Fernando Alonso

Joi, 14 Mai 2020 | F1 TOP

Permutări după plecarea lui Vettel: Alonso ar putea reveni în Formula 1 la Renault, iar Ricciardo ar urma să plece la McLaren

Plecarea lui Sebastian Vettel de la Ferrari are potențialul de a declanșa revenirea lui Fernando Alonso în Formula 1 la Renault, întrucât Daniel Ricciardo este la un pas să semneze cu McLaren.
Miercuri, 06 Mai 2020 | F1 TOP

Alonso susține că a decis în ce competiție va concura în 2021: "Sper să vă pot anunța în curând"

Fernando Alonso susține că a decis în mare măsură în ce competiție va concura în sezonul 2021, însă a exclus varianta unui sezon complet în IndyCar.
Miercuri, 05 Februarie 2020 | F1 TOP

Alonso pregătește terenul pentru revenirea în Formula 1 în 2021: "Oamenii consideră că merit mai mult decât am obținut în ultimii ani"

Fernando Alonso intenționează să revină în Formula 1 în sezonul 2021 cu scopul de a obține cel puțin un trofeu, întrucât precedentele titluri au fost câștigate în 2005 și 2006.
Luni, 06 Ianuarie 2020 | Motorsport

Raliul Dakar 2020: Toyota și Mini se luptă pentru supremație în cea mai dură etapă de rally raid din lume

Cea mai dură competiție de rally raid din lume a debutat la finalul săptămânii trecute. Raliul Dakar 2020 se desfășoară în premieră în Arabia Saudită, iar concurenții vor avea de parcurs peste 7.800 de kilometri. Anul acesta, România este reprezentată de riderii Emanuel Gyenes și Marcel Butuza.
Marti, 03 Decembrie 2019 | F1 TOP

Fernando Alonso, tentat să revină în Formula 1 în 2021: "Vor fi multe locuri disponibile"

Fernando Alonso a admis că este deschis la o eventuală oportunitate de a reveni în Formula 1 în sezonul 2021, mai ales că Ferrari și Mercedes vor avea locuri disponibile.
Vineri, 25 Octombrie 2019 | Motorsport

Alonso va concura în Raliul Dakar 2020: spaniolul va conduce un Toyota Hilux în competiția din Arabia Saudită

Fernando Alonso va concura în Raliul Dakar 2020 alături de Toyota și îl va avea drept coechipier pe Marc Coma. Competiția va avea loc pentru prima oară în Arabia Saudită.
Miercuri, 21 August 2019 | F1 TOP

Alonso are o nouă ambiție: program de pregătire de 5 luni pentru a concura cu Toyota în Raliul Dakar 2020

Fernando Alonso va participa la un program intensiv de teste de 5 luni în Europa, Africa și Orientul Mijlociu cu scopul de a concura pentru Toyota în Raliul Dakar din ianuarie 2020.
Sambata, 10 August 2019 | Motorsport

McLaren anunță un sezon complet în IndyCar în 2020: britanicii vor avea un parteneriat cu Chevrolet

McLaren va avea un sezon complet în IndyCar în 2020, pentru prima dată din 1979 încoace, în urma unui parteneriat cu Arrow Schmidt Peterson Motorsports și Chevrolet, potrivit unui anunț al constructorului britanic. Încă sub contract cu McLaren, Fernando Alonso ar putea avea o nouă șansă la câștigarea cursei Indianapolis 500 cu ajutorul noii echipe Arrow McLaren Racing SP.
Luni, 17 Iunie 2019 | Motorsport

Rezumat video de 60 de minute: Toyota a câștigat Cursa de 24 de ore de la Le Mans cu echipajul #8 Alonso, Nakajima și Buemi după o pană a echipajului #7

Echipajul Toyota #8 (Fernando Alonso, Kazuki Nakajima și Sebastien Buemi) a obținut o victorie nesperată în Cursa de 24 de ore de la Mans după ce echipajul #7 (Mike Conway, Kamui Kobayashi și Jose Maria Lopez) a suferit o pană cu numai 62 de minute înainte de final.
Vineri, 03 Mai 2019 | F1 TOP

Alonso se va retrage din anduranță după Cursa de 24 de ore de la Le Mans din iunie: "Voi explora noi aventuri împreună cu Toyota"

Fernando Alonso va părăsi Campionatul Mondial de Anduranță după Cursa de 24 de ore de la Le Mans din luna iunie, însă anunță că va participa în alte competiții alături de Toyota.
Luni, 28 Ianuarie 2019 | F1 TOP

Alonso își trece în palmares o nouă victorie importantă: spaniolul a câștigat pe ploaie Cursa de 24 de ore de la Daytona

Fernando Alonso a obținut victoria în Cursa de 24 de ore de la Daytona la volanul unui Cadillac DPi-V.R pe care l-a împărțit inclusiv cu Kamui Kobayashi.
Joi, 20 Decembrie 2018 | F1 TOP

McLaren vrea să-l convingă pe Alonso să testeze monopostul pentru 2019: "Experiența lui ne-ar ajuta să-l îmbunătățim"

McLaren încearcă să-l convingă pe Fernando Alonso să testeze monopostul în cadrul sesiunilor de teste de la Barcelona, pentru a beneficia astfel de sfaturile pe care le-ar primi din partea lui.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Joi, 22 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Avancronica Marelui Premiu din Abu Dhabi: Formula 1 își ia rămas-bun de la Alonso

Retragerea lui Fernando Alonso din Formula 1 va reprezenta principalul punct de atracție în ultima cursă a sezonului, după ce Lewis Hamilton și Mercedes și-au adjudecat deja cele două titluri mondiale.
Marti, 20 Noiembrie 2018 | F1 TOP

Alonso exclude revenirea în Formula 1: "Schimbarea regulamentului a mers în direcția greșită"

Fernando Alonso nu intenționează să revină în Formula 1 din cauza regulamentului restrictiv și anticipează că eventualele schimbări pentru sezonul 2021 vor apărea prea târziu pentru o nouă carieră în Marele Circ.
Vineri, 17 August 2018 | F1 TOP

Alonso s-a retras din Formula 1 din cauza lipsei de spectacol: "Acțiunea de pe circuit este foarte modestă"

Fernando Alonso a decis să renunțe la Formula 1 din cauza lipsei de spectacol de pe circuit și crede că numeroasele polemici care nu au legătură cu evenimentele din timpul curselor reprezintă un semn rău.
Marti, 14 August 2018 | F1 TOP

Alonso se retrage din Formula 1 la sfârșitul sezonului 2018: "Mă așteaptă noi provocări"

Fernando Alonso a anunțat oficial că se va retrage din Formula 1 la sfârșitul acestui sezon în așteptarea unor noi provocări, însă nu a anunțat încă în ce competiție va concura în 2019.
Luni, 13 August 2018 | F1 TOP

Red Bull exclude recrutarea lui Alonso de la McLaren: "A generat un pic de haos oriunde a concurat"

Christian Horner nu este interesat să-l transfere pe Fernando Alonso de la McLaren la Red Bull sub pretextul că acesta a generat haos la echipele anterioare și se află spre finalul carierei.
Marti, 17 Iulie 2018 | F1 TOP

Formula 1 ar putea acorda puncte pentru toți piloții care termină cursele. Alonso critică propunerea: "Am pierde un element unic"

Formula 1 analizează posibilitatea de a acorda puncte pentru toți cei 20 de piloți, în cazul în care aceștia termină cursa, însă măsura a fost primită cu critici din partea lui Fernando Alonso.
Duminica, 17 Iunie 2018 | Motorsport

Fernando Alonso câștigă cu Toyota cursa de 24 de ore de la Le Mans 2018

Toyota a profitat de statutul de favorită certă a cursei de 24 de ore de la Le Mans din 2018 și a ocupat primele două locuri cu prototipul TS050 Hybrid. Fernando Alonso își completează CV-ul cu unul dintre cele mai dorite titluri din motorsport.
Joi, 14 Iunie 2018 | F1 TOP

Alonso susține că performanțele McLaren nu contează în perspectiva anului 2019: "Viitorul meu depinde de direcția în care merge F1"

Fernando Alonso susține că numele competiției în care va concura anul viitor depinde mai multe de direcția în care merge Formula 1 decât de performanțele obținute în prezent cu McLaren.

Tag-uri similare

Ferrari, Renault, Toyota, Fernando Alonso, Formula 1, Carlos Ghosn, Robert Kubica, Renault F1
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru