Ferrari

Marti, 25 Octombrie 2022 | Modele noi

Ferrari pregătește un succesor pentru legendarul hypercar LaFerrari

Potrivit unui document secret scăpat pe internet, Ferrari ar urma să lanseze un succesor pentru legendarul LaFerrari în 2024. În document este precizat numele de cod al noului model, F250, dar și numărul de unități care vor fi produse, mai exact, 828.
Marti, 11 Octombrie 2022 | Tuning

Ferrari SF90 Spider, modificat de Novitec: peste 1100 de cai putere și mai multe elemente din fibră de carbon

Compania germană de tuning Novitec a adus o serie de modificări pentru Ferrari SF90 Spider. Pachetul include un motor mai puternic, de 1109 cai putere, precum și o caroserie care conține mai multe elemente din fibră de carbon. Noul model poate accelera de la 0 la 100 km/h în 2.4 secunde și atinge o viteză maximă de 340 de km/h.
Vineri, 30 Septembrie 2022 | F1 TOP

Carlos Sainz a condus plutonul în a doua sesiune de antrenamente din Singapore

Carlos Sainz a fost cel mai rapid în cea de-a doua sesiune de antrenamente libere din Singapore. Podiumul a fost completat de Charles Leclerc și de George Russell.
Joi, 29 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Ferrari SP51: exemplar unicat bazat pe 812 GTS

Ferrari a lansat un nou model unicat, bazat pe modelul 812 GTS. Noul model este botezat SP51 și este un roadster exclusivist cu un motor V12 de 789 de cai putere.
Joi, 15 Septembrie 2022 | General

Șeful Ferrari: viitorul model electric va fi „unic și un Ferrari adevărat”

Șeful Ferrari, Benedetto Vigna, spune despre viitorul model electric al mărcii că va fi „unic și un Ferrari adevărat”. Primul model pur electric al mărcii de la Maranello va fi lansat în 2025.
Joi, 15 Septembrie 2022 | Industrie

Comenzile pentru noul Ferrari Purosangue ar putea fi oprite temporar din cauza cererii foarte mari

Potrivit unor informații noi, comenzile pentru noul Ferrari Purosangue, primul SUV al mărcii italiene, ar putea fi oprite temporar. Asta din cauza cererii neașteptat de mari pentru modelul recent lansat.
Marti, 13 Septembrie 2022 | Modele noi

Noul Ferrari Purosangue: primul SUV Ferrari costă 390.000 de euro

Ferrari a dezvăluit oficial noul Purosangue, primul SUV din istoria mărcii de la Maranello. Noul model este cel mai puternic SUV de serie din lume, mulțumită unui motor V12 de 725 de cai putere. Pe lângă asta, Purosangue este primul model Ferrari cu 4 portiere și cu 4 locuri.
Luni, 12 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Italia: Max Verstappen, victorie pe teritoriu Ferrari

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, găzduit de legendarul circuit Monza. Charles Leclerc a încheiat cursa pe 2, iar podiumul a fost completat de George Russell.
Duminica, 11 Septembrie 2022 | Modele noi

Primul SUV Ferrari, noul Purosangue, își turează motorul V12 într-un nou teaser

Constructorul italian de automobile a publicat un nou teaser cu viitorul SUV Purosangue. Acesta va fi echipat cu un motor V12 și va debuta în 13 septembrie.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | F1 TOP

MP al Italiei: Dublă Ferrari în prima sesiune de antrenamente libere

Piloții Ferrari au terminat pe primele două locuri prima sesiune de antrenamente libere din Marele Premiu de Formula 1 al Italiei.
Vineri, 09 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1: Ferrari a pregătit o grafică specială pentru Marele Premiu al Italiei

Monoposturile Ferrari vor avea o grafică specială în Marele Premiu de Formula 1 al Italiei, găzduit de legendarul circuit Monza. Piloții vor avea, de asemenea, un combinezon galben.
Marti, 06 Septembrie 2022 | Modele noi

Un nou teaser cu viitorul SUV Ferrari. Debutează în 13 septembrie

Constructorul italian de automobile a publicat o nouă imagine teaser cu viitorul Purosangue. Totodată, din aceasta aflăm și că SUV-ul debutează în 13 septembrie.
Îţi place Automarket? Fii prietenul nostru pe Facebook
Luni, 05 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, victorie în fața propriilor suporteri! Russell și Leclerc pe podium

Max Verstappen a câștigat cursa sa de casă pentru al doilea an la rând. Pilotul olandez își mărește avantajul în clasamentul piloților la peste 100 de puncte față de Charles Leclerc și Sergio Perez. În spatele campionului mondial au terminat George Russell și pilotul monegasc.
Duminica, 04 Septembrie 2022 | F1 TOP

F1 Olanda: Max Verstappen, pole în cursa de casă! Piloții Ferrari, la mai puțin de o zecime în spate

Max Verstappen a obținut un nou pole position în fața propriilor suporteri pe circuitul Zandvoort. În spatele campionului mondial vor pleca piloții Ferrari, Charles Leclerc și Carlos Sainz Jr.
Luni, 29 August 2022 | F1 TOP

F1: Plecat de pe 14, Max Verstappen câștigă Marele Premiu al Belgiei

Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 al Belgiei, deși a pornit în cursă de pe poziția a 14-a. Locul secund a fost ocupat de Sergio Perez, iar Carlos Sainz a urcat pe ultima treaptă a podiumului.
Luni, 22 August 2022 | Intern

Piero Ferrari, fiul celebrului Enzo Ferrari, a vizitat Galeria Țiriac Collection

Piero Ferrari, fiul fondatorului Enzo Ferrari, a venit în România pentru a vizita Galeria Țiriac Collection, cea mai mare colecție privată de automobile din țară.
Vineri, 12 August 2022 | RETRO

Un Ferrari F50 care i-a aparținut lui Mike Tyson, licitat cu 5.3 milioane de euro

Un Ferrari F50 care în trecut i-a aparținut legendarului Mike Tyson va fi vândut la licitație. Exemplarul în cauză a fost evaluat la o sumă cuprinsă între 4.5 și 5.5 milioane de dolari (circa 5.3 milioane de euro).
Duminica, 07 August 2022 | Industrie

Ferrari va rechema în service 23.500 de mașini, printre care și exclusivistul LaFerrari

Ferrari a anunțat un recall după ce o investigație internă a arătat potențialul unor defecțiuni la sistemul de frânare al peste 23.500 de mașini. Exemplarele afectate datează din 2004 și până în prezent.
Luni, 01 August 2022 | F1 TOP

F1 Ungaria: Victorie pentru Max Verstappen, o nouă dezamăgire pentru Ferrari

Plecat de pe poziția a 10-a, Max Verstappen a câștigat Marele Premiu de Formula 1 din Ungaria, găzduit de circuitul Hungaroring. Locul 2 a fost ocupat de Lewis Hamilton, iar George Russell a terminat al treilea.
Vineri, 29 Iulie 2022 | F1 TOP

F1: Carlos Sainz, cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria

Carlos Sainz, pilotul celor de la Ferrari, a fost cel mai rapid în prima sesiune de antrenamente libere din Ungaria. Al doilea timp a fost stabilit de Max Verstappen, iar al treilea de Charles Leclerc.

Tag-uri similare

Mercedes, Ferrari, BMW, Volkswagen, Renault, McLaren, Audi, Ford, Toyota, Red Bull
Intrebari & Raspunsuri Close
Inchide notificarea pentru