Fernando Alonso

Vineri, 19 Aprilie | F1 TOP

Formula 1 China: Lando Norris, pole pentru cursa de sprint, urmat de Hamilton și Alonso

Lando Norris va pleca din prima poziție în cursa de sprint din China, care va avea loc sâmbătă dimineața. Britanicul de la McLaren va împărtăși prima linie cu Lewis Hamilton, după o sesiune afectată de ploaie.
Vineri, 12 Aprilie | F1 TOP

Formula 1: Fernando Alonso rămâne la Aston Martin

Fernando Alonso, dublul campion mondial de Formula 1, a anunțat că va rămâne la echipa Aston Martin și în sezonul viitor. Spaniolul și-a prelungit contractul cu echipa britanică pentru mai multe sezoane.
Luni, 12 Februarie | F1 TOP

Formula 1: Aston Martin prezintă noul său monopost pentru sezonul 2024

Aston Martin a dezvăluit oficial monopostul său de Formula 1 pentru sezonul 2024. Noul monopost este botezat AMR24 și va fi pilotat de Fernando Alonso și Lance Stroll.
Luni, 27 Noiembrie 2023 | F1 TOP

F1 Abu Dhabi: Max Verstappen încheie sezonul cu o nouă victorie. Leclerc și Russell pe podium

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de la Abu Dhabi, reușind astfel să încheie sezonul 2023 cu încă o victorie categorică. În spatele său s-au clasat Charles Leclerc pe locul 2, respectiv George Russell pe locul 3.
Luni, 28 August 2023 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, încă o victorie în cursa de casă, afectată de ploaie torențială

Max Verstappen a câștigat, pentru al treilea an la rând, Marele Premiu al Țărilor de Jos. Cursa de casă a pilotului de la Red Bull a fost afectată de ploaie torențială, însă dublul campion mondial a făcut față tuturor provocărilor pentru a-și extinde avantajul în campionat.
Luni, 19 Iunie 2023 | F1 TOP

F1 Canada: Victorie pentru Max Verstappen. Alonso și Hamilton pe podium

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie, de această dată în Marele Premiu de Formula 1 din Canada. Fernando Alonso a încheiat cursa pe locul 2, iar Lewis Hamilton a completat podiumul.
Duminica, 18 Iunie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, pole în Canada pe ploaie. Alonso, în prima linie

Max Verstappen va pleca din pole în Marele Premiu al Canadei. După o sesiune afectată de ploaie, el va împărtăși prima linie cu Fernando Alonso, în timp ce Sergio Perez va pleca de pe locul 12.
Luni, 29 Mai 2023 | F1 TOP

F1: Max Verstappen, victorie pe străzile din Monte Carlo. Alonso pe locul 2

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Principatului Monaco. Fernando Alonso a încheiat pe locul 2, iar ultima treaptă a podiumului a fost ocupată de Esteban Ocon.
Duminica, 02 Aprilie 2023 | Formula 1

Formula 1 Australia: Max Verstappen câștigă după o cursă fragmentată. Hamilton pe 2, iar Alonso pe 3

Max Verstappen și-a trecut în palmares prima victorie în Marele Premiu al Australiei, după o cursă fragmentată, în care steagul roșu s-a fluturat des, din cauza accidentelor.
Vineri, 31 Martie 2023 | F1 TOP

F1 Australia: Fernando Alonso, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente

Fernando Alonso, pilotul spaniol al echipei Aston Martin, a terminat a doua sesiune de antrenamente libere din Australia pe prima poziție. Cea de-a doua sesiune de antrenamente a fost afectată de ploaie, în timp ce în prima sesiune, Max Verstappen a fost cel mai rapid.
Luni, 20 Martie 2023 | F1 TOP

Sergio Perez, victorie în Arabia Saudită. Fernando Alonso, din nou, pe podium

Sergio Perez a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Arabia Saudită. Max Verstappen a terminat pe 2, iar Fernando Alonso a ocupat ultima treaptă a podiumului.
Luni, 06 Martie 2023 | F1 TOP

F1: Verstappen câștigă prima cursă din 2023. Alonso pe podium

Max Verstappen a câștigat prima etapă din 2023, Marele Premiu de Formula 1 din Bahrain. Sergio Perez a încheiat pe locul 2, iar Fernando Alonso a ocupat ultima treapta a podiumului.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 13 Februarie 2023 | F1 TOP

F1: Acesta este noul monopost Aston Martin pentru sezonul 2023

Britanicii de la Aston Martin au dezvăluit noul monopost AMR23 pentru noul sezon de Formula 1. Anul acesta, linia de piloți a echipei verzi este formată din dublul campion mondial Fernando Alonso și Lance Stroll.
Joi, 06 Octombrie 2022 | Modele noi

Ediția limitată Alpine A110 R Fernando Alonso: 32 de exemplare, preț de 148.000 de euro

Pentru a celebra cele 32 de victorii ale lui Fernando Alonso în Formula 1, francezii de la Alpine lansează o ediție specială, care îi poartă numele, a modelului A110 R. Aceasta va fi replicată în 32 de exemplare.
Duminica, 19 Iunie 2022 | F1 TOP

F1 Canada: Max Verstappen, pole în fața lui Fernando Alonso! Charles Leclerc pleacă penultimul

Max Verstappen a obținut pole în calificările din Canada, în fața lui Fernando Alonso și Carlos Sainz Jr. Sergio Perez, unul dintre rivalii lui Verstappen la titlu, va pleca de pe poziția a 13-a, iar Charles Leclerc va pleca din ultima linie după ce Ferrari a schimbat mai multe componente ale unității de putere.
Luni, 22 Noiembrie 2021 | F1 TOP

Lewis Hamilton, victorie pe circuitul Losail din Qatar. Alonso urcă pe podium după 7 ani

Lewis Hamilton a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Qatarului, găzduit de circuitul Losail. Locul doi a fost ocupat de Max Verstappen, iar podiumul a fost completat de Fernando Alonso. Spaniolul a urcat pe podium, ultima dată, în urmă cu 7 ani, pe când era pilotul celor de la Ferrari.
Joi, 26 August 2021 | F1 TOP

Fernando Alonso va concura pentru Alpine F1 și în 2022

Alpine a confirmat prelungirea contractului cu Fernando Alonso și pentru sezonul 2022 al Formulei 1. Dublul campion mondial va face echipă cu Esteban Ocon, care a semnat recent un nou contract pe trei ani.
Marti, 30 Martie 2021 | F1 TOP

Alonso a abandonat în prima cursă de Formula 1 din 2021 din cauza unei hârtii de împachetat mâncarea

Potrivit directorului executiv al echipei de Formula 1 Alpine, Fernando Alonso nu a reușit să termine prima etapă a sezonului 2021 din cauza unei hârtii de împachetat mâncarea, care a blocat prizele de răcire a frânelor.
Marti, 06 Octombrie 2020 | F1 TOP

Alonso consideră că este un pilot aproape complet înainte de revenirea în Formula 1: "Sunt de nota 9 în orice competiție"

Fernando Alonso susține că este un pilot de nota 9 în orice competiție inante de revenirea în Formula 1 la Renault începând din sezonul 2021. "Mă consider un pilot aproape complet", afirmă spaniolul.
Miercuri, 08 Iulie 2020 | Formula 1

Fernando Alonso revine în Formula 1: spaniolul a semnat cu Renault pentru 2021

Fernando Alonso se va întoarce în Formula 1 după o pauză de doi ani și va concura în 2021 pentru Renault, potrivit unui anunț oficial făcut de constructorul francez. Astfel, Alonso revine la echipa cu care a câștigat două titluri de campion mondial în 2005 și 2006.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Toyota, Fernando Alonso, Formula 1, Carlos Ghosn, Robert Kubica, Renault F1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru