Ferrari hibrid

Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ferrari a vândut mai multe mașini hibride decât cu motoare termice în al treilea trimestru

Potrivit celui mai nou bilanț de vânzări al mărcii de la Maranello, Ferrari a vândut mai multe mașini cu motoare hibride decât cu motoare tradiționale în al treilea trimestru. Cele mai vândute modele au fost 296 GTB și SF90 Stradale.
Joi, 12 Noiembrie 2020 | Modele noi

Ferrari a prezentat noul SF90 Spider: plafon hard top care poate fi coborât în 14 secunde și sistem plug-in hybrid de propulsie cu 1.000 CP

Ferrari a publicat primele imagini și detalii referitoare la noul SF90 Spider. Supercar-ul italian este echipat cu un sistem plug-in hybrid cu 1.000 de cai putere, iar plafonul de tip hard top poate fi ridicat sau coborât în 14 secunde.
Vineri, 31 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Ferrari SF90 Stradale deschide o nouă eră în gama italienilor: sistemul plug-in hybrid va fi adaptat și integrat pe viitoarele supercaruri

Oficialii Ferrari susțin că noul sistem plug-in hybrid lansat pe supercarul SF90 Stradale va fi adaptat și integrat pe viitoarele modele dezvoltate în Maranello. Până în 2022, italienii vor avea în portofoliu 9 modele hibrid.
Marti, 14 Mai 2019 | Masini electrice si hibride

Viitorul supercar hibrid produs de Ferrari va fi prezentat în 31 mai: modelul va oferi 1.000 CP

Ferrari va prezenta un nou supercar în 31 mai în cadrul unui eveniment în Maranello. Conform primelor informații, acesta va avea un sistem hibrid de propulsie și va oferi 1.000 de cai putere.
Vineri, 10 Mai 2019 | Modele noi

Ferrari confirmă: un supercar cu propulsie hibridă va fi lansat până la sfârșitul lunii mai 2019

Șeful Ferrari, Louis Camilleri, a confirmat că producătorul de la Maranello va lansa un supercar hibrid până la sfârșitul lunii mai. Noul model va fi poziționat deasupra lui 812 Superfast în gama Ferrari și ar urma să aibă cel mai puternic motor V8 din istoria companiei.
Sambata, 16 Februarie 2019 | Modele noi

Ferrari confirmă lansarea unui nou model în 2019: sistem de propulsie hibrid cu cel mai puternic V8 din istoria companiei: primele livrări, din 2020

Ferrari va dezvălui în acest an un nou supercar, așteptat să aibă un sistem de propulsie hibrid, potrivit unui anunț al CEO-ului Louis Camilleri. Noul model ar urma să beneficieze de cel mai puternic motor V8 din istoria Ferrari, cu peste 720 de cai putere.
Miercuri, 07 Martie 2018 | Masini electrice si hibride

Ferrari va lansa un sistem hibrid de propulsie în 2019: viitorul SUV ar putea deveni primul model din gamă cu o astfel de opțiune

Ferrari confirmă lansarea unui sistem hibrid de propulsie. Tehnologia va debuta în 2019 și, cel mai probabil, viitorul SUV va deveni primul model din gamă cu o astfel de opțiune.
Joi, 11 Februarie 2016 | Masini electrice si hibride

Supercarul prietenos cu mediul: Ferrari pregăteşte un hibrid cu autonomie electrică de aproape 50 km

Ferrari dezvoltă un sistem hibrid de propulsie pentru un viitor model care va fi capabil să ajungă la o autonomie electrică de 50 km, suficientă pentru călătoriile zilnice din oraş.
Vineri, 27 Martie 2015 | Modele noi

Ferrari nu va face motoare V12 turbo

Contrar speculaţiilor, Ferrari nu va apela la supraalimentare pentru gama sa de motoare V12. O sursă din cadrul mărcii italiene anunţă variante hibride ale viitoarelor modele echipate cu motoare V12.
Marti, 24 Iunie 2014 | Modele noi

Ferrari abordează trendul eco: emisiile vor fi reduse cu 20% până în 2021

Toate motoarele V8 care vor fi lansate în gama Ferrari vor avea turbocompresoare, în timp ce motoarele V12 ale modelelor viitoare vor beneficia de un sistem hibrid menit să le asigure reducerea emisiilor de CO2, anunţă şeful departamentului de dezvoltare al motoarelor de la Ferrari.
Joi, 22 August 2013 | Modele noi

Şeful Ferrari: "Vom construi mai multe modele hibride"

Luca di Montezemolo, CEO-ul Ferrari, a declarat că nu este interesat de producţia unui vehicul electric, preferând să susţină hibrizii în viitorul gamei din Maranello.
Marti, 24 Aprilie 2012 | Tehnologie

Ferrari a dezvăluit sistemul de propulsie hibrid pentru urmaşul lui Enzo

Ferrari a adus la Salonul Auto de la Beijing schema sistemului de propulsie hibrid pe care îl vom vedea sub urmaşul lui Enzo. Ansamblul de propulsie include un V12 pe benzină şi două unităţi electrice.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 26 Martie 2012 | Modele noi

Şeful Ferrari: “Cochetăm cu ideea unui supercar hibrid“

Amedeo Felisa, preşedintele executiv Ferrari, a declarat că epoca motoarelor V12 încă nu a apus însă pe viitor am putea vedea şi un motor cu şase cilindri în gama italienilor.
Joi, 02 Septembrie 2010 | Autoipoteze

Viitorul 612 Scaglietti, primul exponent al sistemului hibrid Ferrari

Anul viitor la Geneva am putea asista la primul hibrid de serie Ferrari. Noua generaţie 612 Scaglietti este principalul candidat pentru expunerea tehnologiei ecologice.
Marti, 09 Martie 2010 | Video

VIDEO: Cum functioneaza sistemul hibrid dezvoltat de Ferrari

Ferrari a facut primii pasi pe segmentul vehiculelor hibride la Geneva, unde a dezvaluit conceptul 599 GTB HY-KERS. Italienii au lansat recent si un video care descrie principiul de functionare al sistemului
Luni, 08 Martie 2010 | Industrie

Maserati va imprumuta tehnologia hibrida inaugurata de Ferrari

Conceptul 599 GTB HY-KERS, dezvaluit la Geneva, a consemnat primii pasi ai constructorului italian pe segmentul hibrid. Maserati va beneficia de noua tehnologie pentru a se alatura fratelui sportiv.
Vineri, 05 Martie 2010 | Mediu

Ferrari vrea optiuni hibride pe toate modelele sale pana in 2014

Luca di Montezemolo, presedintele ferrari, a declarat ca isi doreste ca in maxim patru ani sa introduca versiuni hibride pe toate modelele disponibile in gama.
Joi, 28 Ianuarie 2010 | Modele noi

OFICIAL: Primul Ferrari hibrid se lanseaza in martie

Ferrari 599 GTB Hybrid va vedea lumina zilei sub forma de concept la Geneva, in 2 martie. Acesta va fi primul model hibrid produs vreodata de italieni.

Tag-uri similare

Ferrari, Ferrari hibrid, Ferrari 599 GTB, Calutul Cabrat, concept Ferrari, Maserati hibrid, Ferrari 599 GTB HY-KERS, Ferrari 599 GTB hibrid, Ferrari 599 GTB HY-KERS Concept, Ferrari 599 GTB Hybrid
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru