Ferrari

Vineri, 10 Noiembrie 2023 | F1 TOP

F1: Monoposturile Ferrari vor avea un design retro pentru cursa din Las Vegas

Monoposturile Scuderiei Ferrari vor îmbrăca "haine"speciale, cu influențe retro, pentru Marele Premiu de Formula 1 din Las Vegas. Piloții vor avea, la rândul lor, combinezoane și căști speciale.
Luni, 06 Noiembrie 2023 | Industrie

Ferrari: Cine comandă acum o mașină, o primește de-abia în 2026

Potrivit șefului Ferrari, cine comandă acum o mașină cu emblema Căluțului Cabrat, o primește cel mai devreme în 2026. Până în luna septembrie 2023, Ferrari a livrat 10.418 mașini, cu 5.3% mai multe decât în primele 9 luni din 2022.
Vineri, 03 Noiembrie 2023 | Modele noi

Ferrari a vândut mai multe mașini hibride decât cu motoare termice în al treilea trimestru

Potrivit celui mai nou bilanț de vânzări al mărcii de la Maranello, Ferrari a vândut mai multe mașini cu motoare hibride decât cu motoare tradiționale în al treilea trimestru. Cele mai vândute modele au fost 296 GTB și SF90 Stradale.
Duminica, 29 Octombrie 2023 | Industrie

Banii nu sunt o problemă? Poți cumpăra Ferrari 499P Modificata, o versiune a mașinii câștigătoare la Le Mans

După aproape șase decenii, Ferrari a câștigat din nou la Le Mans în 2023. Prin urmare, compania italiană a lansat 499P Modificata, varianta legală de stradă pentru hypercar-ul triumfător de la Le Mans.
Marti, 24 Octombrie 2023 | Modele noi

Noul Ferrari SP-8 este un model unicat, creat pentru un client din Taiwan

Ferrari a publicat imagini oficiale cu noul SP-8, un model unicat creat special pentru un client din Taiwan. Noul model este bazat pe F8 Spider și conține și elemente de design inspirate de modele Ferrari mai vechi.
Sambata, 21 Octombrie 2023 | F1 TOP

Formula 1 SUA: Charles Leclerc, pole în Texas! Verstappen, pe locul 6 după ce i s-a șters cel mai bun tur

Charles Leclerc a obținut un nou pole position pe Circuit of the Americas, circuitul care găzduiește Marele Premiu al Statelor Unite. Monegascul va pleca din prima poziție în grand prix-ul de duminică, în timp ce Max Verstappen este nevoit să se mulțumească doar cu poziția a 6-a pe grilă.
Luni, 16 Octombrie 2023 | Industrie

Ferrari acceptă plata cu criptomonede în SUA. În Europa, din 2024

Potrivit celor mai recente informații, clienții Ferrari din Statele Unite ale Americii pot plăti cu criptomonede atunci când vor să cumpere un model al mărcii italiene. Va fi posibil și în Europa, din 2024.
Duminica, 24 Septembrie 2023 | F1 TOP

Formula 1: Max Verstappen, victorie categorică în Japonia! Red Bull, campioni la constructori

Max Verstappen și-a trecut în palmares o nouă victorie în Japonia, după o cursă dominată categoric de dublul campion mondial. În același timp, Red Bull a cucerit și un nou titlu mondial în campionatul constructorilor.
Vineri, 15 Septembrie 2023 | F1 TOP

F1 Singapore: Leclerc, cel mai rapid în primele antrenamente libere. Sainz pe locul 2

Charles Leclerc a fost cel mai rapid pilot în prima sesiune de antrenamente libere din Singapore. Locul secund a fost ocupat Carlos Sainz, iar Max Verstappen a stabilit al treilea rezultat al sesiunii.
Miercuri, 06 Septembrie 2023 | Reportaj

REPORTAJ: Am văzut pe viu cursa de Formula 1 de la Monza, alături de prima companie românească partener Ferrari

Cursa de Formula 1 de la Monza s-a văzut frumos din tribune, chiar dacă a adus doar un loc 3 pentru Ferrari. Italienii știu să se bucure de motorsport, iar noi am fost acolo să-i vedem alături de prima companie românească din istorie care susține Ferrari.
Marti, 05 Septembrie 2023 | General

Actorul care îl joacă pe Enzo Ferrari nu a putut să conducă mașinile din viitorul film Ferrari

În ciuda unui nume mai mult decât predestinat, actorul Adam Driver, care îl va juca pe legendarul Enzo Ferrari în ecranizarea Ferrari, nu a fost lăsat să se bucure de mașinile „căluțului cabrat” pe platourile de filmare.
Miercuri, 23 August 2023 | Tuning

Ferrari 812 Competizione, tunat de Novitec: motor V12 de 854 de cai putere

Compania germană de tuning Novitec a prezentat o versiune modificată și mai puternică a lui Ferrari 812 Competizione. Noile modificări aduc un motor mai puternic, de 854 de cai putere, dar și o suspensie nouă și mai multe opțiuni de personalizare.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 21 August 2023 | Modele noi

Un exemplar Ferrari 812 Competizione va fi scos la licitație în scopuri caritabile

Ferrari a dezvăluit un exemplar special și unicat al modelului 812 Competizione. Acesta primește câteva modificări din partea șefului de design al mărcii, iar exemplarul va fi scos la licitație pentru ca banii rezultați din vânzare să fie donați în scopuri caritabile.
Joi, 10 August 2023 | General

Monopostul Ferrari F2001B, pilotat de Michael Schumacher, scos la licitație

Monopostul Ferrari F2001B, pilotat de septuplul campion mondial de Formula 1 Michael Schumacher, va fi scos la licitație. Cu acest șasiu, Schumacher a concurat în primele două curse ale sezonului 2002.
Joi, 03 August 2023 | Economic

Ferrari: modelele hibride au reprezentat 43% din vânzări în al doilea trimestru

Ferrari a publicat un nou raport cu rezultatele financiare din prima jumătate a lui 2023. Rezultatele arată că 43% din vânzările mărcii au fost reprezentate de modele hibride în al doilea trimestru din acest an.
Miercuri, 12 Iulie 2023 | Modele noi

Noul Ferrari KC23, un exemplar unic în lume, creat special pentru circuit

Ferrari a prezentat oficial noul KC23, un exemplar unic creat pentru un client. Noul model este bazat pe versiunea de competiție a vechiului 488 GTB și primește o vopsea cu totul neobișnuită, cu mercur infuzat în aceasta.
Joi, 29 Iunie 2023 | Modele noi

Ferrari prezintă noul SF90 XX Stradale: motor hibrid de 1030 de cai putere

Ferrari a dezvăluit oficial o nouă versiune extremă pentru supercar-ul SF90 Stradale. Noul model, botezat SF90 XX Stradale, este primul din seria de modele XX care este legal pe drumurile publice, iar acesta primește modificări estetice și tehnice importante, printre care și un motor hibrid cu putere mărită la 1030 de cai putere.
Luni, 12 Iunie 2023 | Motorsport

Ferrari a câștigat cursa de 24 de ore de la Le Mans, la 50 de ani de la ultima participare

Ferrari a obținut o victorie de poveste în ediția centenară a cursei de 24 de ore de la Le Mans. Constructorul italian a revenit în acest an în categoria de top a curselor de anduranță după o pauză de 50 de ani.
Joi, 08 Iunie 2023 | Feature

VIDEO: Ferrari 296 GTB, primul model de serie al mărcii care scoate sub 7 minute pe Nurburgring

Ferrari 296 GTB a devenit oficial cel mai rapid model de serie al mărcii italiene pe circuitul Nurburgring. Modelul hibrid este și primul Ferrari care stabilește un timp de sub 7 minute pe legendarul circuit.
Sambata, 13 Mai 2023 | Economic

Ferrari a depășit Stellantis: Căluțul Cabrat e mai valoros decât toate mărcile grupului

Constructorul de la Maranello tocmai a depășit grupul Stellantis, din punct de vedere al valorii de piață. Ferrari este una dintre cele mai mari 3 companii listate la bursa de la Milano.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru