Ferrari laferrari aperta

Miercuri, 26 Decembrie 2018 | General

Un exemplar Ferrari LaFerrari Aperta va fi scos la licitație: specialiștii se așteaptă să fie vândut cu cel puțin 5.7 milioane de euro

Casa RM Sotheby's va scoate la licitație un exemplar Ferrari LaFerrari Aperta. Specialiștii se așteaptă ca proprietarul să obțină între 5.7 și 7.5 milioane de euro. Puțin peste 2.400 de kilometri au fost parcurși la volanul hypercar-ului din Maranello.
Luni, 02 Octombrie 2017 | Industrie

Ajuns pe mâna unui dealer: Un exemplar Ferrari LaFerrari Aperta costă peste 7 milioane de dolari în Dubai

Unul dintre cele peste 200 de exemplare Ferrari LaFerrari Aperta a ajuns în posesia unui dealer din Dubai, care cere peste 7 milioane de dolari pentru supercarul italian.
Luni, 11 Septembrie 2017 | Industrie

Ferrari LaFerrari Aperta, vândut la licitație cu 8.3 milioane de euro: banii vor fi folosiți în scopuri caritabile

Un exemplar special Ferrari LaFerrari Aperta a fost vândut cu 8.3 milioane de euro în cadrul unei licitații, iar banii obținuți vor merge către organizația Salvați Copiii.
Luni, 04 Septembrie 2017 | Modele noi

UPDATE: Ferrari își calcă pe inimă și mai construiește un exemplar LaFerrari Aperta pentru a-l scoate la licitație

Ferrari a decis să mai construiască un exemplar al supercarului decapotabil LaFerrari Aperta. Această ultimă unitate va fi scoasă la licitație în scopuri caritabile.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Modele noi

Rețetă bănoasă pentru Ferrari: toate cele 209 exemplare LaFerrari Aperta s-au vândut, deși fiecare costă 3.5 milioane de euro

La Salonul Auto de la Paris, Ferrari a dezvăluit noul La Ferrari Aperta, cea mai rapidă și mai puternică decapotabilă a sa. Tot aici au luat naștere cinci supercaruri speciale, dedicate unor oameni care au făcut istorie pentru brand.
Joi, 04 August 2016 | General

Am întâlnit și clienți supărați: un american de 85 de ani dă în judecată Ferrari pentru că nu a putut să cumpere un LaFerrari Aperta

Preston Henn, colecționar de Ferrari de șase decenii și fost pilot la Le Mans, și-a dorit să cumpere un LaFerrari Aperta. Americanul a fost refuzat pe motiv că nu se califică să fie client.

Tag-uri similare

Ferrari, ferrari laferrari aperta, LaFerrari Aperta, LaFerrari decapotabil
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru