Ferrari LaFerrari

Duminica, 07 August 2022 | Industrie

Ferrari va rechema în service 23.500 de mașini, printre care și exclusivistul LaFerrari

Ferrari a anunțat un recall după ce o investigație internă a arătat potențialul unor defecțiuni la sistemul de frânare al peste 23.500 de mașini. Exemplarele afectate datează din 2004 și până în prezent.
Vineri, 15 Iulie 2022 | Intern

9 mașini din Galeria Țiriac Collection vor „gusta” asfaltul de pe Transfăgărășan

Curatorii muzeului Țiriac Collection au scos la lumină 9 exemplare ale unor mașini foarte rare. Exemplarele vor filma un clip de promovare pe Transfăgărășan.
Miercuri, 26 Decembrie 2018 | General

Un exemplar Ferrari LaFerrari Aperta va fi scos la licitație: specialiștii se așteaptă să fie vândut cu cel puțin 5.7 milioane de euro

Casa RM Sotheby's va scoate la licitație un exemplar Ferrari LaFerrari Aperta. Specialiștii se așteaptă ca proprietarul să obțină între 5.7 și 7.5 milioane de euro. Puțin peste 2.400 de kilometri au fost parcurși la volanul hypercar-ului din Maranello.
Marti, 20 Iunie 2017 | General

Garajul misterios ascuns într-un subsol din Londra: adăpostește 130 de supercaruri exotice și mașini clasice

O companie britanică a dat naștere unui garaj subteran ascuns în inima Londrei. Locul oferă condiții perfecte de păstrare pentru mai multe supercaruri de milioane de euro, dar și pentru mașini clasice.
Marti, 28 Februarie 2017 | General

Se întâmplă și la case mai mari: Ferrari este acuzat că și-a instruit mecanicii cum să reseteze kilometrajul supercarurilor sale

Un fost consilier de vânzări Ferrari acuză compania italiană că a autorizat operațiuni de resetare a kilometrajului pe supercarurile sale, cu scopul de a le crește artificial valoarea la revânzare.
Luni, 12 Decembrie 2016 | Modele noi

Cel mai scump Ferrari al momentului costă 6.5 milioane de euro și a fost creat pentru a ajuta victimele cutremurului din Italia

Ferrari a produs exemplarul cu numărul 500 al supercarului LaFerrari. Acesta a fost vândut pentru o sumă record, de 6.5 milioane de euro.
Luni, 03 Octombrie 2016 | Modele noi

Rețetă bănoasă pentru Ferrari: toate cele 209 exemplare LaFerrari Aperta s-au vândut, deși fiecare costă 3.5 milioane de euro

La Salonul Auto de la Paris, Ferrari a dezvăluit noul La Ferrari Aperta, cea mai rapidă și mai puternică decapotabilă a sa. Tot aici au luat naștere cinci supercaruri speciale, dedicate unor oameni care au făcut istorie pentru brand.
Joi, 01 Septembrie 2016 | General

Cine va fi norocosul? Ferrari va produce un exemplar suplimentar de LaFerrari pentru a sprijini victimele cutremurului din Italia

Ferrari a anunţat că va produce un exemplar suplimentar al supercarului LaFerrari pe care îl va vinde la licitiatie. Banii obţinuţi vor fi donaţi victimelor cutremurului din 24 august.
Miercuri, 24 August 2016 | Modele noi

Tesla anunță noua versiune Model S P100D, cea mai rapidă mașină de serie din lume. Bonus: autonomie-record de 613 kilometri

Cu 2.5 secunde pentru 0-60 mph (0-96 km/h), Tesla Model S devine cel mai rapid model de serie din lume. Asta pentru că Ferrari LaFerrari și Porsche 918 Spyder, singurele modele cu accelerație mai bună, sunt produse în număr limitat.
Miercuri, 01 Iunie 2016 | Modele noi

Ferrari LaFerrari va primi o versiune Spider decapotabilă în 2017. Tot 963 CP, dar preţ triplu: 3.5 milioane de euro

Ferrari va dezvolta o versiune decapotabilă Spider pentru modelul LaFerrari care va beneficia de acelaşi sistem de propulsie hibrid de 963 CP, dar care va costa de 3 ori mai mult: 3.5 milioane de euro.
Marti, 29 Martie 2016 | O lume nebuna

Superofertă: Un Ferrari LaFerrari și un McLaren P1 se vând la pachet pentru suma de 6.6 milioane de dolari

Un dealer din Statele Unite a creat un pachet pentru pasionații de mașini exotice. Un McLaren P1 și un Ferrari LaFerrari se vând pentru suma de 6.6 milioane de dolari.
Vineri, 29 Ianuarie 2016 | Tehnologie

Ați purta așa ceva la mână? Singurul ceas care se potrivește cu un Ferrari este construit de Hublot și arată incredibil

Hublot a dezvăluit o versiune îmbunătățită a ceasului MP-05, dedicată supercarului italian Ferrari LaFerrari. Ceasul dispune de un mecanism extrem de complicat și va fi produs într-un număr foarte limitat.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 02 Noiembrie 2015 | Accidente exotice

Unul dintre cele 499 de exemplare de LaFerrari, distrus pe străzile din Budapesta

Unul dintre cele numai 499 de exemplare de LaFerrari a fost distrus în urma unui accident suferit pe străzile din Budapesta.
Joi, 03 Septembrie 2015 | O lume nebuna

Vicepreședintele Google i-a făcut cadou soției sale un Ferrari de trei milioane de dolari

Banii nu sunt o problemă pentru Benjamin Sloss, vicepreședintele Google, care i-a făcut cadou soției sale un Ferrari FXX-K de trei milioane de dolari. Supercarul poate fi folosit exclusiv pe circuit.
Vineri, 27 Martie 2015 | Modele noi

Ferrari nu va face motoare V12 turbo

Contrar speculaţiilor, Ferrari nu va apela la supraalimentare pentru gama sa de motoare V12. O sursă din cadrul mărcii italiene anunţă variante hibride ale viitoarelor modele echipate cu motoare V12.
Miercuri, 18 Martie 2015 | Siguranta

Ferrari recheamă în service toate exemplarele LaFerrari construite pentru înlocuirea rezervoarelor de carburant

Ferrari a informat toţi proprietarii modelului LaFerrari de o campanie voluntară de înlocuire gratuită a rezervorului de carburant cu o unitate îmbunătăţită.
Vineri, 08 August 2014 | Economic

Clienţii supercarului LaFerrari sunt dispuşi să plătească 1.2 milioane de euro în plus pentru a grăbi termenul de livrare

Visul de a deţine şi conduce un Ferrari LaFerrari nu mai ţine cont de bariere materiale. Unii clienţi ar plăti peste un milion de euro pentru a grăbi timpul de livrare.
Joi, 26 Decembrie 2013 | Tuning

12 LUNI DE TUNING: Cele mai „nebune” 10 maşini din acest an

Rememorăm astăzi cele mai nebune creaţii din lumea tuningului, consemnate în 2013. Începem cu un Range Rover roz şi terminăm cu un Volkswagen Golf I înzestrat cu 1013 cai putere.
Vineri, 22 Noiembrie 2013 | Tuning

7 ZILE DE TUNING: Cele mai reuşite 10 maşini din ultima săptămână (20)

Chiar dacă am fost ocupaţi cu două saloane auto săptămâna aceasta, ne-am făcut temele şi la capitolul tuning. Avem pentru voi cel mai nebun kit de tuning pentru Ferrari LaFerrari, la pachet cu alte supercaruri.
Marti, 05 Martie 2013 | GENEVA 2013

LaFerrari - succesorul lui Enzo devine cel mai puternic Ferrari din istorie

LaFerrari este numele inedit al modelului care îl înlocuieşte pe Enzo în gama constructorului italian. Este cel mai rapid şi puternic Ferrari din istorie şi are un sistem de propulsie hibrid.

Tag-uri similare

Ferrari, Ferrari Enzo, Ferrari LaFerrari, LaFerrari
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru