Odată cu fratele mai mic, Clasa A, Mercedes-Benz Clasa B a primit, la rândul său, un facelift. Probabil cea mai mare noutate este puterea în plus primită de versiunea plug-in hybrid.

Tag-uri similare

Mercedes, BMW, Volkswagen, Renault, Audi, Ford, Porsche, Nissan, Dacia, Mercedes-Benz
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru